Stelaras1993 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια, εχω μια tv samsung smart αγορασμενη προ 3 ετων . Το προβλημα ειναι με το netflix δεν υπαρχουν greek subtitles (και στα 4 profiles του νετφλιξ απο αλλες τηλεορασεις - υπολογιστες - tablet βγαζει κανονικα απο μονο του ελληνικους υποτιτλους) σε αυτη τη tv βγαζει αγγλικους υποτιτλους στα μη αγγλικα εργα και καθολου υποτιτλους στα αγγλικα . Στις ρυθμισεις της καθε ταινιας - σειρα που βαζω να παιξει στις επιλογες για υποτιλους εχει μονος αγγλικους και σε καποιες συγκεκριμενες σειρες μου εχει μονο μεταγλωτιση ελληνικη να διαλεξω... με λιγα λογια δεν μπορω να βαλω σειρα - ταινια με τιποτα και να παιζουν ελληνικοι υποτιτλοι... Ευχαριστω πολυ !!
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μηπως θελει κανα update η τβ; της εχεις κανει;
yositosi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Καλησπερα παιδια, εχω μια tv samsung smart αγορασμενη προ 3 ετων . Το προβλημα ειναι με το netflix δεν υπαρχουν greek subtitles (και στα 4 profiles του νετφλιξ απο αλλες τηλεορασεις - υπολογιστες - tablet βγαζει κανονικα απο μονο του ελληνικους υποτιτλους) σε αυτη τη tv βγαζει αγγλικους υποτιτλους στα μη αγγλικα εργα και καθολου υποτιτλους στα αγγλικα . Στις ρυθμισεις της καθε ταινιας - σειρα που βαζω να παιξει στις επιλογες για υποτιλους εχει μονος αγγλικους και σε καποιες συγκεκριμενες σειρες μου εχει μονο μεταγλωτιση ελληνικη να διαλεξω... με λιγα λογια δεν μπορω να βαλω σειρα - ταινια με τιποτα και να παιζουν ελληνικοι υποτιτλοι... Ευχαριστω πολυ !! Αν δεν βρίσκεις διαθέσιμο update της τηλεόρασης, τότε "την έφαγες", γιατί προφανώς δεν έχει αναγνώριση Ελληνικής γραμματοσειράς και άρα δεν σου δίνει την επιλογή Ελληνικών.
Stelaras1993 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια ευχαριστώ πολυ εκανα update και ολα κομπλε (απο το 2015 ειχε να κανει update ) αχχααχ α Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Stelaras1993
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα