Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτους τα σώβρακα. Μπορείς να τους δημιουργήσεις τέτοιο πονοκέφαλο αν θες που θα σου δίνουν κάθε επόμενο κινητό σου δωρεάν. Χαχα

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4mage είπε

Κοίταξε να δεις αυτό δεν ισχύει και εντέλει είπαμε να κάνουμε χαβαλέ με το κατάστημα, relax... Εάν κάποιος έχει βενζινάδικο και πάει και πάρει ηλεκτρική κουζίνα με τιμολόγιο... εκεί θα έχει θέμα, να το ξέρεις, οπότε μην αγχώνεσαι. Ο καθένας κόβει εκεί που μπορεί, όχι όπου να ναι.

Εμένα η λογίστρια μου όταν κοιτάει χαζά τιμολόγια τα πετάει στα σκουπίδια 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristoslet είπε

Εμένα η λογίστρια μου όταν κοιτάει χαζά τιμολόγια τα πετάει στα σκουπίδια 😁

Να την αλλάξεις αμέσως… Δεν είναι καλή…

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gtferrari είπε

Έλα παιδιά τώρα που γυρίζει! Θέλω και εγώ να πάρω ένα Xs max χωρίς να πληρώσω το ΦΠΑ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να πάρει το και εκείνος κάτι για τον κόπο του;;;:devil:

Εχεις πμ χαχαχαχα

Δημοσ.

Ban στο νηματοθέτη που άνοιξε επίτηδες άσχετο θέμα στις Προσφορές για να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα.

That said, το mygad  εχει μερικές ενδιαφέρουσες black Friday προσφορές, κυρίως σε κινητά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeAl92 είπε

Να φανταστώ για επαγγελματική χρήση...😏

Εννοείται ;)

1 λεπτό πριν, imvrios είπε

Ban στο νηματοθέτη που άνοιξε επίτηδες άσχετο θέμα στις Προσφορές για να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα.

That said, το mygad  εχει μερικές ενδιαφέρουσες black Friday προσφορές, κυρίως σε κινητά.

Μαγαζί που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ???????????????

Σοβαρά μιλάς?

Δημοσ.

Εγώ (ιδιοκτήτης μαγαζιού), δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια η διαφορά απόδειξης με τιμολόγιο.

Πραγματικά χτυπάνε τα πάντα. Πώς κερδίζουν μην κόβοντας τιμολόγιο;

Είναι ακριβώς το ίδιο γι'αυτούς. 

Δημοσ.

... και ξαφνικά μπουκάρω στο mygad.gr τον Θεούλη των τιμών όπως λένε και στην αναμονή (χαχαχαχαχχα) και τους πετάω paste το ποστ του insomnia και τους γράφω p.s ΖΑΚ έχω και υποστήριξη! Η ξανθιά κοπελίτσα του chat  (με σέλφι καθόλου edit όμως) λογικά θα μου στείλει την Άναλιζ Κίτινγκ από How To Get Away With Murder. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, fytotech είπε

Εγώ (ιδιοκτήτης μαγαζιού), δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια η διαφορά απόδειξης με τιμολόγιο.

Δεν αποδίδουν το ΦΠΑ των πωλήσεων.... και επειδή είναι λιανική δεν έχει θέμα διασταύρωσης... 

Επεξ/σία από solamnic
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fytotech είπε

Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά που κόβουν τα τιμολόγια και δεν αποδίδουν μετά το φπα. Βαράνε φαλιμέντο και άντε για :) μην τον είδατε.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, onething.gr, το επιβεβαίωσα και εγώ, ο τύπος είναι άριστος στο θέμα των τιμολογίων. Τέλος στα λαμόγια που πιάνουν τις πρώτες θέσεις στο skroutz και είναι γτπ.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, d4mage είπε

... και ξαφνικά μπουκάρω στο mygad.gr τον Θεούλη των τιμών όπως λένε και στην αναμονή (χαχαχαχαχχα) και τους πετάω paste το ποστ του insomnia και τους γράφω p.s ΖΑΚ έχω και υποστήριξη! Η ξανθιά κοπελίτσα του chat  (με σέλφι καθόλου edit όμως) λογικά θα μου στείλει την Άναλιζ Κίτινγκ από How To Get Away With Murder. 

Τι λες μωρέ παιδί μου!!!! πω πω!!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xristoslet είπε

Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά που κόβουν τα τιμολόγια και δεν αποδίδουν μετά το φπα. Βαράνε φαλιμέντο και άντε για :) μην τον είδατε.

3 λεπτά πριν, solamnic είπε

Δεν αποδίδουν το ΦΠΑ των πωλήσεων.... και επειδή είναι λιανική δεν έχει θέμα διασταύρωσης... 

Ρε παιδιά μη με τρελαίνετε.

Η λιανική χτυπάει στην ταμειακή. Δε χρειάζεται διασταύρωση. 

Αν χτυπάνε κανόνι, το ίδιο ισχύει για την απόδειξη και το ίδιο για τιμολόγιο. 

Ψάχνω καιρό για το τι παίζει και πιστεύω πως απλά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...