Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Winamp

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά,

αν και αυτό που θα ρωτήσω μάλλον έχει απαντηθεί εγώ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ.

Θέλω να βάλω το Winamp 5.xx και έχω ακούσει ότι είναι λίγο "βαρύ" σε γενικές γραμμές. Ισχύει αυτό?

Επίσης θα ήθελα να δημιουργώ mp3 μέσα απο το Winamp. Βεβαίως αυτό γίνεται με το Winamp Pro αλλά εγώ βρήκα Plugins για το Winamp που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τα έχετε δοκιμάσει? Είναι καλά και αξιόπιστα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ το Winamp 5 final edition χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού τρώει κοντά στα 4mb RAM σύμφωνα με το Τask Μanager και ελάχιστη ισχύ CPU.

Εννοείται ότι δε χρησιμοποιώ visualisations κτλ., καθώς όταν δουλεύει το Winamp, στάνταρ θα κάνω και άλλα πράγματα στο PC.

Celeron 2.0 Ghz, 256MB RAM DDR333, GeForce4 MX440 64MB

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τελικά έψαξα, βρήκα και εγκατέστησα και το MEDIA CENTER 9.1.

Πολύ καλό φαίνεται και έχει σαφώς πιο πολλές επιλογές.

Το έχει δουλέψει κανείς?

Περιμένω εντυπώσεις :D

Δημοσ.

Καθε περυσι και καλυτερα.(winap 2.91).Το 5αρι σε οποια εκδοση κι αν το δοκιμασα

οταν του εδινα να παιξει κομματια κατευθειαν απο τα cd(CDR PLEXTOR 48x-DVD

PIONEER 120 εριχνε τα κολληματα της αρκουδας.Δεν ξερω τι φταιει αλλα μολις ξαναβαλα το 2.91 παει σφαιρα.(ATHLON 2400 BOX MEMORY 512/333 MB GIGABYTE)

Δημοσ.

Το Winamp 5 σε εμένα πάει μια χαρά : AMD ΑΘΛΟΝ στα 475Mhz , 128 RAM στα 100 και 4Μb κάρτα γραφικών ΑΤΙ ,αυτά και ουδέν σχόλιο :)

Δημοσ.

Λες KAMDEN να φταινε το dvd και το cdr,εχω βαλει τους τελευταιους ASPI.

Μηπως να κοιταξω για FIRΜWARE;Γιατι κακα τα ψεματα το 5 τουλαχιστον στα skins δεν παιζεται. :?:

Δημοσ.

winamp 5 pro!!! me clasic skin ka disable ta animations einai san to 2,9 se xrhsh cpu me poly perisoteres dynatothtes omws kai kalytero hxo.se p3 1ghz pote den exw problhma

Δημοσ.

Silok, exeis profanws kapoio problhma me tis ry8miseis, to winamp 5 me to classic skin trwei akribws thn idia cpu me to 2.9x Otan les gia komatia apo cd ti ennoeis? Audio cd? mp3? Me default ry8miseis?

Δημοσ.

τελικά με το που έβαλα το J.River MEDIA CENTER 9.1 σώθηκα.

Έχει όλα αυτά που ζητούσα.

και rip, burn CD, skins, organize mp3, visual και το κυριότερο συνδέω την κάμερα μου και περνάνε αυτόματα οι εικόνες απο το memory stick στον φορητό. Είναι με διαφορά το καλύτερο "όλα σε ένα" πρόγραμμα :D

Δημοσ.

Sta cd me ta mp3 exw problima.Ola ta exw CBR 160 kai to winamp me tis default.

Ekei poy paizei to komati kanei mia pafsi 10 me 15 sec se takta diastimata otan to diavazei apo to cdr (Plextor) enw me to dvd (Pionner) to problima yparxei alla pio

araia.Otan les ry8miseis gspock poies akrivws enoeis?

Δημοσ.

Me dedomeno oti den allazeis tipota apo to sthsimo, oute bazeis extra plugins eprepe na paizei xwris problhma apo ta cd. Dokimase na bgaleis to sonic engine apo to cd-line-in...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...