Προς το περιεχόμενο

The Lion King (2019) Remastered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά να δείτε την original ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όσοι είστε μικροί ακόμη και δεν την προλάβατε, γιατί όσοι είστε >35 θα την έχετε δει στανταράκι. Πέρα από το ότι έχει άλλη χάρη, είναι νομίζω η καλύτερη ταινία της Disney. Βλέποντας το Trailer του καινούριου, δεν μπορώ να πω ότι δεν εντυπωσιάζομαι από την τεχνολογία αλλά ειλικρινά το handmade σκίτσο έχει άλλη χάρη, γεννάει άλλα συναισθήματα, σου δίνει μια αίσθηση παιδικότητας και αθωότητας, χωρίς να απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά. Οι δε εκφράσεις των προσώπων που προφανώς δεν είναι ρεαλιστικές, κόμικ είναι, γεννούν τα περισσότερα συναισθήματα. Πώς θα αποδώσουν εδώ τη γνωστή σκηνή με τον Simba (δεν spolerιάζω όσοι έχετε δει ξέρετε ποια λέω) με ρεαλιστικά graphics, τι συναισθήματα θα δημιουργήσει\αναβιώσει;

• Like 9
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrisde είπε

Βασικά να δείτε την original ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όσοι είστε μικροί ακόμη και δεν την προλάβατε, γιατί όσοι είστε >35 θα την έχετε δει στανταράκι. Πέρα από το ότι έχει άλλη χάρη, είναι νομίζω η καλύτερη ταινία της Disney. Βλέποντας το Trailer του καινούριου, δεν μπορώ να πω ότι δεν εντυπωσιάζομαι από την τεχνολογία αλλά ειλικρινά το handmade σκίτσο έχει άλλη χάρη, γεννάει άλλα συναισθήματα, σου δίνει μια αίσθηση παιδικότητας και αθωότητας, χωρίς να απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά. Οι δε εκφράσεις των προσώπων που προφανώς δεν είναι ρεαλιστικές, κόμικ είναι, γεννούν τα περισσότερα συναισθήματα. Πώς θα αποδώσουν εδώ τη γνωστή σκηνή με τον Simba (δεν spolerιάζω όσοι έχετε δει ξέρετε ποια λέω) με ρεαλιστικά graphics, τι συναισθήματα θα δημιουργήσει\αναβιώσει;

Μια χαρα τα ειπες. 

Δε μου λες, στα Ελληνικα λεει ή ειναι καλυτερα στα Αγγλικα με greek subs?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Μια χαρα τα ειπες. 

Δε μου λες, στα Ελληνικα λεει ή ειναι καλυτερα στα Αγγλικα με greek subs?

Εννοείται Αγγλικά. Βασικά εκτός όλων των άλλων έχει και πολύ όμορφα τραγούδια (Hans Zimmer). Νομίζω ωστόσο ότι αν και σιχαίνομαι γενικώς τις μεταγλωττισεις ότι η συγκεκριμένη είναι καλή. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VasilisKvr22 είπε

Κανω ηδη την εικονα στο μυαλο μου. Ολοι στο σινεμα να ειναι σε ηλικια 25+ και να κλαινε 😨

Και 35+ μην σου πω. :P

Cutest (and most awesome μετά) Simba! :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωω ρε φίλε δλδ Τιμόν και Πούμπα σε cgi;; Για να βλέπω Seth Rogen μέσα, και αν όχι όλοι σχεδόν όλο το cast θα έχουν original voices!!!

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.

Απο καναλια που ειδα οτι ανεβασαν το trailer στο youtube, εκαναν ολα μαζι γυρω στις 50Μ προβολες

Και το trailer βγηκε χθες

Ουαου, υπαρχει λαος

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Metaksas είπε

Πωωω ρε φίλε δλδ Τιμόν και Πούμπα σε cgi;; Για να βλέπω Seth Rogen μέσα, και αν όχι όλοι σχεδόν όλο το cast θα έχουν original voices!!!

James Earl Jones και John Oliver FTW!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπημένη ταινία και soundtrack. Την είχα λιώσει τη βιντεοκασέτα μικρός.

Ακόμα θυμάμαι το κλάμα που είχα ρίξει με τον Μουφάσα... :cry: 

Και ένα γαμάτο cover του soundtrack:

Επεξ/σία από thomasG4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...