NickTG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, vixos said: Ότι να'ναι . Απο μαγαζί σε μαγαζί , διαφορετικες προσφορές. Στο Περιστέρι δεν δίνουν κανένα προιον trust 1+1. Στη σελίδα πάντως το γράφει ακόμα κανονικά. Μου φαίνεται δύσκολο να μπορούν να πουν όχι. 2
NickTG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις πήρα 2 πληκτρολόγια από Public Περιστερίου με την προσφορά. Απλά τα πήγα ταμείο και πέρασε την έκπτωση αυτόματα. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται και προλαβαίνει πάει.
Setha123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Γνωρίζει κανείς που θα βρούμε τις καρέκλες με την προσφορά; 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πήρα και εγώ από το Public του Πειραιά 2 Cada μαζί με ένα φίλο μου.... 2 τελευταία κομμάτια μας περίμεναν στο κατάστημα ( κωλόφαρδοι) θέλαμε να πάρουμε και 2 GTX 155 αλλά δυστυχώς τα είχαν πάρει όλα...... σαν πληκτρολόγιο δεν το έχω χρησιμοποιηση ακόμα αλλά σαν κατασκευή είναι πολύ στιβαρη και έχουν πολύ ωραίο click feel τα keys, ( ερχομαι από Razer Marauder πληκτρολόγιο μεμβράνης οπότε πρώτη φορά μηχανικό πληκτρολόγιο) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt
sakks80 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε πήρα και εγώ από το Public του Πειραιά 2 Cada μαζί με ένα φίλο μου.... 2 τελευταία κομμάτια μας περίμεναν στο κατάστημα ( κωλόφαρδοι) θέλαμε να πάρουμε και 2 GTX 155 αλλά δυστυχώς τα είχαν πάρει όλα...... σαν πληκτρολόγιο δεν το έχω χρησιμοποιηση ακόμα αλλά σαν κατασκευή είναι πολύ στιβαρη και έχουν πολύ ωραίο click feel τα keys, ( ερχομαι από Razer Marauder πληκτρολόγιο μεμβράνης οπότε πρώτη φορά μηχανικό πληκτρολόγιο) Φιλε ειχα το cada απο την προσφορα κωτσοβολου παλιοτερα αλλα μεσα σε 2 μηνες ειχαν ξεβαψει τελειως 5-6 κουμπια φαινοταν το διαφανο πλαστικο πανω στο κουμπι.το πηγα πισω δεν ειχαν να το αντικαταστησουν με αλλο και μου γυρισαν τα λεφτα. Οποτε να ξερεις οτι θα σου ξεβαψουν συντομα κουμπια εχει θεμα η βαφη.
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sakks80 είπε Φιλε ειχα το cada απο την προσφορα κωτσοβολου παλιοτερα αλλα μεσα σε 2 μηνες ειχαν ξεβαψει τελειως 5-6 κουμπια φαινοταν το διαφανο πλαστικο πανω στο κουμπι.το πηγα πισω δεν ειχαν να το αντικαταστησουν με αλλο και μου γυρισαν τα λεφτα. Οποτε να ξερεις οτι θα σου ξεβαψουν συντομα κουμπια εχει θεμα η βαφη. ελπιζω να ετυχε στην παρτιδα γιατι διαφορετικα κριμα και φαινεται τοσο ωραιο keyboard Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt
JoannisV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, sakks80 είπε Φιλε ειχα το cada απο την προσφορα κωτσοβολου παλιοτερα αλλα μεσα σε 2 μηνες ειχαν ξεβαψει τελειως 5-6 κουμπια φαινοταν το διαφανο πλαστικο πανω στο κουμπι.το πηγα πισω δεν ειχαν να το αντικαταστησουν με αλλο και μου γυρισαν τα λεφτα. Οποτε να ξερεις οτι θα σου ξεβαψουν συντομα κουμπια εχει θεμα η βαφη. Κρίμα, γιατί το αγόρασα και εγώ, αλλά πραγματικά μικρό το κακό μιας και μπορείς να αγοράσεις κουμπιά από ebay πολύ φθηνά (είτε μεμονωμένα είτε όλα μαζί πακέτο). Ναι, είναι ένα έξτρα κόστος που δεν θα έπρεπε να το επωμίζεσαι μιας και το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή, αλλά για μηχανικό σε αυτή την τιμή δεν με ενοχλεί (ειδικά αν τα ανταλλακτικά που θα πάρω είναι μεταλλικά, με ιδιαίτερα σχήματα κτλ). Ελπίζω οι διακόπτες να κρατήσουν μόνο, γιατί το Genesis του eshop που το είχε πάρει ο αδελφός μου και έχει και αυτό Outemu διακόπτες είχε θέματα με κάποια κουμπιά (έχαναν, καθυστερούσαν, περνούσαν διπλά πατήματα σε κάποια κουμπιά) και αναγκάστηκε να το επιστρέψει πρόσφατα για σέρβις (του το αλλάξανε με τα πολλά πολλά), και γενικά απ' ό,τι είδα και εδώ είχαν και άλλοι συμφορουμίτες ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο. Ελπίζω της Trust να μας βγει καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα