Προς το περιεχόμενο

The Lion King (2019) Remastered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

250 μύρια κόστισε ένα CGI remake, χωρίς ηθοποιούς, χωρίς studios, props, κοστούμια και λοιπούς παρατρεχαμενους; Τι διάολο; Μήπως βάζουν μέσα και το μάρκετινγκ;

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ποιοτικο CGI ειναι πανακριβη εργασια, απαιτει χρονο, χρημα, υποδομες και εργατικο δυναμικο. δεν ειναι εκπληξη που κοστισε τοσο για μια διωρη ταινια.

• Like 2
Δημοσ.

Τα CGI του είναι εκπληκτικά, είναι φοβερά πιστικά ότι είναι πραγματικά τα ζώα και το περιβάλλον. Αν και διαφορετικές κατηγορίες μου φαίνεται το Avatar το πατάει άνετα.

Δημοσ.

Το μονο κακο ηταν οτι δν μπορουσε να σου προσφερει συναισθηματα και τν ζεστασια που ειχε το παιδικο λογο cgi υποθετω καθως ολες οι αντιδρασεις ηταν ιδιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεγαλύτερο cash grab δεν έχω ξαναδεί, shot by shot ολόιδιες σκηνές με το original το 80% της ταινίας, κάτι τραγικά ντισνεικά political correctness εμβόλιμα ''μηνύματα'' του κώλου, μέτριες ερμηνείες και κανένα απολύτως συναίσθημα γενικότερα (ανέκφραστα τα πάντα)... μια ταινία που φωνάζει νοσταλγία = $$ από τους τίτλους αρχής σχεδόν, δυσκολεύτηκα αφάνταστα να το δω μέχρι τέλους αλλά ας όψεται η ανιψιά

Δεν είμαι κανένας φανατικός με το original αλλά πραγματικά τέτοια αρπαχτή έχω να δω χρόνια

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 1
Δημοσ.

Κατα λαθος την ειδα και μεταγλωτισμενη σε θερινο και η μεταγλωτιση ακουγοταν λες και ειχε ηχογραφηθει σε 64k βαρια. Δεν καταλαβαινα τι λεγανε! Δεν ηταν προβλημα του σινεμα γιατι η μουσικη ακουγοταν ενταξει.

Απλα απαραδεκτη καλλιτεχνικα. Δεν μπορω να φανταστω ποιος μπορει να τη δει και να την προτιμησει απο το οριτζιναλ. Οταν πεθανε ο Μουφασα ο Σιμπα εκλαιγε αλλα το προσωπο του ηταν το ιδιο ανεκφραστο οπως σε ολη την ταινια. Γιατι τα πραγματικα λιονταρια προφανως δεν κλαινε. Ουτε γελανε. Ουτε ολα τα υπολοιπα πραγματα που κανει ενας χαρακτηρας σε σε μια ταινια animation. 

Ειναι ξεκαθαρο και λυπηρο οτι η αποφαση να φτιαχτει αυτη η ταινια παρθηκε απο καποιους που δεν γνωριζουν τιποτα για το τι σημαινει η τεχνη. Θα τριζουν τα κοκκαλα, ή μαλλον το παγωμενο πτωμα, του Walt. Και το χειροτερο ειναι οτι δικαιώνονται αυτες οι αποφασεις, αν κρινουμε απο τις εισπραξεις.

Αναρωτιεμαι παντως αν θα αρεσει στα παιδακια.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, snake_plissken2112 said:

Δεν είμαι κανένας φανατικός με το original αλλά πραγματικά τέτοια αρπαχτή έχω να δω χρόνια

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πήγες cinema πάντως. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...