d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, solamnic είπε Μάρτυρας εγώ... Τους παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάνε ακόμα ... γμτ... έχω κέφια Chat, chat εκεί θα σου απαντήσει!😃
Aias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ακομα και για να σου επιστραφει το φπα θα πρεπει να εχεις βισμα ή γνωστο τον πωλητη απο αυτα που διαβαζω ,που δηλαδη να ειναι κατι πιο σοβαρο! Ελλαδαρα! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Aias
nikos134 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, xristoslet είπε Πρέπει να πάει στο Κωτσόβολο με μια έναρξη της επιχείρησης και το τιμολόγιο για να του επιστραφεί. Ο λογιστής του κανονικά δεν μπορεί να το περάσει το τιμολόγιο γιατί αντιτίθεται στο νομο που έχει βγει... Μπα δεν γίνεται, την παντρεύτηκα χαχαχα Ρε παίδες ποιος είναι αυτός ο νόμος? Κ πότε άλλαξε? Εγώ τόσα χρόνια κόβω τιμολόγια τα περνάει ο λογιστής κ γίνεται αντιλογισμος με αυτά που πρέπει να αποδώσω εγώ.. 1
teoqq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, solamnic είπε Πάμε σε τεχνικές λεπτομέρειες... Χτύπησες απόδειξη στην ταμειακή ... πολύ ωραία.. Αποστέλλεται κάπου η απόδειξη άμεσα έτσι ώστε να καταλάβει η ΑΑΔΕ ότι εσύ δεν δήλωσες τη λιανική σου στο ΦΠΑ των πωλήσεων Νοεμβρίου? Η απάντηση ΟΧΙ... μόνο ο επιτόπιος έλεγχος το καταλαβαίνει ... άρα εισέπραξες ΦΠΑ από τον πελάτη το οποίο δεν το αποδίδεις στο Ελληνικό Δημόσιο.. Περνάει ο καιρός... κλείνεις το μαγαζί, και ανοίγεις νέα επιχείρηση με το ίδιο site (να πω παραδείγματα του χώρου;;; άσε...) Το ΦΠΑ που δεν απέδωσες ποιος τον πήρε;;; Πουλάς με Τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.... Τζίφος... ΝΟ ΦΠΑ... Κινητά, Φορητοί Υπολογιστές, προς επιτηδευματία (με τιμολόγιο) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΠΑ... Μισό λεπτό γιατί αυτό δεν το κατάλαβα. Εννοείς για παράδειγμα να πληρωθεί το κατάστημα ένα προϊόν πχ 100€ και να χτυπήσει αυτός στην ταμιακή 10€ ? Γιατί αν χτυπήσει στην ταμιακή 100€ τότε το ίδιο βράδυ που θα βαρέσει το μαγαζί το Ζ της ημέρας, όλα τα στοιχεία θα πάνε ηλεκτρονικά εκεί που πάνε (θα σε γελάσω που πάνε...). Εκτός αν εμείς είμαστε χαζοί και πληρώνουμε κανονικά το ΦΠΑ στο κράτος..
teotsi21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Το τσατ τους παντως εχει αρκετη πλακα αν θελετε να χαλασετε λιγη ωρα. Ελπιζω οταν το δουν οι admin/mods να το μεταφερουν στο "Αντι-προσφορες" και να μην το σβησουν, κριμα ειναι. 1
d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, teotsi21 είπε Το τσατ τους παντως εχει αρκετη πλακα αν θελετε να χαλασετε λιγη ωρα. Ελπιζω οταν το δουν οι admin/mods να το μεταφερουν στο "Αντι-προσφορες" και να μην το σβησουν, κριμα ειναι. Δεν υπάρχει το σημερινό, δηλαδή πραγματικά δε γίνεται. Μίλησες στο chat;😆 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
fytotech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, nikos134 είπε Ρε παίδες ποιος είναι αυτός ο νόμος? Κ πότε άλλαξε? Εγώ τόσα χρόνια κόβω τιμολόγια τα περνάει ο λογιστής κ γίνεται αντιλογισμος με αυτά που πρέπει να αποδώσω εγώ.. Μόλις πήρα τηλέφωνο το λογιστή μου, γιατί πραγματικά θα τρελαθώ. Αυτός με μπέρδεψε ακόμα πιο πολύ. Πήρα και δεύτερο λογιστή (δεν κάνω πλάκα). Αυτός μου είπε πως ισχύει το παραπάνω. Η τρίτη που πήρα μου είπε πως ισχύει το παραπάνω αλλά ακόμα και να γίνει έλεγχος δεν πρόκειται να πουν τίποτα (εφόσον όντως είναι για τις ανάγκες του μαγαζιού προφανώς). Εγώ πάντως παραιτούμαι. 15 λεπτά πριν, teoqq είπε Μισό λεπτό γιατί αυτό δεν το κατάλαβα. Εννοείς για παράδειγμα να πληρωθεί το κατάστημα ένα προϊόν πχ 100€ και να χτυπήσει αυτός στην ταμιακή 10€ ? Γιατί αν χτυπήσει στην ταμιακή 100€ τότε το ίδιο βράδυ που θα βαρέσει το μαγαζί το Ζ της ημέρας, όλα τα στοιχεία θα πάνε ηλεκτρονικά εκεί που πάνε (θα σε γελάσω που πάνε...). Εκτός αν εμείς είμαστε χαζοί και πληρώνουμε κανονικά το ΦΠΑ στο κράτος.. Ηλεκτρονικά δεν πάει τίποτα και πουθενά. Είμαι μπροστά από την ταμειακή μου τώρα. Δεν έχει καν καλώδιο για internet, καθώς όπως μου είπε ο λογιστής μου δεν υπάρχει ακόμα απευθείας διασύνδεση με το taxis και γενικότερα την εφορία. (Καλά έκαναν οι mods και μας μετέφεραν χωρίς να μας σβήσουν. Δείγμα του πόσο καλό moderation γίνεται.)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Θέλω να αγοράσω κινητό με τιμολόγιο. Μπορεί κανά μέλος να με βοηθήσει;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, d4mage είπε Καλά μιλάμε η κοπέλα στο chat δεν υπάρχει, τι διάολο ρε παιδιά ποιος από εσάς έχει το κατάστημα; Της στέλνω εάν άλλαξαν γνώμη για το τιμολόγιο μήπως το αγοράσω ρε παιδί μου, και μου λέει θα τα πούμε στα δικαστήρια, τα είδα όλα στο insomnia.gr, αναφέρατε και εμένα. "Μα ποια είναι αυτή"? 😄 Μα εννοείτε. Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ποιος είστε εσείς που προσβάλλετε εμένα; Εξαρχής . Αλλά και προσωπικά.
nikos134 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, fytotech είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο το λογιστή μου, γιατί πραγματικά θα τρελαθώ. Αυτός με μπέρδεψε ακόμα πιο πολύ. Πήρα και δεύτερο λογιστή (δεν κάνω πλάκα). Αυτός μου είπε πως ισχύει το παραπάνω. Η τρίτη που πήρα μου είπε πως ισχύει το παραπάνω αλλά ακόμα και να γίνει έλεγχος δεν πρόκειται να πουν τίποτα (εφόσον όντως είναι για τις ανάγκες του μαγαζιού προφανώς). Εγώ πάντως παραιτούμαι. Ηλεκτρονικά δεν πάει τίποτα και πουθενά. Είμαι μπροστά από την ταμειακή μου τώρα. Δεν έχει καν καλώδιο για internet, καθώς όπως μου είπε ο λογιστής μου δεν υπάρχει ακόμα απευθείας διασύνδεση με το taxis και γενικότερα την εφορία. (Καλά έκαναν οι mods και μας μετέφεραν χωρίς να μας σβήσουν. Δείγμα του πόσο καλό moderation γίνεται.) Εγω ακόμα δν καταλαβα...Δηλαδη τι σου εκδιδουν? τιμολογιο που γραφει οτι εχεις πληρώσει 0 ΦΠΑ και εχεις αγοράσει το χ προιον? και αυτό καταθέτεις στην εφορία?
GeorgeAl92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, agnwsto είπε Θέλω να αγοράσω κινητό με τιμολόγιο. Μπορεί κανά μέλος να με βοηθήσει; Αμέ αυτός ο κάποιος λέγεται λογιστής θα τον βρεις σε όλους τους καταλόγους.
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Antretng
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, nikos134 είπε Εγω ακόμα δν καταλαβα...Δηλαδη τι σου εκδιδουν? τιμολογιο που γραφει οτι εχεις πληρώσει 0 ΦΠΑ και εχεις αγοράσει το χ προιον? και αυτό καταθέτεις στην εφορία? Για κινητά, υπολογιστές ο επιτηδευματίας αγοράζει με Τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ.... Δεν δίνεται πουθενά ΦΠΑ... Ο Πωλητής δεν χρεώνει ΦΠΑ, ο αγορααστής δεν πληρώνει ΦΠΑ
nikos134 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, solamnic είπε Για κινητά, υπολογιστές ο επιτηδευματίας αγοράζει με Τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ.... Δεν δίνεται πουθενά ΦΠΑ... Ο Πωλητής δεν χρεώνει ΦΠΑ, ο αγορααστής δεν πληρώνει ΦΠΑ Αφορά μονο κινητά κ υπολογίστες? σε ολα τα υπόλοιπα γινεται οπως γινόταν πάντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις