d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις πριν λίγα λεπτά επικοινώνησα με το κατάστημα για την αγορά του Redmi Note 6 Pro. Όπως θα δείτε παρακάτω https://www.mygad.gr/xiaomi-redmi-note-6-pro-4gb-ram-64gb-rom-mavro&tracking=5730894aa669b το τηλέφωνο από 269,90€ κοστίζει 182,89€ και ακριβώς κάτω από τις τιμές 147,49€ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Όταν λοιπόν είπα στην κοπέλα να στείλω με mail τα στοιχεία μου από το taxis (όπως κάθε φορά άλλωστε) τότε μου απάντησε: "Η συγκεκριμένη απόφαση έχει παρθεί από την εταιρία μόνο για τις ημέρες της BlackFriday ώστε να μη μπορούν να επωφεληθούν άλλα καταστήματα από τις προσφορές μας. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην λιανική μόνο για αυτές τις ημέρες." Τρώω ένα σκάλωμα, και ρωτάω πάλι ποιος πήρε την απόφαση; Εταιρεία; Αναφέρεστε στο κατάστημά σας; Και μου απαντάει "ΦΥΣΙΚΑ" Όταν της λέω πως αυτό είναι κοροϊδία και πως θα ανέβει σε forum (καλή ώρα insomnia) διότι δεν ισχύει, η απαλλαγή του ΦΠΑ είναι βάση νόμου και όχι βάση πολιτικής της εταιρείας... από την πρώτη στιγμή που εφαρμόστηκε ο νόμος όλα μου τα τηλέφωνα τα αγοράζω έτσι... τότε μου απάντησε το παρακάτω: "οι πληροφορίες εδώ μέσα είναι άκρως εμπιστευτικές. θα κινηθούμε απευθείας νομικά. δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε αυτό που λέτε και δεν σας υποχρεώσαμε να κάνετε καμία παραγγελία δεν μας ενδιαφέρει τι αγοράζετε σας καταγράφουμε την ip, καταγράψαμε και το όνομα σας" Εκεί μου ανάβει το λαμπάκι, σηκώνω το τηλέφωνο να τους πάρω άλλα αναμονή... τότε μαζί με το όνομα μου που εγώ έβαλα, της στέλνω διεύθυνση για να τους διευκολύνω στο νομικό κομμάτι. Έπειτα της είπα καλή συνέχεια και μου κοπανάει ένα "καλή σας συνέχια" και μου βγαίνουν τα μάτια εκεί που έπινα καφέ. Φυσικά δεν ασχολήθηκα παραπάνω και απλά αγόρασα το κινητό από άλλο κατάστημα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από d4mage 4 1 8 1
GeorgeAl92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ τον ts πήρα τρία χωρίς τιμολόγιο Black Friday και ένα με τιμολόγιο Cyber Monday. 5 1
batman26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeAl92 είπε Ευχαριστώ τον ts πήρα τρία χωρίς τιμολόγιο Black Friday και ένα με τιμολόγιο Cyber Monday. εισαι και πολυ εστιατορας εσυ!!
Questioner Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeAl92 είπε Ευχαριστώ τον ts πήρα τρία χωρίς τιμολόγιο Black Friday και ένα με τιμολόγιο Cyber Monday. καλή σας συνέχια 1
slk200gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 και εγω εφαγα μια φλασια σημερα ,για τηλεφωνο 248 ε απο πλαισιο μου ειπαν τιμη 218 ε αντι για 200 ε ,το πηρα απο media market και δεν ασχοληθηκα πρωινιατικα
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μην το θεωρειτε απιθανο μικρα μαγαζακια να αγοραζουν σημερα απο μεγαλα μαγαζια για να τα πουλησουν κατοπιν εορτης. 7
d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκρως εμπιστευτικές! Ούτε ΝΤΡΑΓΚ ΝΤΙΛ να γινότανε! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
Duskfall Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Κλάμα... Το ίδιο γελοίο είναι οταν τα σκρουτζομάγαζα λένε για 1 χρόνο εγγύηση ενώ είναι 2 με τη πρόφαση οτι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
slk200gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Μην το θεωρειτε απιθανο μικρα μαγαζακια να αγοραζουν σημερα απο μεγαλα μαγαζια για να τα πουλησουν κατοπιν εορτης. συνηθος μεχρι 2 τεμαχια δινουν σε καθε αφμ
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν απατωμαι υποκλοπη θεωρειται οταν ηχογραφεις τον αλλο. Ο γραπτος λογος ειναι παντα αποδεικτικο στοιχειο.
gtferrari Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά πως παίρνετε χωρίς ΦΠΑ τηλέφωνα;;; Θέλω και εγώ να πάρω ένα Xs max χωρίς να πληρώσω το ΦΠΑ αλλά δεν μπορώ να βρω καμία άκρη να το κάνω!
solamnic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν το θέμα με το ΦΠΑ έχει ξεφτυλιστεί.. Ο Γαμπρός μου ήθελε να αγοράσει από Αθήνα (μένει επαρχία) με τιμολόγιο - χωρίς ΦΠΑ... και του λένε ... Θέλουμε 10-15 μέρες για έλεγχο του ΑΦΜ... ΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ????????????????? ΚΟΡΟΪΔΙΑ....
papafigos84 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω αλλο δεν εχω καταλαβει. Ολοι αυτοι που αγοραζουν ασταματητα κινητα τηλεφωνα, τι επιχειρηση εχουν που δικαιολογει τοσες συσκευες; Το μετρο εχει γινει για να εξυπηρετηθει ο επαγγελματιας 'η για να αγοραζει τσαμπα κινητα; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από papafigos84 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις