solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Daremary είπε Μα εννοείτε. Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ποιος είστε εσείς που προσβάλλετε εμένα; Εξαρχής . Αλλά και προσωπικά. Αληθευουν τα όσα αναγράφονται στο 1ο ποστ; Μόλις τώρα, nikos134 είπε Αφορά μονο κινητά κ υπολογίστες? σε ολα τα υπόλοιπα γινεται οπως γινόταν πάντα? Ναι ....
nikos134 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, solamnic είπε Αληθευουν τα όσα αναγράφονται στο 1ο ποστ; Ναι .... Οκ ευχαριστώ...θα μιλήσω με το λογιστή μου...μάλλον ζω μέσα στην άγνοια τόσο καιρό.
venuets Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, solamnic είπε Απόδειξη με αριθμό 00000 .... υπάρχει;; ναι την εχω ακομη αριθμος αποδειξης ειναι ! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από tsoubas
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, nikos134 είπε Οκ ευχαριστώ...θα μιλήσω με το λογιστή μου...μάλλον ζω μέσα στην άγνοια τόσο καιρό. Να σου πω καλύτερα.,,,
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, solamnic είπε Αληθευουν τα όσα αναγράφονται στο 1ο ποστ; Ναι .... Όχι φυσικά δεν ισχύουν. Ο κύριος επιτεθείτε άσεμνα.
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, tsoubas είπε ναι την εχω ακομη αριθμος αποδειξης ειναι ! Θέλω να πω ότι καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σου πουν γιατί γράφει 0000 μήπως έχεις θέμα με εγγύηση Μόλις τώρα, Daremary είπε Όχι φυσικά δεν ισχύουν. Ο κύριος επιτεθείτε άσεμνα. Αυτό φυισκά δεν το επιθυμούμε.. Να ρωτήσω.. Αρνηθήκατε να πωλήσετε κινητό με τιμολόγιο άνευ ΦΠΑ;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Daremary είπε Όχι φυσικά δεν ισχύουν. Ο κύριος επιτεθείτε άσεμνα. Επιτέθηκε**
venuets Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, solamnic είπε Θέλω να πω ότι καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σου πουν γιατί γράφει 0000 μήπως έχεις θέμα με εγγύηση η εγγυησεις υπαρχουν κανονικα με msi/amd/logitech ισως ειναι για να μην περαστει ομως
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Να διευκρινιστούν τα εξής: - Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που επιβάλλει σε κάποιον κατάστημα να πουλάει χονδρική. Εάν κάποιος έμπορος δεν επιθυμεί, δεν πουλάει χονδρική, τελεία και παύλα. - Δεν υπάρχει νομοθετική διάταξη που απαγορεύει την αναγραφή διπλών τιμών (άλλη τιμή για απόδειξη λιανικής, άλλη τιμή για τιμολόγιο) από εμπόρους. - Η τυχόν ύπαρξη όρων χρήσης μιας ιδιωτικής επιχείρησης (π.χ. του skroutz.gr) συνιστούν μεν δέσμευση όσων έχουν σύμβαση συνεργασίας με την ιδιωτική επιχείρηση αλλά δεν δεσμεύουν όλους τους υπόλοιπους τρίτους. 1
teotsi21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εχουμε και εκπροσωπο του καταστηματος στο θρεντ πλεον? εκτοξευση! 2 1
xristoslet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nikos134 είπε Οκ ευχαριστώ...θα μιλήσω με το λογιστή μου...μάλλον ζω μέσα στην άγνοια τόσο καιρό. https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27089 Ο νόμος από πάνω. Ισχύει για laptop tablet κονσόλες και κινητά
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, paredwse είπε Να διευκρινιστούν τα εξής: - Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που επιβάλλει σε κάποιον κατάστημα να πουλάει χονδρική. Εάν κάποιος έμπορος δεν επιθυμεί, δεν πουλάει χονδρική, τελεία και παύλα. - Δεν υπάρχει νομοθετική διάταξη που απαγορεύει την αναγραφή διπλών τιμών (άλλη τιμή για απόδειξη λιανικής, άλλη τιμή για τιμολόγιο) από εμπόρους. - Η τυχόν ύπαρξη όρων χρήσης μιας ιδιωτικής επιχείρησης (π.χ. του skroutz.gr) συνιστούν μεν δέσμευση όσων έχουν σύμβαση συνεργασίας με την ιδιωτική επιχείρηση αλλά δεν δεσμεύουν όλους τους υπόλοιπους τρίτους. Πρέπει να αναγράφεται σαφώς ότι το site ΔΕΝ πουλάει Χονδρική. Ναι επιτρέπονται διπλές και τριπλές τιμές
nikos134 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, xristoslet είπε https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27089 Ο νόμος από πάνω. Ισχύει για laptop tablet κονσόλες και κινητά Thx...μια ωρα τον ψαχνω 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Just now, solamnic said: Πρέπει να αναγράφεται σαφώς ότι το site ΔΕΝ πουλάει Χονδρική. Ναι επιτρέπονται διπλές και τριπλές τιμές Διαφώτισέ με, γιατί μπορεί να κάνω λάθος: πού ακριβώς προβλέπεται ότι το site (ή ο τάδε έμπορος) πρέπει να γράφει σαφώς ότι δεν πουλάει χονδρική;
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, paredwse είπε Διαφώτισέ με, γιατί μπορεί να κάνω λάθος: πού ακριβώς προβλέπεται ότι το site (ή ο τάδε έμπορος) πρέπει να γράφει σαφώς ότι δεν πουλάει χονδρική; Θα πρέπει να το δω να στο πω ακριβώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις