Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αρχικα καλησπερα σας και θα ηθελα τη βοηθεια σας! Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας σχετικα με το θεμα που με απασχολει. Ο υπολογιστης μου αποτελειται απο 4 gb ram ddr2, ο επεξεργαστης του ειναι ο phenom x4 945  και εχω για καρτα γραφικων την ati radeon hd 4650( Υπαρχει καινουργιο τροφοδοτικο corsair 550 watt και ssd crucial 250 gb). Τα παιχνιδια που παιζω ειναι league of legends, heartstone, hearoes of the storm και fortnite. θα ηθελα α παιξω και καινουργιους τιτλους παιχνιδιων και βαρυτερα παιχνιδια απο αυτα γιατι με το παρων συστημα δεν μπορω. Τωρα θα ηθελα τη γνωμη σας τι θα αλλαζατε στον υπολογιστη για να κατεφερει να αποδοσει καλα (δεν θελω τελεια γραφικα)  η θα αγοραζατε καινουργιο. 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Λοιπον αρχικα καλησπερα σας και θα ηθελα τη βοηθεια σας! Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας σχετικα με το θεμα που με απασχολει. Ο υπολογιστης μου αποτελειται απο 4 gb ram ddr2, ο επεξεργαστης του ειναι ο phenom x4 945  και εχω για καρτα γραφικων την ati radeon hd 4650( Υπαρχει καινουργιο τροφοδοτικο corsair 550 watt και ssd crucial 250 gb). Τα παιχνιδια που παιζω ειναι league of legends, heartstone, hearoes of the storm και fortnite. θα ηθελα α παιξω και καινουργιους τιτλους παιχνιδιων και βαρυτερα παιχνιδια απο αυτα γιατι με το παρων συστημα δεν μπορω. Τωρα θα ηθελα τη γνωμη σας τι θα αλλαζατε στον υπολογιστη για να κατεφερει να αποδοσει καλα (δεν θελω τελεια γραφικα)  η θα αγοραζατε καινουργιο. 

Ξεκίνα με την αλλαγή μιας κάρτας γραφικών.

Κάτι σε RX 570  ή RX 580 .

Μετά αν δεις πως δεν τραβάει, που λογικά θα τραβάει πολύ καλύτερα,  πας σε νέα σύνθεση με την νέα κάρτα.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Ξεκίνα με την αλλαγή μιας κάρτας γραφικών.

Κάτι σε RX 570  ή RX 580 .

Μετά αν δεις πως δεν τραβάει, που λογικά θα τραβάει πολύ καλύτερα,  πας σε νέα σύνθεση με την νέα κάρτα.

Σ' ευχαριστώ αξίζει να αυξήσω τη ραμ;

2 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Η MSI Radeon RX 570 8GB στο Σκρουτζ την έχει κοντά στα 180 θα κάνει δουλειά;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Σε περιπτωση που τη βρισκεις πολυ φθηνα => τοτε παντου με /στα 2πλασια = 8GB θα εισαι καλυτερα 😎
^^ τι καρτα γραφικων θα παρεις εξαρταται: απο το ποσο χρονο θα παραμεινει(ς) με το συγκεκριμενο pc

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Σε περιπτωση που τη βρισκεις πολυ φθηνα => τοτε παντου με /στα 2πλασια = 8GB θα εισαι καλυτερα 😎
^^ τι καρτα γραφικων θα παρεις εξαρταται: απο το ποσο χρονο θα παραμεινει(ς) με το συγκεκριμενο pc

Δεν έχω ακόμα την οικονομική ευχέρεια να αλλάξω όλο το σύστημα οπότε για κάρτα γραφικών σίγουρα για ένα χρόνο θα την έχω ακόμα εσύ ποια θα πρότεινες...και γιατί είναι τόσο φθηνή 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

phenom x4 945 +DDR2 4GB Bottleneck μυρίζει με την 8GB RX...

Δεν θα έχει τουλάχιστον  καλύτερη απόδοση από αυτή που έχω τώρα; Δεν θα συμφέρει αν αργότερα αλλάξω επεξεργαστή;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pngts1996 είπε

Δεν θα έχει τουλάχιστον  καλύτερη απόδοση από αυτή που έχω τώρα; Δεν θα συμφέρει αν αργότερα αλλάξω επεξεργαστή;

θα έχει απλά αν είχες παραπάνω ΡΑΜ θα το βοηθούσες λίγο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, pngts1996 είπε

ati radeon hd 4650

Aυτή την έχω στο retro winXP pc μου σε AGP :D 

Για αναβάθμιση στο υπάρχων σύστημα πάντως θα κοίταζα καμιά μεταχειρισμένη το πολύ διετίας στα 100€ με εγγύηση. GTX1050, GTX1050Ti, RX460/560, RX470.

Και φυσικά διπλασίασε τη RAM. Καλό θα ήταν να γίνει αυτό σε dual channel, δηλ. αν έχεις ένα dimm βάλε άλλο ένα ή αν έχεις ήδη δύο βάλε 2x2GB DDR2. 

Mε 15€ βρίσκεις πάντως 4GB DDR2 είτε εδώ ή στο ebay.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Aυτή την έχω στο retro winXP pc μου σε AGP :D 

Για αναβάθμιση στο υπάρχων σύστημα πάντως θα κοίταζα καμιά μεταχειρισμένη το πολύ διετίας στα 100€ με εγγύηση. GTX1050, GTX1050Ti, RX460/560, RX470.

Και φυσικά διπλασίασε τη RAM. Καλό θα ήταν να γίνει αυτό σε dual channel, δηλ. αν έχεις ένα dimm βάλε άλλο ένα ή αν έχεις ήδη δύο βάλε 2x2GB DDR2. 

Mε 15€ βρίσκεις πάντως 4GB DDR2 είτε εδώ ή στο ebay.

Οπότε διπλασιασμός ραμ και νέα καρτουλα προτεινεις! Επειδή φοβάμαι τα μεταχειρισμένα η καρτουλα που προτείνει το παιδί στην αρχή είναι κομπλέ;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Οπότε διπλασιασμός ραμ και νέα καρτουλα προτεινεις! Επειδή φοβάμαι τα μεταχειρισμένα η καρτουλα που προτείνει το παιδί στην αρχή είναι κομπλέ;

Nαι. Yπάρχει και λίγο πιο φθηνή https://xcite.gr/shop/hlektronikoi-ipologistes-pc/hardware/kartes-grafikon/msi-radeon-rx-570-armor-8g-oc-4719072548438/ αλλά αν δεν αλλάξεις σύντομα πλατφόρμα cpu/mobo/ram θα χαραμιστεί η δύναμή της και θα είναι τσάμπα τα λεφτά.

Αν θες οπωσδήποτε καινούρια και αργήσεις να αλλάξεις σύστημα τότε πάρε μια 1030 GDDR5 https://www.skroutz.gr/s/11975707/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-Low-Profile-GV-N1030D5-2GL.html. Με αυτή θα μπορείς να παίξεις πολλά καινούρια παιχνίδια με >30fps σε 1080p.

Δημοσ.

Αν δεν παρεις κατι σε φαση black friday, θα ηταν σκοπιμο να ριξεις μια ματια και εδω στις
αγγελιες, για παραδειγμα αν μπορει να βρεθει GTX 960 4GB, αλλα σε τιμη μη τρελη, χιχι! 😋
Στα γρηγορα, για παραδειγμα βρηκα την παρακατω -διχως να ξερω τον ανθρωπο-πωλητη:

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Nαι. Yπάρχει και λίγο πιο φθηνή BestPrice iconhttps://xcite.gr/shop/hlektronikoi-ipologistes-pc/hardware/kartes-grafikon/msi-radeon-rx-570-armor-8g-oc-4719072548438/ (169,46€ στο Xcite) αλλά αν δεν αλλάξεις σύντομα πλατφόρμα cpu/mobo/ram θα χαραμιστεί η δύναμή της και θα είναι τσάμπα τα λεφτά.

Αν θες οπωσδήποτε καινούρια και αργήσεις να αλλάξεις σύστημα τότε πάρε μια 1030 GDDR5 https://www.skroutz.gr/s/11975707/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-Low-Profile-GV-N1030D5-2GL.html. Με αυτή θα μπορείς να παίξεις πολλά καινούρια παιχνίδια με >30fps σε 1080p.

Βλέπω 1030 να πηγαίνω τοτε

10 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Αν δεν παρεις κατι σε φαση black friday, θα ηταν σκοπιμο να ριξεις μια ματια και εδω στις
αγγελιες, για παραδειγμα αν μπορει να βρεθει GTX 960 4GB, αλλα σε τιμη μη τρελη, χιχι! 😋
Στα γρηγορα, για παραδειγμα βρηκα την παρακατω -διχως να ξερω τον ανθρωπο-πωλητη:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τα μεταχειρισμένα τα φοβάμαι δεν έχω τόση εμπιστοσύνη

Δημοσ.

Αυτο συνηθως φαινεται: (και) απο τις αξιολογησεις στις αγγελιες του πωλητη!
Την 1030 μην την παρεις, εκτος κι αν την βρεις επισης..απο αγγελια < 50 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...