Προς το περιεχόμενο

[Aliexpress] Power banks 10000mah Rock ή Baseus κάτω από 10€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Αφού είναι κάτω από 20 γιατί τελωνείο;

Το λέει μάλλον για το γνωστό θέμα με μπαταρίες και powerbank.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Ααα δεν αφηνουν στο τελωνείο μπαταρίες κλπ ;

Ακριβώς, είναι λίγο μπερδεμένη ιστορία. Πάντως πολλοί Κινέζοι στέλνουν κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλοί πωλητές έχουν βρει τρόπο και παρακάμπτουν τους περιορισμούς των επικίνδυνων υλικών και μπορούν να στείλουν και μπαταρίες και power banks. Σε ορισμένα καταστήματα αναγράφεται αν δεν μπορούν να στείλουν Ελλάδα. Άλλοι πωλητές χρεώνουν επιπλέον μεταφορικά προκειμένου να στείλουν Ελλάδα. Αν υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει τελωνείο λόγω επικινδυνότητας, θα είναι στο τελωνείο των Κινέζων, όχι στο ελληνικό.

Επεξ/σία από FKLDS
Δημοσ.

Το παραπάνω Rock έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και από τα λίγα με συνδυασμό type-c και micro usb εισόδων. Ειδικά σε άσπρο που το έχω είναι κόσμημα.

Παραγγελία από aliexpress τον Αύγουστο με default μέθοδο αποστολής (το tracking που μου είχαν δώσει δε δούλευε). Έφτασε στο αναμενόμενο 3βδομαδα με μήνα (δε θυμάμαι ακριβώς). Δεν είχα κάποιο θέμα με τελωνείο ή κάτι άλλο. Στο παρελθόν μου έχουν ακυρώσει παραγγελίες powerbank. Δε μου έχει τύχει να φτάσει κάποιο Ελλάδα και να επιστραφεί, αλλά είχα διαβάσει αρκετές περιπτώσεις ατόμων που τους είχε συμβεί.

Δημοσ.

Παρήγγειλα 11.11 με το σκεπτικό οτι θα πετύχαινα τη πιο χαμηλή τιμή. Τώρα βλέπω ακόμα πιο χαμηλή, κατα 2 €. Καλή φάση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...