DjVassel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εχω την εν λογω καρτα γραφικων, σε motherboard asus p6t. Ειναι παλιο συστημα και η παλια μου καρτα καηκε οποτε πηρα αυτη πριν καμια 3ετια. Στο pc δεν παιζω games, οποτε για ταινιες surfing κτλ ειναι μια χαρα Το προβλημα ξεκινησε απο τη στιγμη που αποφασισα απο windows 7 να παω σε windows 10. Στα 7 ειχα παντα ενημερωμενους τους τελευταιους drivers χωρις κανενα θεμα. Το μοναδικο που ειχα παρατηρησει πολυ σπανια ηταν κατι πολυ ελαφρια flicker την ωρα που διαβαζα στον browser, αλλα στιγμιαια και πολυ ανεπαισθητα. Στα windows 10 καθε φορα που παω να εγκαταστησω drivers, με το που κανει τον ηχο οτι αναγνωρισε νεο υλικο μαυριζει η οθονη, και ειτε freezαρει, ειτε πεταει μπλε οθονη. Στην επανεκκινηση παει παλι σε μαυρη οθονη και πρεπει να μπω σε safe mode να κανω απεγκατασταση τους drivers για να λειτουργησει. Το περιεργο της υποθεσης: ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ DRIVER 17.12 που ειναι παλιος, και με κανεναν αλλο. Δε βρηκα στο ιντερνετ να υπαρχει καποιο known issue, και δεν εχω αλλο pc να δοκιμασω την καρτα για να δω αν φταιει η καρτα, η πχ η θυρα pci express. Καθε βοηθεια προταση δεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα