Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Pocophone F1 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν δείχνει εικονίδια ειδοποιήσεων.. 

Υπάρχει στις ρυθμίσεις. Μήπως δεν το έχεις βρει; Για ποιο λόγο να το έχουν αφαιρέσει από το pocko;

Επεξ/σία από Retromaniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Υπάρχει στις ρυθμίσεις. Μήπως δεν το έχεις βρει; Για ποιο λόγο να το έχουν αφαιρέσει από το pocko;

Δεν νομίζω να έχεις Poco φίλε .. 

Screenshot_2018-11-23-19-25-02-085_com.android.settings.png

Δε βρίσκω κανέναν λόγο να πάει κάποιος σε Poco και όχι σε Mi8.

Δηλαδή οκ, βλέπουμε ένα κινητό κοντά στα 300€ και επειδή έχει SD845 μιλάμε για "το απόλυτο VFM";; Όχι, απλά όχι, υστερεί τόσο σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα (πέραν της μπαταρίας, που είναι τέρας, η μέρα τελείωνε με 40% περίπου όσο το είχα), που δε θα το πρότεινα για κανέναν λόγο.

Κατά τα άλλα: άθλιες (ναι, άθλιες, ακόμα και σε σύγκριση με το Mi A2 της κοπέλας μου) κάμερες, οθόνη κάτω του μετρίου, ηχείο ναι μεν stereo αλλά κακής ποιοτητας, ποιότητα από... Άλλη εποχή!

Μην ξεχνάμε, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ότι με λίγα παραπάνω πας σε Mi8, που είναι άλλη κατηγορία... Οπότε συγνώμη σε όσους επιμένουν για το απόλυτο VFM, αλλά ήδη υπάρχει και λέγεται Mi8...

• Like 7
  • Sad 3

Αν το κινητό ερχόταν με το Android One θα ήταν no brainer για εμένα. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να βρει κάποιο vanilla android να του περάσει από XDA. Αν κάποιος το έχει επιχειρήσει παρακαλώ να με ενημερώσει γιατί με ψήνει να πάρω το pocofone και να το κάνω "σώβρακο" 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξύ αυτού και του Α6+ στα 190 ευρώ, τι προτείνετε;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, angelwithyou είπε

Τέτοια υδροψυξη νομίζω δεν έχει όμως το mi8 

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους κανενα απο τα δυο δεν ειναι υδροψυκτο.  Ολα τα heatpipes εχουν μεσα υγρο. Μην χρησιμοποιεις ορολογιες μαρκετινγκ των εταιρειων, δεν στεκουν.

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 3

18 λεπτά πριν, agnwsto είπε

Μεταξύ αυτού και του Α6+ στα 190 ευρώ, τι προτείνετε;

Το Α6+ έχει ένα άθλιο low end επεξεργαστή μαζί με το βαρετό skin της Samsung. Μακριά. Βασικά δεν υπάρχει κανένα Samsung mid range - low end που να αξίζει.

• Like 5
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Stitch19 είπε

Το Α6+ έχει ένα άθλιο low end επεξεργαστή μαζί με το βαρετό skin της Samsung. Μακριά. Βασικά δεν υπάρχει κανένα Samsung mid range - low end που να αξίζει.

Απο κάμερα όμως; Βασικά δεν παίζω παιχνίδια να με νοιαζει ο επεξεργαστής. Κάμερα θέλω.

6 λεπτά πριν, agnwsto είπε

Απο κάμερα όμως; Βασικά δεν παίζω παιχνίδια να με νοιαζει ο επεξεργαστής. Κάμερα θέλω.

Δεν μιλώ για gaming, γενικά η γρηγοράδα και η σταθερότητα του κινητού θα είναι χαλια. Στα χαρτιά η κάμερα του 6+ είναι καλή στην πραγματικότητα μέτρια έως χαλια. Το Πόκο έχει κάμερα του Mi8 που θεωρείται στα top 10 καλύτερα κάμερα phones. Με μοναδική διαφορα έλλειψη του OIS. ΜΑΚΡΙΑ από midrange και low end samsung κινητά.

• Like 4

12 λεπτά πριν, Stitch19 είπε

Δεν μιλώ για gaming, γενικά η γρηγοράδα και η σταθερότητα του κινητού θα είναι χαλια. Στα χαρτιά η κάμερα του 6+ είναι καλή στην πραγματικότητα μέτρια έως χαλια. Το Πόκο έχει κάμερα του Mi8 που θεωρείται στα top 10 καλύτερα κάμερα phones. Με μοναδική διαφορα έλλειψη του OIS. ΜΑΚΡΙΑ από midrange και low end samsung κινητά.

Δες αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τop vfm και μπράβο στην Xiaomi αλλά δεν παύει να είναι μία παντόφλα με μεγάλο notch και μεγάλα bezels (bottom chin). Είναι όχι από μένα. 

Mi 8 σαφώς καλύτερη αγορά αλλά για τους ίδιους λόγους, όχι από μένα.

Επεξ/σία από whoever81

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την κινεζικη εκδοση δοκιμασατε?Γιατι η global δεν εχει bloatware.

Βλεπετε την σειρα MiMix,για μενα ειναι τα καλυτερα και σε specs και σε design. (για το mimix3 εχω τις επιφυλαξεις μου,δεν μ αρεσει η φαση με το slider,αλλα τα mimix2 και mimix2s ειναι αλλου..και σε τιμες τουμπανο)

Επεξ/σία από azuli

Θα πω αυτό και δεν θα συζητήσω άλλο, πέρα από ότι γράψω πείτε ότι θέλετε δεν με ενδιαφέρει.... in & out situation.

Όταν το πήρα από την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε, έμεινα εντυπωσιασμένος, εκεί που ξενέρωσα ήταν στην ποιότητα των φωτογραφιών, έβαλα GCam και η ποιότητα ήταν πάρα πολύ καλύτερη... μετά από τόσο καιρό και τόσα updates που έχει δεχθεί μέχρι προχθές με έκανε να κάνω την camera του poco την main camera ξανά. Δεν ξέρω τι κάνανε στις αναβαθμίσεις, σκαλίζοντας λίγο τις ρυθμίσεις και βγάζοντας φωτογραφίες σε σχέση με τις πρώτες ημέρες είναι η μέρα με την νύχτα. Μιλάμε για πολύ καλή ποιότητα, δεν θα πω εξαίσια γιατί θα είμαι υπερβολικός, Πραγματικά το MIUI 10 με όλα τα updates του ήταν σαν να αγόρασα ένα νέο κινητό με καλύτερα χαρακτηριστικά, ακόμα και το gaming εκτοξεύθηκε.

Αυτό,

now, Peace out...

• Like 2

Μολις πεταξει το "mi" σαν brand και βαλει κανενα "Χ" (απο το Xiaomi), εκει να δεις γλεντια!!!!

Μετα θα πεταγονται οι απλ για λιγο καιρο και θα λενε οτι τους αντεγραψε το Χ και θα περασει και αυτο οπως και ολα τα αλλα και σε μερικα χρονακια θα ειναι διπλα στις ΤΟΡ μαρκες με πωλησεις, ενω θα αρχισει να πουλαει πολυ ακριβοτερα τα αντιστοιχα προιοντα της.

Και θα γινει μια καινουρια Huawei.

Ολοι θελουν να γινουν βεζιριδες στη θεση του βεζιρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...