pinakas0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μην το θεωρειτε απιθανο μικρα μαγαζακια να αγοραζουν σημερα απο μεγαλα μαγαζια για να τα πουλησουν κατοπιν εορτης. Δεδομένο αυτό, όχι απίθανο
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Απο τοτε που αλλαξε η διαδικασια απαλλαγης του ΦΠΑ τα σκρουτζομαγαζα καρπωνονται μερος του ΦΠΑ βαζοντας διαφορετικές τιμές τιμολογίου.
d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Antretng είπε Αν δεν απατωμαι υποκλοπη θεωρειται οταν ηχογραφεις τον αλλο. Ο γραπτος λογος ειναι παντα αποδεικτικο στοιχειο. ΚΑΛΕ στο chat όλο αυτό, σε βιντεάκι το έχω. ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, d4mage είπε ΚΑΛΕ στο chat όλο αυτό, σε βιντεάκι το έχω. ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Καλά ρε γαμώτο στο chat θα βρεθώ σε αντιπαράθεση! Κριμα το Mygad. Το ειχα σε υποληψη Εν το μεταξυ ουτε ο Κωτσοβολος να ταν... άκους εκεί θα τους τα αγοραζες και θα τα πουλαγες στο καταστημα σου Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Antretng
GeorgeAl92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, batman26 είπε εισαι και πολυ εστιατορας εσυ!! Από ότι φαίνεται....επίσης έχω την ικανότητα να διαβάζω οπότε ξέρω ότι αυτό δεν είναι προσφορά. Τέλος το σχόλιο μου είναι πιο χρήσιμο από το δικό σου, οπότε καλύτερα να κυνηγήσεις κανέναν Τζόκερ και άσε την κριτική για τους αναγνώστες της DC. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, slk200gr είπε συνηθος μεχρι 2 τεμαχια δινουν σε καθε αφμ Ενα μικρο μαγαζακι θελει παραπανω απο δυο κομματια πχ σε μια τηλεοραση που η κανονικη τιμη ειναι 1500 να τις παρει με 1000 μειον τον φπα. Και αν δεν κανω λαθος 2 κομματια απο καθε αλυσιδα σκεψουν να στειλει δικους του και να παρουν ευκαιριες απο ολα τα μαγαζια. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από LLLEFTERIS
d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Εγω αλλο δεν εχω καταλαβει. Ολοι αυτοι που αγοραζουν ασταματητα κινητα τηλεφωνα, τι επιχειρηση εχουν που δικαιολει τοσες συσκευες; Το μετρο εχει γινει για να εξυπηρετηθει ο επαγγελματιας 'η για να αγοραζει τσαμπα κινητα; Άμα σου πω πως μου έχουν σπάσει 3 τηλέφωνα θα το πιστέψεις; Ε, δεν τα πηγαίνω για επισκευή, γι`αυτό και παίρνω φθηνά τηλέφωνα. Τι θα μου πει ο άλλος, κάνε κάτι με τα χέρια σου; Δηλαδή αν αγοράσω ελαστικά για το αμάξι της δουλειάς και μου σκάσουν θα πρέπει να μην βάλω λάστιχα ή όταν στέλνω πακέτα με Γενική Ταχυδρομική και τις αποδείξεις τις κόβω τιμολόγιο να μην τις περνάω στα έξοδα;😃 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από d4mage 1
kgliat Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αγαπητέ σε πιστεύω κι είμαι μαζί σου αλλά.. Εκτενής αναφορές σε Τηλεφωνικές επικοινωνίες δεν μπορεί να τεκμηριωθουν... Άρα δεν μπορείς να τεκμηριωσεις τίποτα και να ζητήσεις από το κατάστημα. Καλό θα είναι να προτιμούμε όλοι το γραπτό λόγο, εκεί διεκδικούμε εύκολα το δίκιο μας..
papafigos84 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, d4mage είπε Άμα σου πω πως μου έχουν σπάσει 3 τηλέφωνα θα το πιστέψεις; Ε, δεν τα πηγαίνω για επισκευή, γι`αυτό και παίρνω φθηνά τηλέφωνα. Τι θα μου πει ο άλλος, κάνε κάτι με τα χέρια σου; Δηλαδή αν αγοράσω ελαστικά για το αμάξι της δουλειάς και μου σκάσουν θα πρέπει να μην βάλω λάστιχα ή όταν στέλνω πακέτα με Γενική Ταχυδρομική και τις αποδείξεις τις κόβω τιμολόγιο να μην τις περνάω στα έξοδα;😃 Δεν το ειπα για σενα φιλε μου. Και φυσικα σε πιστευω, αλιμονο. Δε συζηταμε οτι το μαγαζι κανει μαγειρεματα με το φπα. Ειναι σαφες αυτο.
axouu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, d4mage είπε Άμα σου πω πως μου έχουν σπάσει 3 τηλέφωνα θα το πιστέψεις; Ε, δεν τα πηγαίνω για επισκευή, γι`αυτό και παίρνω φθηνά τηλέφωνα. Τι θα μου πει ο άλλος, κάνε κάτι με τα χέρια σου; Δηλαδή αν αγοράσω ελαστικά για το αμάξι της δουλειάς και μου σκάσουν θα πρέπει να μην βάλω λάστιχα ή όταν στέλνω πακέτα με Γενική Ταχυδρομική και τις αποδείξεις τις κόβω τιμολόγιο να μην τις περνάω στα έξοδα;😃 η λύση στο πρόβλημα σου + καμία θήκη που να μην είναι και η πιο λεπτή.
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εμενα ξερετε τι με τρελαίνει. Αντι να σου μιλησουν ευγενικα για να σε αποτρεψουν απο τη δημοσίευση στο γυρισαν σε απειλες. Κανονικα ενα σοβαρό κατάστημα πρωτα προσπαθει ευγενικα και μετα επιστρατευει τα οποια νομικα μέσα που υποτιθεται δικαιούτε. 1
d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kgliat είπε Αγαπητέ σε πιστεύω κι είμαι μαζί σου αλλά.. Εκτενής αναφορές σε Τηλεφωνικές επικοινωνίες δεν μπορεί να τεκμηριωθουν... Άρα δεν μπορείς να τεκμηριωσεις τίποτα και να ζητήσεις από το κατάστημα. Καλό θα είναι να προτιμούμε όλοι το γραπτό λόγο, εκεί διεκδικούμε εύκολα το δίκιο μας.. Ρε συ είδα chat και λέω άντε λόγο ημέρας ας στείλω εδώ για καμιά πληροφορία να πίνω τον καφέ και μετά να παραγγείλω. Σου λέω γραπτά γινόταν όλα αυτά. Αφού το κράτησα.😃
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Εγω αλλο δεν εχω καταλαβει. Ολοι αυτοι που αγοραζουν ασταματητα κινητα τηλεφωνα, τι επιχειρηση εχουν που δικαιολογει τοσες συσκευες; Το μετρο εχει γινει για να εξυπηρετηθει ο επαγγελματιας 'η για να αγοραζει τσαμπα κινητα; Το μέτρο έγινε για να μη χάνεται το ΦΠΑ από αυτούς που πουλάνε τα κινητά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις