mordred Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματικά ζητώ βοήθεια... Έστησα κι εγώ ένα μηχάνημα από κάποια parts τα οποία βρέθηκαν στα χέρια μου και είπα να κάνω μία αναβάθμιση... Είναι μία gigabyte x79-ud3 ένας ι7 3830κ και 8gb (4x2) ddr3 hyperx. Όλα κομπλέ για 5 μέρες αφού είχα στήσει windows κλπ προγράμματα games κλπ θερμοκρασίες κομπλέ είπα να πάρω Το battlefield 5. Βάζω να κάνω εγγατάσταση και φτάνω στο δεύτερο dvd αλλά έπρεπε να φύγω οπότε το αφήνω να συνεχίσει. Μετά από κανα δίωρο γυρνάω και είχε μπει σε sleep mode. Πατάω ποντίκι για να πάρει μπρος και αρχίζει να μου κάνει λούπες κάθε 2 δευτερόλεπτα. Ανάβει σβήνει ανάβει σβήνει. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Μετά τα απαραίτητα μπινελίκια ξυλώνω τα πάντα μπας και βρω τι φταίει. Δοκιμασα άλλο τροφοδοτικό, είδα για κανένα θέμα στη cpu (στραβωμενο pin κλπ, άλλες μνήμες και σε άλλη θέση άλλη κάρτα σε άλλη θέση κλπ τα ίδια... Έβγαλα μπαταρία και το άφησα. Μετά από αυτό δεν άναβε καν για 2 λεπτά μτά συνέχισε τα ίδια. Το Pc ήταν πάνω σε UPS οπότε θέμα με ρεύμα δε παίζει... Η μητρική τώρα είναι σε μαγαζι και ξαναπεράσανε bios χωρίς αποτέλεσμα και μένει να ελεγξουν ρεύματα... Το κακό είναι ότι είναι 2011 socket και αντε να δεις αν έφτυσ μητρική η επεξεργαστής... Το έχετε δει ξανά τέτοιο πράγμα; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από mordred
ilos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν είναι πρόβλημα με τα ρεύματα, μάλλον μητρική είναι δυστυχώς. 1
mordred Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έτσι στα καλά καθούμενα από sleep mode να την πάρω χέρι; γκαντεμιά. Και αντε βρες Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από mordred
mordred Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά δε βρέθηκε άκρη δυστυχώς... Ούτε bios είναι ούτε ρεύματα στη μητρική κλπ. Παίζει να υπάρχει κάνα καλό παλικάρι να έχει τέτοιο σύστημα να δοκιμάσω τι μπορεί να φταίει;
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασες απλά να κλεισεις το PC από το κουμπί όταν μπήκε στη λούπα που περιγράφεις και να το ξανά ανοιξεις; Απο ότι κατάλαβα, το PC μπήκε σε Sleep Mode και όταν πηγές να το ανοιξεις έκανε συνεχόμενες επανεκκινήσεις; Αν ναι, ειναι πρόβλημα των Windows και όχι του Hardware. Συνήθως φταίει το τροφοδοτικό και μετά η μητρική σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά στη συγκεκριμένη νομίζω φταίει το software. Απλα μη το βάζεις sleep mode.
akoinonitos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 8:36 ΜΜ, mordred είπε Πραγματικά ζητώ βοήθεια... Έστησα κι εγώ ένα μηχάνημα από κάποια parts τα οποία βρέθηκαν στα χέρια μου και είπα να κάνω μία αναβάθμιση... Είναι μία gigabyte x79-ud3 ένας ι7 3830κ και 8gb (4x2) ddr3 hyperx. Όλα κομπλέ για 5 μέρες αφού είχα στήσει windows κλπ προγράμματα games κλπ θερμοκρασίες κομπλέ είπα να πάρω Το battlefield 5. Βάζω να κάνω εγγατάσταση και φτάνω στο δεύτερο dvd αλλά έπρεπε να φύγω οπότε το αφήνω να συνεχίσει. Μετά από κανα δίωρο γυρνάω και είχε μπει σε sleep mode. Πατάω ποντίκι για να πάρει μπρος και αρχίζει να μου κάνει λούπες κάθε 2 δευτερόλεπτα. Ανάβει σβήνει ανάβει σβήνει. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Μετά τα απαραίτητα μπινελίκια ξυλώνω τα πάντα μπας και βρω τι φταίει. Δοκιμασα άλλο τροφοδοτικό, είδα για κανένα θέμα στη cpu (στραβωμενο pin κλπ, άλλες μνήμες και σε άλλη θέση άλλη κάρτα σε άλλη θέση κλπ τα ίδια... Έβγαλα μπαταρία και το άφησα. Μετά από αυτό δεν άναβε καν για 2 λεπτά μτά συνέχισε τα ίδια. Το Pc ήταν πάνω σε UPS οπότε θέμα με ρεύμα δε παίζει... Η μητρική τώρα είναι σε μαγαζι και ξαναπεράσανε bios χωρίς αποτέλεσμα και μένει να ελεγξουν ρεύματα... Το κακό είναι ότι είναι 2011 socket και αντε να δεις αν έφτυσ μητρική η επεξεργαστής... Το έχετε δει ξανά τέτοιο πράγμα; δοκιμασες να ξεσυνδεσεις το δισκο σου και απο sata και απο ρευμα ?
mordred Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Για να ξεκαθαρίσω ότι όλα είναι ξεσύνδετα και το σύστημα δεν postαρει καν (δε φταίνε τα windows) κάνει reboot πριν το bios... Κι έχουν ελεγχθεί όλα (από μνήμες τροφοδοτικά κλπ.). Εδώ μου ξαναφλασάρανε το bios και με καινούριο bios chip και κάνει το ίδιο.
50EuroUser Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν πολλά thread στα φόρουμ με το ίδιο board και boot loop / sleep Mode bug. Δοκίμασε με 8-Pin EPS + 24αρι από PSU μια μνήμη μόνο και καμία απλή κάρτα γραφικών. *Ενας γράφει έχω θέμα με το Sleep mode, ξεστήνω τα πράγματα και μετά τίποτα! Είχα ξεχάσει το 8-Pin EPS δίπλα απο την CPU , έπαιξε μετά αλλά με sleep mode off. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από 50EuroUser 1
mordred Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/12/2018 στις 6:33 ΜΜ, 50EuroUser είπε Υπάρχουν πολλά thread στα φόρουμ με το ίδιο board και boot loop / sleep Mode bug. Δοκίμασε με 8-Pin EPS + 24αρι από PSU μια μνήμη μόνο και καμία απλή κάρτα γραφικών. *Ενας γράφει έχω θέμα με το Sleep mode, ξεστήνω τα πράγματα και μετά τίποτα! Είχα ξεχάσει το 8-Pin EPS δίπλα απο την CPU , έπαιξε μετά αλλά με sleep mode off. Λες να μην έβαζα το 8 pin......? Άλλαξα 4 τροφοδοτικά... Κάτσε να ψάξω Κανά link? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από mordred
mordred Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει κανένα παλικάρι που να έχει x79 να του έρθω να δοκιμάσω να δω τι φταίει;
LeonV12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2018 στις 12:06 ΜΜ, mordred είπε Υπάρχει κανένα παλικάρι που να έχει x79 να του έρθω να δοκιμάσω να δω Το εχω παθει και γω αυτο και μετα ξεκολησε.Αναβε εσβηνε συνεχεια.Καπου διαβασα οτι υπαρχει πιθανοτητα να κανει καπου σωμα στο κουτι η μητρικη απο κατω και να κανει σα βραχυκυκλωμα.Βγαλτη ακουμπησε τη πανω σε ενα ξυλο και βαλε μονο το 24pin και το 8pin η 4pin αναλογα τι παιρνει και μια ραμ με αδειο σκληρο.Αν παρ ολα αυτα δεν αναψει τοτε εχει παραδωσει πνευμα.Συνηθως ετσι κανουν αυτα,στα ξαφνικα αφηνουν χρονους. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από LeonV12
mordred Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, LeonV12 είπε Το εχω παθει και γω αυτο και μετα ξεκολησε.Αναβε εσβηνε συνεχεια.Καπου διαβασα οτι υπαρχει πιθανοτητα να κανει καπου σωμα στο κουτι η μητρικη απο κατω και να κανει σα βραχυκυκλωμα.Βγαλτη ακουμπησε τη πανω σε ενα ξυλο και βαλε μονο το 24pin και το 8pin η 4pin αναλογα τι παιρνει και μια ραμ με αδειο σκληρο.Αν παρ ολα αυτα δεν αναψει τοτε εχει παραδωσει πνευμα.Συνηθως ετσι κανουν αυτα,στα ξαφνικα αφηνουν χρονους. Την έχω εκτός κουτιού... Τες πα θα δω μήπως φταίει κάτι στο chipset...
sstratos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Το ότι ήταν πάνω σε ups δεν σημαίνει ότι το προστατεύει 100% από διάφορα. Ιδίως εάν είναι κάνα φτηνό δεν γλιτώνεις από spikes. Μάλλον είναι μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα