Greg9 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Πάρτους τα σώβρακα. Μπορείς να τους δημιουργήσεις τέτοιο πονοκέφαλο αν θες που θα σου δίνουν κάθε επόμενο κινητό σου δωρεάν. Χαχα
xristoslet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, d4mage είπε Κοίταξε να δεις αυτό δεν ισχύει και εντέλει είπαμε να κάνουμε χαβαλέ με το κατάστημα, relax... Εάν κάποιος έχει βενζινάδικο και πάει και πάρει ηλεκτρική κουζίνα με τιμολόγιο... εκεί θα έχει θέμα, να το ξέρεις, οπότε μην αγχώνεσαι. Ο καθένας κόβει εκεί που μπορεί, όχι όπου να ναι. Εμένα η λογίστρια μου όταν κοιτάει χαζά τιμολόγια τα πετάει στα σκουπίδια 😁
bromiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, xristoslet είπε Εμένα η λογίστρια μου όταν κοιτάει χαζά τιμολόγια τα πετάει στα σκουπίδια 😁 Να την αλλάξεις αμέσως… Δεν είναι καλή… 2
xristoslet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, gtferrari είπε Έλα παιδιά τώρα που γυρίζει! Θέλω και εγώ να πάρω ένα Xs max χωρίς να πληρώσω το ΦΠΑ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να πάρει το και εκείνος κάτι για τον κόπο του;;; Εχεις πμ χαχαχαχα
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά ο γαμπρός αγόρασε κινητό από εδώ https://www.onething.gr/ με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και όλα καλά... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από solamnic
imvrios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ban στο νηματοθέτη που άνοιξε επίτηδες άσχετο θέμα στις Προσφορές για να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα. That said, το mygad εχει μερικές ενδιαφέρουσες black Friday προσφορές, κυρίως σε κινητά.
GeorgeAl92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, solamnic είπε Τελικά ο γαμπρός αγόρασε κινητό από εδώ https://www.onething.gr/ με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και όλα καλά... Να φανταστώ για επαγγελματική χρήση...😏
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeAl92 είπε Να φανταστώ για επαγγελματική χρήση...😏 Εννοείται 1 λεπτό πριν, imvrios είπε Ban στο νηματοθέτη που άνοιξε επίτηδες άσχετο θέμα στις Προσφορές για να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα. That said, το mygad εχει μερικές ενδιαφέρουσες black Friday προσφορές, κυρίως σε κινητά. Μαγαζί που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ??????????????? Σοβαρά μιλάς?
fytotech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ (ιδιοκτήτης μαγαζιού), δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια η διαφορά απόδειξης με τιμολόγιο. Πραγματικά χτυπάνε τα πάντα. Πώς κερδίζουν μην κόβοντας τιμολόγιο; Είναι ακριβώς το ίδιο γι'αυτούς.
d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 ... και ξαφνικά μπουκάρω στο mygad.gr τον Θεούλη των τιμών όπως λένε και στην αναμονή (χαχαχαχαχχα) και τους πετάω paste το ποστ του insomnia και τους γράφω p.s ΖΑΚ έχω και υποστήριξη! Η ξανθιά κοπελίτσα του chat (με σέλφι καθόλου edit όμως) λογικά θα μου στείλει την Άναλιζ Κίτινγκ από How To Get Away With Murder.
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, fytotech είπε Εγώ (ιδιοκτήτης μαγαζιού), δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια η διαφορά απόδειξης με τιμολόγιο. Πραγματικά χτυπάνε τα πάντα. Πώς κερδίζουν μην κόβοντας τιμολόγιο; Είναι ακριβώς το ίδιο γι'αυτούς. Δεν αποδίδουν το ΦΠΑ των πωλήσεων.... και επειδή είναι λιανική δεν έχει θέμα διασταύρωσης... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από solamnic 1 1
xristoslet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, fytotech είπε Εγώ (ιδιοκτήτης μαγαζιού), δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια η διαφορά απόδειξης με τιμολόγιο. Πραγματικά χτυπάνε τα πάντα. Πώς κερδίζουν μην κόβοντας τιμολόγιο; Είναι ακριβώς το ίδιο γι'αυτούς. Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά που κόβουν τα τιμολόγια και δεν αποδίδουν μετά το φπα. Βαράνε φαλιμέντο και άντε για μην τον είδατε. 1
iazriel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, onething.gr, το επιβεβαίωσα και εγώ, ο τύπος είναι άριστος στο θέμα των τιμολογίων. Τέλος στα λαμόγια που πιάνουν τις πρώτες θέσεις στο skroutz και είναι γτπ. 1
bromiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, d4mage είπε ... και ξαφνικά μπουκάρω στο mygad.gr τον Θεούλη των τιμών όπως λένε και στην αναμονή (χαχαχαχαχχα) και τους πετάω paste το ποστ του insomnia και τους γράφω p.s ΖΑΚ έχω και υποστήριξη! Η ξανθιά κοπελίτσα του chat (με σέλφι καθόλου edit όμως) λογικά θα μου στείλει την Άναλιζ Κίτινγκ από How To Get Away With Murder. Τι λες μωρέ παιδί μου!!!! πω πω!!!!
fytotech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, xristoslet είπε Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά που κόβουν τα τιμολόγια και δεν αποδίδουν μετά το φπα. Βαράνε φαλιμέντο και άντε για μην τον είδατε. 3 λεπτά πριν, solamnic είπε Δεν αποδίδουν το ΦΠΑ των πωλήσεων.... και επειδή είναι λιανική δεν έχει θέμα διασταύρωσης... Ρε παιδιά μη με τρελαίνετε. Η λιανική χτυπάει στην ταμειακή. Δε χρειάζεται διασταύρωση. Αν χτυπάνε κανόνι, το ίδιο ισχύει για την απόδειξη και το ίδιο για τιμολόγιο. Ψάχνω καιρό για το τι παίζει και πιστεύω πως απλά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις