Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παλικαρια. Εχω ενα θεμα με το καινούριο πσ ενός φίλου. Τωρα που το έκανα πρωτη φορα boot, ξεκιναει να δουλευει για δυο δευτερόλεπτα και σταματαει μετα. Λόγω πιεσης χρονου, επανατοποθετησα τα καλωδια της μητρικής και του cpu, τις μνημες ραμ και την καρτα. Ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι τον επεξεργαστή τον τοποθετησα σωστα γτ μου έκλεισε αμεσως χωρις πρόβλημα. Θα ξαναπάω σε κανα δυωρακι να το ξαναπιασω και θα ξαναβαλω και τον cpu. Εχετε τίποτα στο μυαλο σας αν συνεχίζει το πρόβλημα; 

Δημοσ.

για αρχή αν όλες οι συνδέσεις είναι εντάξει και όλα πατάνε σωστά, δες πρώτα αν μπέρδεψες το power με τπ reset του κουτιού και κάνε και ενα clear cmos. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Akammatos είπε

Mobo z370 pc pro

I5 7409

1050 ti gigabyte 4gb

Gskill 2x4gb 3.2

Η mobo που εχετε δεν υποστηριζει τον cpu

Η mobo περνει coffee lake και ο cpu ειναι kaby lake!!!!

I5 7400 εννοεις σωστα?

Επεξ/σία από KEXA
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι παλικαρι μου δυστυχώς αυτο ειναι. Δυστυχώς το build δεν το εκανα εγω και μονο ηρθα να το στησω. Τωρα το θέμα ειναι μπορώ να γυρισω τον επεξεργαστή η την μητρική πισω; εχουν δυο βδομαδες περίπου που τα παρελαβε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Akammatos είπε

Ναι παλικαρι μου δυστυχώς αυτο ειναι. Δυστυχώς το build δεν το εκανα εγω και μονο ηρθα να το στησω. Τωρα το θέμα ειναι μπορώ να γυρισω τον επεξεργαστή η την μητρική πισω; εχουν δυο βδομαδες περίπου που τα παρελαβε.

Δυστυχώς δεν πιστεύω κάποιο μαγαζί να δεχθεί πίσω ανοιγμένα εξαρτήματα!!! Ενα παραπάνω μετά απο 2 βδομάδες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ δε νομίζω να το δεχθούν, δοκιμάστε τις αγγελίες κι όποιο φύγει πρώτο το αντικαθιστάτε με καινούργιο.

Μια απορία, ο επεξεργαστής δεν "τραυματίζεται" άμα μπει σε διαφορετικό socket;

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Κι εγώ δε νομίζω να το δεχθούν, δοκιμάστε τις αγγελίες κι όποιο φύγει πρώτο το αντικαθιστάτε με καινούργιο.

Μια απορία, ο επεξεργαστής δεν "τραυματίζεται" άμα μπει σε διαφορετικό socket;

Το socket ειναι το ιδιο 1151 απλα δεν διαβαζει την συγκεκριμενη τεχνολογια (kaby lake)  η μητρική

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικα βρηκαμε μια μητρική απο ενα desktop της acer που ειχαμε, το οποιο ειχε την ιδια τεχνολογία με τον επεξεργαστή και ολα καλα. Λετε να διατρεχει καποιος κίνδυνος με την μητρική; 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Akammatos είπε

Τελικα βρηκαμε μια μητρική απο ενα desktop της acer που ειχαμε, το οποιο ειχε την ιδια τεχνολογία με τον επεξεργαστή και ολα καλα. Λετε να διατρεχει καποιος κίνδυνος με την μητρική; 

Θεωρητικά όχι γιατί αμα είχε ζημιά δεν θα άνοιγε ουτε τα 2 δεύτερα!!! Συνήθως η ζημιά προκαλείται όταν είναι διαφορετικά socket που δεν κουμπώνουν και ζορίζοντας τα χαλάνε τα pins!!! Σίγουρη απάντηση χωρίς δοκιμή όμως δεν μπορείς να έχεις!!!!

Δημοσ.

Οχι παιδια δεν χαλασε ο επεξεργαστής ουτε η μητρική, εκλεινε κανονικά, οπως ειπε ο φίλος πανω ειναι το ιδιο σοκετ με διαφορετικη τεχνολογία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...