margaritagr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το imac 2010 ως monitor για το MacBook Pro με usb c θύρες.... ο imac έχει mini display port. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτή τη σύνδεση ? Η μια λύση ειναι απευθείας καλώδιο usb c to mini dp. Η δεύτερη ειναι Ανταπτορας usb c to mini dp και καλώδιο mini dp - mini dp. Δεν μπορω να σκεφτώ ποια θα ηταν καλύτερη λύση Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από margaritagr
CheOnWeb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν το έχω κάνει. Θεωρητικά το απ’ ευθείας είναι προτιμότερο αλλά στην ουσία οι δύο περιπτώσεις είναι ίδιες. Έχεις ψάξει αν παίζει το νέο MBP με τον iMac 2010 και σε τι αναλύσεις;
margaritagr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Έχω διαβάσει reviews στα προϊόντα που ψάχνω και κάποιοι ανέφεραν οτι τα χρησιμοποίησαν για imac 2010 & Apple led Cinema Display. Για αναλύσεις δεν έχω διαβάσει κατι, να ρώταγα στην κοινότητα της Apple ή στους πωλητές των Έν λόγω προϊόντων?
CheOnWeb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 minutes ago, margaritagr said: Έχω διαβάσει reviews στα προϊόντα που ψάχνω και κάποιοι ανέφεραν οτι τα χρησιμοποίησαν για imac 2010 & Apple led Cinema Display. Για αναλύσεις δεν έχω διαβάσει κατι, να ρώταγα στην κοινότητα της Apple ή στους πωλητές των Έν λόγω προϊόντων? Όχι, μια χαρά είσαι απ' ό,τι βλέπω (δεν θυμόμουν αν υπήρχε θέμα με τα καινούρια MBP ή τους iMac). Απ' τους iMac 5Κ 2014 και μετά, δεν δουλεύει. https://support.apple.com/el-gr/HT204592 1
Yiannis87 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Έχω δουλέψει με αντάπτορα τη συγκεκριμένη σύνδεση απροβλημάτιστα με 12" 2016. Φαντάζομαι το καλώδιο θα είναι το ίδιο ή και καλύτερο, γιατί ο δικός μου αντάπτορα είχε κάποια πλαστικά μέρη που μετά από κανένα εξάμηνο άρχισαν να αποκολλούνται, αλλά σαν λειτουργία είναι οκ μέσα το κύκλωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα