papresa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, οι γονείς μου εδώ και καιρό θέλανε μία τηλεόραση για να βλέπουν κανάλια στο ίντερνετ (πχ Μυλωνάκη) ή όταν απεργούν οι δημοσιογράφοι να ψάχνουν κάτι στο youtube. Σήμερα έτυχε να έχουν πάει Αλεξανδρούπολη, καμία σχέση με την αμερικάνικη αηδία της black friday, μου είπαν ότι αγόρασαν μία 32αρα lg και να πάω το βράδυ να την συνδέσω. Έχω ερωτήματα. Πως συνδέεται με το ίντερνετ; Έχει ενσωματωμένη κεραία, όπως τα smartphones ας πούμε και μπαίνεις στο wifi ή χρειάζεται καλώδιο ή κεραία usb; Έχω κάποιες επιφυλάξεις αν ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί με ίντερνετ, dmartphone κλπ θα μπορέσουν να την χειριστούν; Είναι εύκολες στον χειρισμό; Για lg γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ
postfire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 πες μας ακριβως μοντελο να δουμε αν ειναι καταρχην smart tv για να μπορει να συνδεθει αν εχει wifi
papresa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου, αφού πήγαν για smart, smart πήραν. LG AI THINQ 32LK61 Ασχολήθηκα πολλές ώρες. Πολύ μπελαλιδικη. Αποκλείεται να την χειριστούν οι γονείς μου. Μόνο εγώ αν τους βάζω. WiFi έχει. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από papresa
alexakos89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 εχει wifi.την βαζεις μια φορα στο wifi και τελος.εχει ενα κουμπι smart. μετα εχει εικονιδιο YouTube το παταν και τους βαζει μεσα
isay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 11:40 ΜΜ, papresa είπε Φίλε μου, αφού πήγαν για smart, smart πήραν. LG AI THINQ 32LK61 Ασχολήθηκα πολλές ώρες. Πολύ μπελαλιδικη. Αποκλείεται να την χειριστούν οι γονείς μου. Μόνο εγώ αν τους βάζω. WiFi έχει. Εχει το κλασσικο webos των lg οποτε Ρυθμιζεις το wifi (RTFM ή δες AYTO TO βιντεο από το 4:06 και περα) και δεν ασχολείσαι ξανα με αυτο. Μετα αφιερώνεις χρόνο να τους μάθεις πως ανοιγει το smart μενου και πως δουλευει το youtube. Απο αναλογη εμπειρία μου, σου λεω βάλε ένα ασυρματο ποντίκι, θα τους βοηθήσει πάρα πολύ σε σχέση με το απλο remote. Δείξε τους πως παραβλέπουν τις διαφημισεις (το ok στο remote) Δειξε τους πως γυριζουν στην κλασσικη τηλεοραση (exit) Γράψε τους ενα βασικό οδηγό με εικονες και εκτυπωσε το. Θα το χρησιμοποιήσουν. PS : Για Μυλωνάκη δε φαντάζομαι να εννοεις τον Αντυ Μυλωνάκη -> https://www.youtube.com/watch?v=2CTVuzbVm9A
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα