talos_2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σε black Friday προσφορά και από την Cosmote. https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20368775 Έχει συζητηθεί και στην προσφορά από τον Γερμανό https://www.insomnia.gr/forums/topic/692738-nokia-8-199€-15920€-με-καρτα-eurobank-germanosgr/ 1
ziaba Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 και γω πουλάω νόκια 8 στα 10€ ελάτε στο μαγαζί μου άπλα δεν είναι διαθέσιμο😂 2 1
talos_2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο κατάστημα που πέρασα στην Θεσσαλονίκη (στην Λαγκαδά), ερχόντουσαν και έπαιρναν. Εκεί το είδα και το έγραψα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από talos_2002
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, talos_2002 είπε Στο κατάστημα που πέρασα στην Θεσσαλονίκη (στην Λαγκαδά), ερχόντουσαν και έπαιρναν. Εκεί το είδα και το έγραψα. Είχε πολλά ξέρεις;
lanc3lot Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρά διαθέσιμο είναι, πήρε χθες φίλος από το Γερμανό, έχει και επιπλέον έκπτωση με αγορά μέσω Eurobank card
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 και εγω το πηρα χθες απο Γερμανο. Μπορει να μην εχει Online αλαλ σε πολλα καταστηματα που ρωτησα εχει.
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε και εγω το πηρα χθες απο Γερμανο. Μπορει να μην εχει Online αλαλ σε πολλα καταστηματα που ρωτησα εχει. Εντυπώσεις φίλε ;
Aggeluska Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, vairass said: Εντυπώσεις φίλε ; ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος. Πραγματικα πολυ καλη αγορα. ακομα και ο υπαλληλος στον Γερμανο ειχε μεινει αφωνος που υπηρχε αυτη η προσφορα και οι περισσοτεροι δεν την ξερουν κιολας την προσφορα... Γενικα το τηλεφωνο στην αισθηση φαινεται πολυ Premium με πολυ ωραια υφη, εχει φωτεινη οθονη με πολυ ωραια χρωματα, η καμερα πολυ καλη και το Auto-focus εντυπωσιακο, το ηχειο πολυ καλο επισης. Παει σφαιρα γενικα ανοιγεις 20 εφαρμογες και δεν νιωθει τιποτα . Στην συσκευασια εχει ακουστικα νοκια τα οποια ειναι μεταλλικα και εχει πανω 3 κουμπακια καθως και περιεχεται και φορτιστης για quick charge, νομιζω εχει quickcharge 3.0. Γενικα θα εδινα και 300 ευρω να το παρω δεν ειχα θεμα. Η οθονη ενω σαν ιντσες ακουγεται μικρη εν τελη δεν ειναι γιατι τα κουμπια πλοηγησης ειναι εκτος οθονης οποτε και η οθονη φαινεται μεγαλυτερη. Εμενα αρχικα πριν το δω απο κοντα δεν μ αρεσαν τα Bezels αλλα τελικα απο κοντα δεν φαινονται τοσο χοντροκομμενα οσο στην φωτο. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα