Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 On 26/11/2018 at 13:29, billdanos said: Look son, our food is taking a bow!
bluesattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 1:47 ΜΜ, Manuel είπε Αυτό με το στιλ animation που αναφέρεται, το έχετε ζήσει; Δηλαδή γνωρίζετε παιδιά που δεν βλέπουν παλιές ταινίες γι' αυτό το λόγο; Εγώ πάντως θυμάμαι ότι σαν παιδιά δεν είχαμε διαχωρίσει ποτέ στο κεφάλι μας ποιες από τις ταινίες που βλέπαμε ήταν οι παλιές της Ντίσνεϋ (πχ) και ποιες οι καινούργιες. Βλέπαμε Μπάμπι, Ντάμπο, Λάιδη και Αλήτης, Αριστόγατες, βλέπαμε και Πεντάμορφη και το Τέρας, Βασιλιάς των Λιονταριών κτλ. Πολύ μεγαλύτερος συνειδητοποίησα ότι αυτές τις ταινίες τις χωρίζουν δεκαετίες. Το cgi μαρκετινγκ εχει στοχο κυριως τους γονεις .Αυτοι ειναι που θα πανε τα παιδια απο το χερι στο σινεμα , οι σημερινοι 30ρηδες-40αρηδες γονεις και λατρεις της τεχνολογιας, των videogames, του hd, 3d ,4k..ειναι αυτοι που θα τσιμπησουν πρωτιστως , σε αντιθεση με το παραδοσιακο ''παιδικο'' , οπου θα πηγαιναν βαριεστημενοι,για καθαρα εκπαιδευτικους λογους Οχι οτι τα σημερινα παιδια δεν ειναι μεσα στην τεχνολογια και με το smartphone στο χερι...αλλα οπως λεει και το τρειλερ remember
gavros10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Οχι δεν κλαιω Οχι δεν κλαιω Οχι δεν κλαιω Οχι δεν κλαιω Οχι δεν κλαιω Οχι δεν κλαιω 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Αν φαινοταν αχρειαστο μια πριν τωρα φαινεται δεκα But hey, $$$$
7nisiotis Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Ειδα και το μεταγλωττισμένο. Έχοντας ζήσει τη περίοδο που είχε βγει το πρώτο ( γεννήθηκα ένα χρόνο μετά βέβαια αλλά ήταν από τα παιδικά που θυμάμαι ) η Ελληνική μεταγλώττιση στο νέο είναι κάπως ή έτσι νομίζω (;)
j0hnn1e Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρα πολλές σκηνές δεν γίνεται να αποδωθούν όπως στην ανεπανάληπτη original ταινία. Η μεταγλώτιση και τα ελληνικά δε, είναι για κλάματα. Πιθανώς να το δω, αλλά μάλλον σε fast forward και στο καπάκι το οριτζιναλ να θυμηθούμε με τι ταινιάρες μεγαλώσαμε υ.γ. την κασέτα πρέπει να την έχω δει πάνω απο 100 φορές, απορώ πως δεν είχε καεί Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από j0hnn1e 1
billias7815 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Για μένα μονο και μόνο που κράτησαν τον james earl jones ως μουφάσα αξίζει, αν και ανελέητο -ξεδιαντροπο άρμεγμα.Όσον αφορά τη μεταγλώτισση σε άλλες ταινίες είναι υποφερτή σε άλλες όπως αυτή και ακόμα περισσότερο στην original απλά δεν γίνεται να γίνει σύγκριση όταν στους κύριους ρόλους είναι james earl jones και o jeremy irons.
Sethiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Περιμένω πως και πως Ποκαχόντας, Παναγία των Παρισίων και Μουλάν. Τα λεφτά μου τα έχουν ήδη πάρει για όλα τα remastered, ξυδάκι στους κλάψες.
mike299 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, Sethiros είπε Περιμένω πως και πως Ποκαχόντας, Παναγία των Παρισίων και Μουλάν. Τα λεφτά μου τα έχουν ήδη πάρει για όλα τα remastered, ξυδάκι στους κλάψες. Για το Μουλάν ναι, ήταν καλή ταινία, το Ποκαχόντας ας πούμε οκ, αλλά για την Παναγία των Παρισίων? Πρέπει να είναι η χειρότερη animated ταινία της Disney
Sethiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mike299 είπε Για το Μουλάν ναι, ήταν καλή ταινία, το Ποκαχόντας ας πούμε οκ, αλλά για την Παναγία των Παρισίων? Πρέπει να είναι η χειρότερη animated ταινία της Disney Η χειρότερη animated ταινία της Disney η πιο σκοτεινή της; Με εκπληκτικά τραγούδια και με μια ιστορία βασισμένη σε μυθιστόρημα; ''Και για πρώτη του φορά, ο άγριος δικαστής... ένιωσε πως κάπου υπάρχει ο ανώτατος κριτής.'' Ο Φρόλο είναι ο καλύτερος villain. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Sethiros
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά, και η μικρή γοργόνα είχε dark story στο κανονικό, αλλά έβαλαν Disney happy ending. Και διάφορα άρθρα (π.χ. εδώ) λένε και για άλλες ιστορίες, όπως και για την Παναγία των Παρισίων. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από GhostRiderLSOV
7nisiotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Βρήκα το κουτάκι με τη βιντεοκασέτα μέσα, στο πατρικό μου κ συγκινήθηκα.
snake_plissken2112 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παναγία τον Παρισίων το καλύτερο της Disney για εμένα στα 90ς, μέχρι λίγο πριν το φινάλε που κλασσικά το κάναν σαχλαμάρα Happy end... αλλά τραγούδια + Setting + ατμόσφαιρα + animation = top notch 11 ώρες πριν, Sethiros είπε Τα λεφτά μου τα έχουν ήδη πάρει για όλα τα remastered, ξυδάκι στους κλάψες. κομπλεξ και μιζέρια σε κάθε τόπικ μέχρι να σταματήσει να γυρίζει η Γη θλίψη Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από snake_plissken2112
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα