Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα τα προιόντα trust υπάρχει η προσφορά 1+1 λογικά μόνο για σήμερα, στο κατάστημα.

Πληρώνεις το ακριβότερο. Οχι απαραίτητα ίδια προιόντα. Μπορείς να τα συνδυάσεις πχ αγορά ποντικιού και να πάρεις δώρο κάτι άλλο από trust.

Ποντίκια, πληκτρολόγια, ακουστικά, μικρόφωνα, gamepad. Πιστεύω αξίζει τον κόπο για κάποιον που τυχαίνει να χρειάζεται κάτι ή μπορεί να συνδυάσει κάποιος την αγορά με έναν φίλο.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Σε όλα τα προιόντα trust υπάρχει η προσφορά 1+1 λογικά μόνο για σήμερα, στο κατάστημα.

Πληρώνεις το ακριβότερο. Οχι απαραίτητα ίδια προιόντα. Μπορείς να τα συνδυάσεις πχ αγορά ποντικιού και να πάρεις δώρο κάτι άλλο από trust.

Ποντίκια, πληκτρολόγια, ακουστικά, μικρόφωνα, gamepad. Πιστεύω αξίζει τον κόπο για κάποιον που τυχαίνει να χρειάζεται κάτι ή μπορεί να συνδυάσει κάποιος την αγορά με έναν φίλο.

Ξέρεις εάν ισχύει για όλα τα πράγματα της trust ή μόνο για π.χ. gaming;

Δημοσ.

Αυτά που ανέφερα πιο πάνω είδα εγώ... ότι έχει διαθέσιμο στο κατάστημα βέβαια.

Είχε σίγουρα πολλά ακουστικά, ποντίκια. Επίσης gamepads σε μεγάλη ποικικία. Είδα και ένα mechanical πληκτρολόγιο

Αλλωστε δεν νομίζω να φέρνει το public προιόντα trust εκτός από gaming.

Δημοσ.

Είδα την προσφορά από χθες,αλλά δεν μου γέμισε κάτι το μάτι.Εχει κάτι παραπάνω από αυτά στο site σε καταστήματα?

Πρόσθεσε αν θέλεις και το λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι παραπάνω από την σελίδα δεν νομίζω να είχε... Θεσσαλονίκη Τσιμισκή. 

Λογικά δεν θα ισχύει σε όλα τα public? Πάρτε τηλ. προτού πάτε για σίγουρα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Thanks TS. Περνούσα απο Σύνταγμα και δεν έπαιζε να επιχειρούσα να μπω μέσα με τόσο κόσμο που είχε. Μετά είδα την δημοσίευση σου οπότε αναγκάστηκα γιατί ήθελα μηχανικό πληκτρολόγιο.

Τσίμπησα το CADA (2, ένα για μένα ένα για φίλο). Στα 90ε βγήκε 45ε στον καθένα μας, πολύ καλή φάση για RGB μηχανικό.

Για να δώσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες:

Η προσφορά ήταν στον gaming τομέα (όλα τα trust που έβλεπα ήταν για gaming, ίσως σε κάποιον άλλο όροφο/τομέα είχε και άλλα).

Η προσφορά είναι 1+1 δώρο. Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο προϊόν, απλά το φθηνότερο είναι δώρο.

Στο κατάστημα που πήγα στο Σύνταγμα είχαν προνοήσει και είχε στηθεί ταμείο δίπλα στα ράφια με trust για να ξεμπερδεύει ο κόσμος γρήγορα (πάλι καλά γιατί θα περίμενα ώρες).

• Like 1
Δημοσ.

Οι καρέκλες άραγε είναι στην προσφορά;

Γιατί δεν θα με χάλαγε να έπερνα 2 :

Gaming Chair Resto GXT 707R στα 200 ευρώ!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είμαι Αθήνα. Αν ισχύει και το Σάββατο και ενδιαφέρεται κανένας πάμε να πάρουμε την Resto  GXT 707R. Θα δώσουμε από 100 ο καθένας και θα πάρουμε τις καρέκλες μας. Όποιος θέλει ας στείλει πμ. 

• Like 3
Δημοσ.

τώρα που το λέτε έψαχνα και εγώ μια καρέκλα γραφείου μέχρι 60-70 αλλά αν παίζει 1+1 και σε gaming chairs και βγαίνει 100 η μια τα δίνω.

count me in τρελέ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gtferrari είπε

Παιδιά είμαι Αθήνα. Αν ισχύει και το Σάββατο και ενδιαφέρεται κανένας πάμε να πάρουμε την Resto  GXT 707R. Θα δώσουμε από 100 ο καθένας και θα πάρουμε τις καρέκλες μας. Όποιος θέλει ας στείλει πμ. 

Πέρασα χθες βράδυ από public Περιστερίου και ρώτησα. Μου είπαν ότι τελείωσαν τα Trust 1+1 , παρόλο που είχαν ένα σωρό κομμάτια ακόμη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vixos είπε

Πέρασα χθες βράδυ από public Περιστερίου και ρώτησα. Μου είπαν ότι τελείωσαν τα Trust 1+1 , παρόλο που είχαν ένα σωρό κομμάτια ακόμη.

Πήρα τηλέφωνο στο public του Συντάγματος και μου είπαν ότι ισχύει ακόμα και σήμερα αλλά οι καρέκλες δεν είναι μέσα στην προσφορά. 

Δημοσ.

Ότι να'ναι . Απο μαγαζί σε μαγαζί , διαφορετικες προσφορές.

Στο Περιστέρι δεν δίνουν κανένα προιον trust 1+1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...