sheik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 250 μύρια κόστισε ένα CGI remake, χωρίς ηθοποιούς, χωρίς studios, props, κοστούμια και λοιπούς παρατρεχαμενους; Τι διάολο; Μήπως βάζουν μέσα και το μάρκετινγκ;
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 το ποιοτικο CGI ειναι πανακριβη εργασια, απαιτει χρονο, χρημα, υποδομες και εργατικο δυναμικο. δεν ειναι εκπληξη που κοστισε τοσο για μια διωρη ταινια. 2
SeXBOX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τα CGI του είναι εκπληκτικά, είναι φοβερά πιστικά ότι είναι πραγματικά τα ζώα και το περιβάλλον. Αν και διαφορετικές κατηγορίες μου φαίνεται το Avatar το πατάει άνετα.
Souleeipan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Το μονο κακο ηταν οτι δν μπορουσε να σου προσφερει συναισθηματα και τν ζεστασια που ειχε το παιδικο λογο cgi υποθετω καθως ολες οι αντιδρασεις ηταν ιδιες
snake_plissken2112 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) μεγαλύτερο cash grab δεν έχω ξαναδεί, shot by shot ολόιδιες σκηνές με το original το 80% της ταινίας, κάτι τραγικά ντισνεικά political correctness εμβόλιμα ''μηνύματα'' του κώλου, μέτριες ερμηνείες και κανένα απολύτως συναίσθημα γενικότερα (ανέκφραστα τα πάντα)... μια ταινία που φωνάζει νοσταλγία = $$ από τους τίτλους αρχής σχεδόν, δυσκολεύτηκα αφάνταστα να το δω μέχρι τέλους αλλά ας όψεται η ανιψιά Δεν είμαι κανένας φανατικός με το original αλλά πραγματικά τέτοια αρπαχτή έχω να δω χρόνια Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από snake_plissken2112 1
cubilone Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Κατα λαθος την ειδα και μεταγλωτισμενη σε θερινο και η μεταγλωτιση ακουγοταν λες και ειχε ηχογραφηθει σε 64k βαρια. Δεν καταλαβαινα τι λεγανε! Δεν ηταν προβλημα του σινεμα γιατι η μουσικη ακουγοταν ενταξει. Απλα απαραδεκτη καλλιτεχνικα. Δεν μπορω να φανταστω ποιος μπορει να τη δει και να την προτιμησει απο το οριτζιναλ. Οταν πεθανε ο Μουφασα ο Σιμπα εκλαιγε αλλα το προσωπο του ηταν το ιδιο ανεκφραστο οπως σε ολη την ταινια. Γιατι τα πραγματικα λιονταρια προφανως δεν κλαινε. Ουτε γελανε. Ουτε ολα τα υπολοιπα πραγματα που κανει ενας χαρακτηρας σε σε μια ταινια animation. Ειναι ξεκαθαρο και λυπηρο οτι η αποφαση να φτιαχτει αυτη η ταινια παρθηκε απο καποιους που δεν γνωριζουν τιποτα για το τι σημαινει η τεχνη. Θα τριζουν τα κοκκαλα, ή μαλλον το παγωμενο πτωμα, του Walt. Και το χειροτερο ειναι οτι δικαιώνονται αυτες οι αποφασεις, αν κρινουμε απο τις εισπραξεις. Αναρωτιεμαι παντως αν θα αρεσει στα παιδακια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 4 hours ago, snake_plissken2112 said: Δεν είμαι κανένας φανατικός με το original αλλά πραγματικά τέτοια αρπαχτή έχω να δω χρόνια Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πήγες cinema πάντως. 😛
Speculoos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τουλάχιστον διορθώθηκε η αδικία με τις ύαινες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα