Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια μου βαλανε σημερα full tembered glass στο huawei p20 pro με κολα μου ειπαν  γυρω γυρω ειναι και κομπλε μπηκε αλλα οταν ειναι μαυρη η οθονη του κινητου φαινεται κατι σαν ουρανιο τοξο χρωματα στο κεντρο του κινητου,μου  το ειπαν εκει ειναι οτι επειδη εχει αερα στην μεση...Δεν εχω ιδεα!Ειναι φυσιολογικο?ξερει κανεις αν φευγει με τον καιρο?Παιζει να μου δημιουργησει κανα θεμα?Ευχαριστω!

IMG_20181123_201412.jpg

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Δεν στην έβαλαν καλά.

Πήρε αέρα όντως και τώρα πρέπει μπει καινούργια.

Στο tempered  glass δεν πρέπει να φαίνεται τίποτα.

Δεν νομίζω να φύγει με τον καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν στην έβαλαν καλά.

Πήρε αέρα όντως και τώρα πρέπει μπει καινούργια.

Στο tempered  glass δεν πρέπει να φαίνεται τίποτα.

Δεν νομίζω να φύγει με τον καιρό.

Αρχικα Ευχαριστω πολυυυ μονο που απαντησες το εκτιμω!!!Παιζει να επηρεασει αυτο την οθονη του κινητου αρνητικα???Πφφ να παω να τους το πω ?Γιατι μου ειπαν ετσι γινεται οσα εχουν κολα γυρω γυρω ισχυει?

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Όχι δεν επηρεάζει την οθόνη.

Από την άλλη και εγώ έχω βάλει αρκετές και μου έχει τύχει αέρας.

Βέβαια την άλλαξα και μετά μπήκε σωστά.

Που πήγες και την έβαλες?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν επηρεάζει την οθόνη.

Από την άλλη και εγώ έχω βάλει αρκετές και μου έχει τύχει αέρας.

Βέβαια την άλλαξα και μετά μπήκε σωστά.

Που πήγες και την έβαλες?

Απο ενα μαγαζι στην γαλατσιου εχω και την αποδειξη,,,,Μπορω να ζητησω αλλαγη χωρις καμια χρεωση?

Δημοσ.

Πήγαινε και πες τους (με ωραίο τρόπο)να σου βγάλουν τον αέρα (αν μπορούν) ή αντικατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πήγαινε και πες τους (με ωραίο τρόπο)να σου βγάλουν τον αέρα (αν μπορούν) ή αντικατάσταση.

Εννοειται πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι...δεν μιλαω ασχημα σε κανεναν και ειδικα για 4€(οχι οτι το υποτιμω σαν ποσο ) αλλα θεωρω με ευγενεια βγαζεις ακρη σχεδον παντα!Γινεται να βγει ο αερας χωρις να χαλασει?Ευχαριστω και παλι βοηθας πολυ να ξερεις!Το μαγαζι λεγεται e-click (στην γαλατσιου ειναι)

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τηλεκαρτα ή μια πιστωτικη και με προσοχη τις βγάζεις.

Αρκεί να ξέρει αυτός που θα το κάνει.

Το κινητό έχει κυρτή οθόνη γιατί δεν θυμάμαι.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Με τηλεκαρτα ή μια πιστωτικη και με προσοχη τις βγάζεις.

Αρκεί να ξέρει αυτός που θα το κάνει.

Το κινητό έχει κυρτή οθόνη γιατί δεν θυμάμαι.

Όχι από οσο ξέρω δεν έχει... Με κάρτα εννοείς βγάζεις τν αέρα από μέσα? Να ρωτήσω υποχρεούται να το αλλάξει? 

Δημοσ.

Ναι το πιέζεις με την κάρτα προς τα έξω για να φύγει,αλλά όπως είπα θέλει προσοχή.

Δεν γνωρίζω ☹️

Η προσπάθειά μετράει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι ότι δε στο έβαλαν καλά. Απλά το συγκεκριμένο έχει κόλλα μόνο γύρω γύρω και όχι στη μέση και για αυτό κάνει αυτό το rainbow effect. Με 4 ευρώ μη περιμένεις πολλά. Η θα είναι έτσι η θα έχουν παντού κόλλα αλλά δε θα πιάνουν όλη την οθόνη, και θα αφήνουν κενά δεξιά και αριστερά, όπως τα nillkin.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dks13 είπε

Φίλε μου δεν είναι ότι δε στο έβαλαν καλά. Απλά το συγκεκριμένο έχει κόλλα μόνο γύρω γύρω και όχι στη μέση και για αυτό κάνει αυτό το rainbow effect. Με 4 ευρώ μη περιμένεις πολλά. Η θα είναι έτσι η θα έχουν παντού κόλλα αλλά δε θα πιάνουν όλη την οθόνη, και θα αφήνουν κενά δεξιά και αριστερά, όπως τα nillkin.

Δλδ φίλε επειδή δεν ξέρω οι επιλογές μου είναι η τζαμακι που δν πιάνει όλη τν οθόνη ή αυτό στν μέση? Δεν υπάρχει τζαμακι ποιο ακριβό καλύτερο να μν κάνει και να πιάνει όλη τν οθόνη? Και με αυτό τα ίδια θα έχω? 

https://www.skroutz.gr/s/16120244/Spigen-GLAS-tR-Slim-Full-Face-Tempered-Glass-Huawei-P20-Pro.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Δλδ φίλε επειδή δεν ξέρω οι επιλογές μου είναι η τζαμακι που δν πιάνει όλη τν οθόνη ή αυτό στν μέση? Δεν υπάρχει τζαμακι ποιο ακριβό καλύτερο να μν κάνει και να πιάνει όλη τν οθόνη? Και με αυτό τα ίδια θα έχω? 

https://www.skroutz.gr/s/16120244/Spigen-GLAS-tR-Slim-Full-Face-Tempered-Glass-Huawei-P20-Pro.html

Στο XDA λένε ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Στο XDA λένε ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες.

Οκ saruman ευχαριστώ και πάλι άρα να πάω να βάλω αυτή λες? Και κάτι άλλο δες αν μπορείς ένα θέμα που άνοιξα για το κινητό μ να μου πεις την γνώμη σ. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Οκ saruman ευχαριστώ και πάλι άρα να πάω να βάλω αυτή λες? Και κάτι άλλο δες αν μπορείς ένα θέμα που άνοιξα για το κινητό μ να μου πεις την γνώμη σ. Ευχαριστώ 

Εγώ νόμιζα ότι είχες βάλει καμία καλή και όχι των 4€!!!

Ναι αυτή βάλε και να τους πεις να μην κάνουν φουσκάλες η αέρα.

Το θέμα το είδα αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...