geopetsa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά έχω το κιν. παραπάνω από ένα μήνα και δεν βρήκα κάτι αρνητικό....Προσπάθησα να το φέρω στα όρια του ,δεν καταλαβαίνει τπτ λέμε. Η οθόνη είναι μια χαρά και οι photos πολύ καλές. Γενικά το κινητό τα σπάει,στα λεφτά του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο....Όπως ακριβώς και το ONEPLUS ONE το 2014 το οποίο το έχω ακόμη .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, geopetsa said: Παιδιά έχω το κιν. παραπάνω από ένα μήνα και δεν βρήκα κάτι αρνητικό....Προσπάθησα να το φέρω στα όρια του ,δεν καταλαβαίνει τπτ λέμε. Μην ανησυχείς, βρίσκουν αυτοί που ΔΕΝ το έχουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, Agony είπε Ενα παλιο lg v30 που εχω με 350 ευρο . με παλιο επεξεργαστή τα εχει ολα αυτα . Ρωταω γιατι σκεφτομαι για καινουργιο. Και φανταστηκα οτι θα εχει ολα αυτα με ενα καινουργιο επεξεργαστη. Φιλε μου χαλαρωσε αυτα που ζηταω τα θελω γιατι σκεφτομαι να αντικαταστησω 2 κινητα htc 10 και v30 που εχω. Προφανος και το v30 τα εχει ολα αυτα και υπεθεσα οτι το κινητο αυτο που ακουω τοσα καλα και ειναι νεο μοντελο θα τα εχει και αυτο. Εγω φταιω που δεν τα εχει να.μην ρωτησω πρην παρω κατι ? Κανεις λες και προσβαλα την εταιρεια σου. Πραγματικα εκανα πλάκα. Μην τρελαινεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopetsa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, SeXBOX είπε Μην ανησυχείς, βρίσκουν αυτοί που ΔΕΝ το έχουν. Μάλλον έχεις δίκιο φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, SeXBOX είπε Μην ανησυχείς, βρίσκουν αυτοί που ΔΕΝ το έχουν. Όπως και οι Apple haters, Samsung haters κλπ ανώμαλοι που μας πρήζουν τα μέζεα για τα προβλήματα συσκευών που ούτε έχουν, ούτε θέλουν και καμιά φορά, ούτε μπορούν να αποκτήσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Βιντεο review θα υπάρξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή ειχα πριν το mi 6 , έχουν τεράστια διάφορα στις θερμοκρασίες. Καμία σχέση σαv συμπεριφορά 845 με το 835 σε θερμοκρασίες και φυσικά αυτονομία .. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από vargas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 6:46 ΜΜ, Istros είπε Μια AMOLED,ois,855 και Android one στο 2 και θα κλείσει σπιτια Τα πιο σημαντικά για μένα στο κινητό είναι η οθόνη που τη βλέπεις συνέχεια, η μπαταρία για να μην ξεμείνεις και η φωτογραφική για να μη χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο όταν βλέπεις τις κακές φωτογραφίες που έβαλες. Το κάθε κινητό έπρεπε να ξεκινάει με amoled, μπαταρία 4000 και καλή κάμερα με OIS. Τα μικρά bezels τα νοτς και τα 1000 GB μνήμες είναι δευτερεύοντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν κάτοχος εδώ και 2 μήνες περίπου να πω την εμπειρία μου. - οθόνη : για LCD IPS είναι αξιοπρεπέστατη. Πριν είχα iphone 6s, το οποίο έχει από τις καλύτερες IPS σε χρώματα και φωτεινότητα και το Poco είναι αρκετά κοντά. Θα ήθελα λίγο παραπάνω φωτεινότητα, αλλά συνολικά πολύ καλή στη ρύθμιση "κανονικό" και όχι στην "αυτόματο". - κάμερα: πολύ καλή σε φως και μέτρια όσο πέφτει ο φωτισμός. Είναι παρόμοια με κινητά αυτής της κατηγορίας τιμής. -επεξεργαστής: κορυφή. Επίσης ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΔΡΟΨΥΞΗ, κατά την οποία στο heatpipe, που το ένα άκρο ακουμπάει στο SOC και το άλλο βρίσκεται σχετικά μακρυά από αυτό. Υπάρχει ένα υγρό στο εσωτερικό (όχι νερό προφανώς, γράφει liquid cooling και όχι water cooling στο κουτί του), το οποίο η θερμότητα που εφαρμόζεται από το SOC στη μία άκρη το μετατρέπει σε αέρια μορφή. Όποιο μέρος του αερίου κινηθεί στο άλλο άκρο του hetapipe υγροποιείται και ανέρχεται εκ νέου στο πάνω μέρος. Έτσι δουλεύει χονδρικά. Εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.howtogeek.com/365535/how-does-water-cooling-work-in-a-phone/ Στην πράξη δε ζεσταίνεται ακόμα και σε βαριά παιχνίδια. Παίζεις άνετα. - Υλικό κατασκευής-ποιότητα εξωτερικού: πολύ καλοδεμένο εξωτερικό. Το πλαστικό μοιάζει πολύ καλής ποιότητας σε επίπεδο που νομίζεις ότι το περιμετρικό είναι μεταλλικό. Συγκεκριμένα στο review γράφει: "...Η εκτενής χρήση πλαστικού δίνει στο τηλέφωνο μια “φτηνή” αίσθηση με το μεταλλικό πλαίσιο να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κατάσταση..." , το οποίο είναι λάθος. Δεν έχει μεταλλικό πλαίσιο. Αλλά φαίνεται η ποιότητα του κινητού. Ουσιαστικά εδώ ο αρθρογράφος αναιρεί τον εαυτό του μιλώντας για "φθηνή αίσθηση"... - Μπαταρία: κρατάει το ίδιο με το Xiaomi Note 5 της συζύγου μου και αυτό λέει πολλά για όποιον ξέρει. Δύο μέρες μέτριας προς βαριάς χρήσης με άνεση. - Ήχος: στο μεγάφωνο ομιλίας πάρα πολύ καλός, στην ήχο κλήσεων πολύ καλός (θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη ένταση), στην αναπαραγωγή πολυμέσων αξιοπρεπέστατος και στα ακουστικά σχεδόν άριστος για τα δικά μου γούστα. Να πω ότι το πρόβλημα του κινητού είναι η λανθασμένη τοποθέτησή του στην αγορά. Είναι το καλύτερο mid-upper range κινητό που υπάρχει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή συνολικά. Δεν είναι ναυαρχίδα. Το θέμα είναι ότι δίνει αυτό που θέλουν οι περισσότεροι χρήστες, δεν υστερεί σε σχέση με κανένα κινητό στην κατηγορία τιμής του και έχει πολύ καλή εμπειρία mobile gaming. Αν κάποιος έχει να διαθέσει αυτά τα χρήματα δεν έχει λόγο να πάρει κάτι άλλο. Κάπως ανταγωνιστικό είναι Huawei Honor για όσους κάνουν παραχώρηση στις επιδόσεις για χάρη του μεταλλικού σασί. Συμπερασματικά, είναι ένα κινητό ανταγωνιστικό της κατηγορίας τιμής του σε όλα, εκτός από τις επιδόσεις, που εντάσσονται στην κατηγορία της "ναυαρχίδας". Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από johncorfas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Btw , με global beta έχω ήδη miui 10 κ pie .Η gcam δουλεύει άψογα με το port του pixel 3 και δεν κολλάει καθόλου . Το χαρακτηριστικό κόλλημα μετά από 3 φωτό δεν υπάρχει πλέον plυs έχει και το εξαιρετικό night sight που δουλεύει άψογα .Την μέρα η στοκ δουλεύει εξαιρετικα btw .και μια που έβγαλα προχτές νύχτα με gcam Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από vargas 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2018 στις 4:10 ΜΜ, mixalis95320 είπε Σκετο heatpipe να λες γιατι αυτο ειναι το μονο σωστο, δεν υπαρχει πουθενα το "υδροψυκτο".. Anyway.. με καταλαβες νομιζω! Γράφει πουθενά water cooling φίλε μου; Liquid cooling γράφει έξω από το κουτί του. Εδώ είναι το πώς δουλεύει η υδρόψυξη στα κινητά: https://www.howtogeek.com/365535/how-does-water-cooling-work-in-a-phone/ Στις 24/11/2018 στις 3:27 ΜΜ, angelwithyou είπε καλα εννοειται αυτο που να χωρεσει εξαλλου τετοιο συστημα , υδροψυκτο για κινητα οταν λεμε εννοουμε heatpipes , το καλύτερο δηλαδή που έχει μπει μέχρι στιγμης στα κινητα . Υπάρχει υδρόψυξη στα κινητά φίλε μου: https://www.howtogeek.com/365535/how-does-water-cooling-work-in-a-phone/ Στις 24/11/2018 στις 4:14 ΜΜ, Retromaniac είπε 72 ευρώ διαφορά (25%) στο skroutz. Με κλειστά τα μάτια mi8.... Για αυτούς που έχουν τα 72€... Για τους υπόλοιπους δεν είναι προφανής αγορά. Το Mi 8 έχει θεματάκια throttling: https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_8-review-1784p4.php Επίσης είναι και θέμα απαιτήσεων από το κινητό. Αν θέλω ένα κινητό να παίζω παιχνίδια δε θα πάρω ούτε για πλάκα mi 8. Έχει θεματάκια throttling, μικρή μπαταρία, έλλειψη θύρας ακουστικών και υποδοχής κάρτας μνήμης. Είναι για άλλη χρήση από το Poco. Αυτό δεν καταλαβαίνει ο κόσμος: To Poco δεν βγήκε για να ανταγωνιστεί ναυαρχίδες. Είναι ένα φθηνό mobile gaming oriented κινητό και σε αυτό είναι κορυφαίο. Καλύτερο από πολλές ναυαρχίδες. 25 λεπτά πριν, vargas είπε Btw , με global beta έχω ήδη miui 10 κ pie .Η gcam δουλεύει άψογα με το port του pixel 3 και δεν κολλάει καθόλου . Το χαρακτηριστικό κόλλημα μετά από 3 φωτό δεν υπάρχει πλέον plυs έχει και το εξαιρετικό night sight που δουλεύει άψογα .Την μέρα η στοκ δουλεύει εξαιρετικα btw .και μια που έβγαλα προχτές νύχτα με gcam Αξιοπρεπής, αλλά με λίγο ζουμ βλέπεις αρκετό θόρυβο. Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως δε βρίσκεις κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από johncorfas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, johncorfas είπε Γράφει πουθενά water cooling φίλε μου; Liquid cooling γράφει έξω από το κουτί του. Εδώ είναι το πως δουλεύει η υδρόψυξη στα κινητά: https://www.howtogeek.com/365535/how-does-water-cooling-work-in-a-phone/ Υπάρχει υδρόψυξη στα κινητά φίλε μου: https://www.howtogeek.com/365535/how-does-water-cooling-work-in-a-phone/ Για αυτούς που έχουν τα 72€... Για τους υπόλοιπους δεν είναι προφανής αγορά. Επίσης είναι και θέμα απαιτήσεων από το κινητό. Αν θέλω ένα κινητό να παίζω παιχνίδια δε θα πάρω ούτε για πλάκα mi 8. Έχει θεματάκια υπερθέρμανσης, μικρή μπαταρία, έλλειψη θύρας ακουστικών και υποδοχής κάρτας μνήμης. Αυτό δεν καταλαβαίνει ο κόσμος: δεν βγήκε για να ανταγωνιστεί ναυαρχίδες. Είναι ένα φθηνό mobile gaming oriented κινητό και σε αυτό είναι κορυφαίο. Καλύτερο από πολλές ναυαρχίδες. Αξιοπρεπής, αλλά με λίγο ζουμ βλέπεις αρκετό θόρυβο. Σε αυτή την κατηγορία τιμής πάντως δε βρίσκεις κάτι καλύτερο. Σκέψου όμως ότι ήμουν τελειως στο πόδι και η φωτό βγήκε σχεδόν κούνημενη . Για έτσι όπως την εβγαλα θεωρώ ότι είναι παραπάνω από αξιοπρέπης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 1:00 ΜΜ, stafaf είπε Το poco μου θυμίζει τα punto gt, για όσους θυμούνται. "Πύραυλος" στην ευθεία. Ταπείνωνε πολύ ακριβότερες κατασκευές. Ως εκεί όμως. Δεν έστριβε, έτριζαν τα πάντα, ζημιάρικο. Και εδώ τα ίδια. "Μα δεν έχει και τόσο καλή κάμερα". Ε κάνει μόνο 260. "Μα είναι πλαστικό". Ε κάνει μόνο 260. "Μα δεν έχει amoled". Ε κάνει μόνο 260. Σου βάζουν και έναν 845 για να πιστεύεις ότι ταπεινώνεις ανώτερες κατασκευές και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Οι κάτοχοι υπερηφανεύονται "που πάει πιο τάπα από iphone/s9" και η xiaomi πέτυχε τον στόχο της. Καταρχήν αυτό με τα αυτοκίνητα είναι κακό αστείο . Δεν γίνεται αυτή η σύγκριση γτ απλά είναι λάθος σε κάθε σημείο της . Πρώτα από όλα στο τεστ του ποσο συμπαγές είναι πέρασε το τεστ για πλάκα . Αν πέσει με την πλάτη κάτω ποιο θα σπασει αυτό η οποιοδήποτε με γυάλινη πλάτη .. ευχαριστώ ...η κάμερα του με την gcam απλά εξαιρετικη . Όσο για την οθόνη και το xr δεν έχει amoled και κοστίζει ένα χιλιάρικο και btw πάει κ απατο ως τώρα . Κάνεις δεν λέει ότι είναι το τέλειο κινητό Απλά είναι άριστο vfm. Έχει μπαταριαρα ,ραδιόφωνο, ενημέρωσεις πολύ γρήγορες άρα εξαιρετικό support και έχει συμφέρουσα τιμη .Δλδ τι άλλο θες για να κερδίσεις την αγορά ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 4:14 ΜΜ, Retromaniac είπε 72 ευρώ διαφορά (25%) στο skroutz. Με κλειστά τα μάτια mi8.... Για σενα ,ναι παρε το μι8. Εγω ομως που θελω θυρα ακουστικων,μπαταρια,microsd και οχι γυαλι τοτε γιατι να το παρω? Περα το οτι δε θελω να δωσω τα παραπανω χρηματα παρολο που τα εχω. Ο καθενας εχει διαφορεςτικες αναγκες για αυτο δεν υπαρχει το καλυτερο κινητο.Εκτος και εαν βγει ενα πιο φθηνο απο ολα που να εχει τα παντα. Αλλα οταν ενα καλυπτει της πλειοψηφιας τις αναγκες με ικανοποιητικη τιμη,τοτε το λες απλα value. Τωρα haters παντα θα υπαρχουν... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dantε είπε Για σενα ,ναι παρε το μι8. Εγω ομως που θελω θυρα ακουστικων,μπαταρια,microsd και οχι γυαλι τοτε γιατι να το παρω? Περα το οτι δε θελω να δωσω τα παραπανω χρηματα παρολο που τα εχω. Ο καθενας εχει διαφορεςτικες αναγκες για αυτο δεν υπαρχει το καλυτερο κινητο.Εκτος και εαν βγει ενα πιο φθηνο απο ολα που να εχει τα παντα. Αλλα οταν ενα καλυπτει της πλειοψηφιας τις αναγκες με ικανοποιητικη τιμη,τοτε το λες απλα value. Τωρα haters παντα θα υπαρχουν... Γιατί όταν κάποιος διαφωνεί είναι hater; Δηλαδή εσύ που διαφωνείς με μένα για το mi8, είσαι hater; Και εγώ xiaomi έχω, αλλά δεν έχω κανένα από τα 2. Γιατί να μισώ το poco και όχι το mi8; Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να προλάβω μερικούς, που θα το έπαιρναν με κλειστά τα μάτια, ότι έχει και μειονεκτήματα. Και λέω ότι όσοι θέλουν καλή ποιότητα οθόνης, ωραία χρώματα κτλ να πάνε σε mi8 αλλιώς ας πάρουν το poco. Για μένα η οθόνη του poco είναι κάτω από του μετρίου. Όχι επειδή είναι lcd, αλλά γιατί είναι κάτω του μετρίου. Και λέω να δείτε δίπλα δίπλα με mi8, αν έχετε την δυνατότητα, γιατί όλη η πληροφορία του κινητού από την οθόνη πηγαίνει σε μας και όχι από την cpu. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε ακόμη θύρα hdmi στο κεφάλι να τα συνδέουμε με το οπτικό νεύρο άμεσα. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα