Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fytotech είπε

Ρε παιδιά μη με τρελαίνετε.

Η λιανική χτυπάει στην ταμειακή. Δε χρειάζεται διασταύρωση. 

Αν χτυπάνε κανόνι, το ίδιο ισχύει για την απόδειξη και το ίδιο για τιμολόγιο. 

Ψάχνω καιρό για το τι παίζει και πιστεύω πως απλά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. 

Τουλάχιστον για τον επαγγελματία πελάτη όμως δεν καρπώνονται το ΦΠΑ πλέον σε αυτά τα προϊόντα.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xristoslet είπε

Τουλάχιστον για τον επαγγελματία πελάτη όμως δεν καρπώνονται το ΦΠΑ πλέον σε αυτά τα προϊόντα.

Μα δεν κόβουν γενικά τιμολόγιο. Και με το Φ.Π.Α. μέσα. 

Ή κάνουν κάποια απατεωνιά που δεν την ξέρουμε ή απλά δεν ξέρουν τι κάνουν. Κι επειδή είμαστε στην Ελλάδα. Τείνω να πιστέψω το δεύτερο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, fytotech είπε

Ρε παιδιά μη με τρελαίνετε.

Η λιανική χτυπάει στην ταμειακή. Δε χρειάζεται διασταύρωση. 

Αν χτυπάνε κανόνι, το ίδιο ισχύει για την απόδειξη και το ίδιο για τιμολόγιο. 

Ψάχνω καιρό για το τι παίζει και πιστεύω πως απλά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. 

Πάμε σε τεχνικές λεπτομέρειες...

Χτύπησες απόδειξη στην ταμειακή ... πολύ ωραία..

Αποστέλλεται κάπου η απόδειξη άμεσα έτσι ώστε να καταλάβει η ΑΑΔΕ ότι εσύ δεν δήλωσες τη λιανική σου στο ΦΠΑ των πωλήσεων Νοεμβρίου?

Η απάντηση ΟΧΙ... μόνο ο επιτόπιος έλεγχος το καταλαβαίνει ...

άρα εισέπραξες ΦΠΑ από τον πελάτη το οποίο δεν το αποδίδεις στο Ελληνικό Δημόσιο..

Περνάει ο καιρός... κλείνεις το μαγαζί, και ανοίγεις νέα επιχείρηση  με το ίδιο site  (να πω παραδείγματα του χώρου;;; άσε...)

Το ΦΠΑ που δεν απέδωσες ποιος τον πήρε;;;

Πουλάς με Τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.... Τζίφος... ΝΟ ΦΠΑ... 

Μόλις τώρα, fytotech είπε

Μα δεν κόβουν γενικά τιμολόγιο. Και με το Φ.Π.Α. μέσα. 

Ή κάνουν κάποια απατεωνιά που δεν την ξέρουμε ή απλά δεν ξέρουν τι κάνουν. Κι επειδή είμαστε στην Ελλάδα. Τείνω να πιστέψω το δεύτερο. 

Κινητά, Φορητοί Υπολογιστές,  προς επιτηδευματία (με τιμολόγιο) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΠΑ... 

Επεξ/σία από solamnic
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, solamnic είπε

Πάμε σε τεχνικές λεπτομέρειες...

Χτύπησες απόδειξη στην ταμειακή ... πολύ ωραία..

Αποστέλλεται κάπου η απόδειξη άμεσα έτσι ώστε να καταλάβει η ΑΑΔΕ ότι εσύ δεν δήλωσες τη λιανική σου στο ΦΠΑ των πωλήσεων Νοεμβρίου?

Η απάντηση ΟΧΙ... μόνο ο επιτόπιος έλεγχος το καταλαβαίνει ...

άρα εισέπραξες ΦΠΑ από τον πελάτη το οποίο δεν το αποδίδεις στο Ελληνικό Δημόσιο..

Περνάει ο καιρός... κλείνεις το μαγαζί, και ανοίγεις νέα επιχείρηση  με το ίδιο site  (να πω παραδείγματα του χώρου;;; άσε...)

Το ΦΠΑ που δεν απέδωσες ποιος τον πήρε;;;

Πουλάς με Τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.... Τζίφος... ΝΟ ΦΠΑ... 

Κινητά, Φορητοί Υπολογιστές,  προς επιτηδευματία (με τιμολόγιο) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΠΑ... 

Κυριολεκτικά χθες το βράδυ πήρε ο κουμπάρος μου laptop από τον Κωτσόβολο με τιμολόγιο. Κανονικά έδωσε το Φ.Π.Α..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fytotech είπε

Κυριολεκτικά χθες το βράδυ πήρε ο κουμπάρος μου laptop από τον Κωτσόβολο με τιμολόγιο. Κανονικά έδωσε το Φ.Π.Α..

Έπρεπε να το ζητήσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, fytotech είπε

Πρέπει να πάει στο Κωτσόβολο με μια έναρξη της επιχείρησης και το τιμολόγιο για να του επιστραφεί. Ο λογιστής του κανονικά δεν μπορεί να το περάσει το τιμολόγιο γιατί αντιτίθεται στο νομο που έχει βγει...

46 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Να την αλλάξεις αμέσως… Δεν είναι καλή…

Μπα δεν γίνεται, την παντρεύτηκα χαχαχα

Επεξ/σία από xristoslet
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ερωτηση ακυρη με το καταστημα αλλα σχετικη με σκρουτζομαγαζα ! αγορασα απο ask adam καποια πραγματα καιο αριθμος δελτίου αποδειξεις ελεγε 00000

Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsoubas είπε

εχω ερωτηση ακυρη με το καταστημα αλλα σχετικη με σκρουτζομαγαζα ! αγορασα απο ask adam καποια πραγματα καιο αριθμος δελτειου αποδειξεις ελεγε 00000

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ 

Δημοσ.

Καλά μιλάμε η κοπέλα στο chat δεν υπάρχει, τι διάολο ρε παιδιά ποιος από εσάς έχει το κατάστημα; Της στέλνω εάν άλλαξαν γνώμη για το τιμολόγιο μήπως το αγοράσω ρε παιδί μου, και μου λέει θα τα πούμε στα δικαστήρια, τα είδα όλα στο insomnia.gr, αναφέρατε και εμένα. "Μα ποια είναι αυτή"? 😄

Δημοσ.

Α, ακόμα εδώ είναι αυτό;

Εσείς ρίχνετε ζεστό σιρόπι σε κρύα μελομακάρονα ή κρύο σιρόπι σε ζεστά;

Θέλω να δω πως βγαίνουν καλύτερα

• Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, d4mage είπε

Καλά μιλάμε η κοπέλα στο chat δεν υπάρχει, τι διάολο ρε παιδιά ποιος από εσάς έχει το κατάστημα; Της στέλνω εάν άλλαξαν γνώμη για το τιμολόγιο μήπως το αγοράσω ρε παιδί μου, και μου λέει θα τα πούμε στα δικαστήρια, τα είδα όλα στο insomnia.gr, αναφέρατε και εμένα. "Μα ποια είναι αυτή"? 😄

Αναφέρατε και μένα σου είπε; Πέραν ότι είναι αστείο όλο αυτό (πραγματικά πρέπει να μιλήσουν με κάποιο δικηγόρο να μην ρεζιλευονται) γράφεις πουθενά το όνομα της; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d4mage είπε

Μάρτυρας εγώ...

Τους παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάνε ακόμα ... γμτ... έχω κέφια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...