Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H 1030 δεν ειναι gaming καρτα, και σε αυτη την τιμη σχεδον μας "κλεβει" η Νvidia
οταν καποιος θελει την κυριως προοριζομενη χρηση της, να ειναι για παιχνιδια..!🤓

Το καλο της 1030 ειναι πως θα την παρεις τωρα 75, και μετα απο ενα χρονο την δινεις 45
σε καποιον που θα χρειαζεται low profile vga (για SFF, η HTPC), ετσι θα εχεις βγαλει + μια
χρονια με μικρο κοστος
, αλλα υπαρχουν στιγμες που θα σε εκνευρισει..! [λογω αδυναμιας]
🤓

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλυτερα να τον κανει μπρελοκ τον phenom δεν εχει νοημα να βαλει καμια καρτα των τελευταιων 6+ ετων πανω ,ολες τις μπουκαλιαζει heavy και οταν μαζεψει λεφτα για νεο συστημα θα ειναι χωμα η καρτα...καλυτερα ολικη αγορα καινουργιου συστηματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ να δώσω και μια εναλλακτική με κάποιες προϋποθέσεις που έχει ως εξής :

1.Κρατάς το τροφοδοτικό και τον ssd που είναι καινούργια στην άκρη.

2.Παίρνεις από ένα παλιό Pc ή αν σου βρίσκονται χύμα έναν HDD 160GB και ένα τροφοδοτικό απλά να λειτουργεί.Αν δεν έχεις τότε μπορείς από τα μεταχειρισμένα να βρεις έναν 160GB HDD 10€ και ένα τροφοδοτικό απλά να λειτουργεί 10€.Ο λόγος για να τα κουμπώσεις στο υπάρχον pc σου και να το βάλεις για πώληση στα μεταχειρισμένα.Με τα χαρακτηριστικά του πάει + - 100€.Οπότε φτάνεις σε ένα σημείο να έχεις στα χέρια σου είτε 100€ αν έχεις τα πράγματα από παλιό pc ή 80€ αν τα πάρεις εσύ.

3.Μπορείς πλέον να μεταβείς σε κάτι τέτοιο με 150€ (+100€ που θα έχεις πάρει) :1567340793_insomniamember.png.b9c438fd5b15b4c2af479a5ad3fe7d76.png4.Καινούργιο σύστημα θα παίζεις τα παιχνιδάκια σου αξιοπρεπώς ( αυτά ειδικά που ανέφερες είναι και πολύ ελαφριά) και το σημαντικότερο έχεις επιλογές αναβάθμισης ανά πάσα ώρα και στιγμή.Αυτό που θα χρειαστείς σε πρώτη φάση θα είναι μια κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από Mydestiny
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, pngts1996 είπε

Βλέπω 1030 να πηγαίνω τοτε

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τα μεταχειρισμένα τα φοβάμαι δεν έχω τόση εμπιστοσύνη

Όχι στην 1030 .....

Πάρε την οποιαδήποτε RX 570 ή την οποιαδήποτε GTX1050TI ώστε να εξασφαλίσεις πως θα έχεις κάρτα γραφικών καλή σε περίπτωση που πας μελλοντικά για αλλαγή πλατφόρμας .

Ο διπλασιασμός της μνήμης είναι κάτι που χρειάζεται αλλά πολύ πολύ οικονομικά. Ακόμα και στα 6Gb να πας μια χαρά θα είσαι.

Ο PHENOM θα της κάνει μπουκάλι, αλλά για τα παιχνίδια που παίζεις θα είσαι πολύ καλά .

Κάνε στον 945 ένα μικρό O/C στα 3,4Ghz και ανέβασε στο northbridge όσο πάει κάπου 1500- 1600Mhz ( ο τύπος δεν το ξέρει αυτό).  Η συχνότητα του  north στα phenom αυξάνει την ταχύτητα της Cache και βγάζει καλύτερα αποτελέσματα σε gaming .

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Όχι στην 1030 .....

Πάρε την οποιαδήποτε RX 570 ή την οποιαδήποτε GTX1050TI ώστε να εξασφαλίσεις πως θα έχεις κάρτα γραφικών καλή σε περίπτωση που πας μελλοντικά για αλλαγή πλατφόρμας .

Ο διπλασιασμός της μνήμης είναι κάτι που χρειάζεται αλλά πολύ πολύ οικονομικά. Ακόμα και στα 6Gb να πας μια χαρά θα είσαι.

Ο PHENOM θα της κάνει μπουκάλι, αλλά για τα παιχνίδια που παίζεις θα είσαι πολύ καλά .

Κάνε στον 945 ένα μικρό O/C στα 3,4Ghz και ανέβασε στο northbridge όσο πάει κάπου 1500- 1600Mhz ( ο τύπος δεν το ξέρει αυτό).  Η συχνότητα του  north στα phenom αυξάνει την ταχύτητα της Cache και βγάζει καλύτερα αποτελέσματα σε gaming .

Ωραια θα σκεφτω τις συμβουλες σας και θα δρασω καταλληλα! Θα το ψαξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Ωραια θα σκεφτω τις συμβουλες σας και θα δρασω καταλληλα! Θα το ψαξω

Κοίτα, αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 450€ για το σύστημα πήγαινε σε

AMD R5 2600

MSI B450M PRO VDH

PATRIOT 8GB DDR4 3000

SAPPHIRE RX 570 8GB

===================

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Κοίτα, αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 450€ για το σύστημα πήγαινε σε

AMD R5 2600

MSI B450M PRO VDH

PATRIOT 8GB DDR4 3000

SAPPHIRE RX 570 8GB

===================

Να σαι καλα θα το εχω στο νου μου γτ καποια στιγμη θα κανω αναβαθμιση! Με τιμες σκρουτζ βγαινει 520..

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα παιδια και σε σενα pngts1996 επειδη εχω το ιδιο προβλημα με εσενα ελεγα μηπως με βοηθήσουνε και εμενα τα παιδια με της γνωσεις ωστε να παρω την σωστη αποφαση λοιπον παραθέτω εδω το θεμα που άνοιξα στις 'κάρτες γραφικών ' αν δεν σε πειράζει για την φιλοξενία

'ο γιος μου παιζει το Fortnite και μου λεει συνεχεια οτι λαγκαρει  οταν εχει καλη αναλυση , μετα αναγκασστικα το βαζει στο Low και χανει ποιότητα και τετοια ..

το συστημα που εχω ειναι   παλιο με αυτα τα χαρακτηριστικά που δείχνω ποιο κάτω .

τι πρπει να κανω για να παιξει σωστα , και ισως αν την εβγαζα προς το παρον με μια καλύτερη καρτα γραφικών ισως ? γιατι και

τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα , θελει μονο να παιζει καλα το Fortnite !

ευχαριστω .'

cpu1.jpg

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill_2 είπε

καλημερα παιδια και σε σενα pngts1996 επειδη εχω το ιδιο προβλημα με εσενα ελεγα μηπως με βοηθήσουνε και εμενα τα παιδια με της γνωσεις ωστε να παρω την σωστη αποφαση λοιπον παραθέτω εδω το θεμα που άνοιξα στις 'κάρτες γραφικών ' αν δεν σε πειράζει για την φιλοξενία

'ο γιος μου παιζει το Fortnite και μου λεει συνεχεια οτι λαγκαρει  οταν εχει καλη αναλυση , μετα αναγκασστικα το βαζει στο Low και χανει ποιότητα και τετοια ..

το συστημα που εχω ειναι   παλιο με αυτα τα χαρακτηριστικά που δείχνω ποιο κάτω .

τι πρπει να κανω για να παιξει σωστα , και ισως αν την εβγαζα προς το παρον με μια καλύτερη καρτα γραφικών ισως ? γιατι και

τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα , θελει μονο να παιζει καλα το Fortnite !

ευχαριστω .'

cpu1.jpg

Αν μπορουσες να "τσιμπησεις" / overclock τον Q(uad)6600, ωστε να παει 3.0 GHz απο 2.4 θα βοηθουσε, πολυ!🙂
Κατα τα λοιπα, μπορεις παντα να κοιταξεις στις αγγελιες: για καρτες γραφικων φθηνες = μεχρι 100/110 ευρω

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Αν μπορουσες να "τσιμπησεις" / overclock τον Q(uad)6600, ωστε να παει 3.0 GHz απο 2.4 θα βοηθουσε, πολυ!🙂
Κατα τα λοιπα, μπορεις παντα να κοιταξεις στις αγγελιες: για καρτες γραφικων φθηνες = μεχρι 100/110 ευρω

ωραια , στα 100/110 ποιες ομως ?

Δημοσ.

Αν μπορεις να βρεις για παραδειγμα GTX 960 4GB μεχρι εκει σε τιμη "αγορασιμη"!
Μετα πας σε χαμηλοτερες τιμες, αλλα και καρτες: GTX 950 -σε χαμηλη τιμη- κλπ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε

Αν μπορεις να βρεις για παραδειγμα GTX 960 4GB μεχρι εκει σε τιμη "αγορασιμη"!
Μετα πας σε χαμηλοτερες τιμες, αλλα και καρτες: GTX 950 -σε χαμηλη τιμη- κλπ.

η 1050 π.χ δεν κανει ?  η 1050ti  ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ θα ψαξω , ειναι καλυτερα δλδ να ειναι στα 4 γιγα και 960 ? παρά  1050 με 2 γιγα ?

στο λεω αυτο γιατι βλεπω πολλες  GTX 1050 GAMING στης αγγελιες να πουλανε .

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

Ναι η GTX 960 4GB ειναι καλυτερη απο GTX 1050 2GB, εχε σαν χονδρικο(!!) κανονα
πως πηγαινουν: GTX 1050 4GB > = GTX 960 4GB > GTX 960 2GB  > = GTX 1050 2GB.
🕹️

Φαινεται να τρεχει τωρα -για 2 ημερες ακομη- αυτη η προσφορα σε 3GB GTX 1050
Palit GeForce GTX 1050 3GB GDDR5 στα 126 ευρα με μεταφορικα που ειναι ΟΚ τιμη 😎
https://mustshop.gr/ilektronikoi-ypologistes/hardware/kartes-grafikwn-vga/palit-ne51050018fe-1070f-geforce-gtx-1050-3gb-gddr5-graphics-card-ne51050018fe-1070f/?sl=el
https://geizhals.eu/palit-geforce-gtx-1050-stormx-ne51050018fef-a1843278.html
😀
Γιατι χρειαζεται και ειναι πολυ καλυτερα, με εστω 3GB αν οχι 4GB, διαβαζετε εδω:
https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-11-5-nvidia-geforce-gtx-1050-2gb-benchmarks-7001

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...