Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά βάση το κύριο που με ενδιαφέρει είναι η καλή κάμερα καθώς έχω ένα πιτσιρίκι και θέλω να βγάζω καλές φώτο και βίντεο. Κατά τα άλλα δεν είμαι "βαρύς" χρήστης. Σερφάρισμα κυρίως για ενημέρωση και μερικά παιχνίδια θα μπουν κυρίως για τον μικρό.

Εδώ και τρία χρόνια έχω ένα iphone 6s και η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (πρόσφατα του άλλαξα και μπαταρία), αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος και κατά την αγορά του επέλεξα τα 16Gb rom οπότε καταλαβαίνετε ότι την πάτησα.

Οι επιλογές μου είναι:

1. Galaxy s9+ (αν και με προβληματίζει λίγο το μέγεθος, αλλά νομίζω ότι σε σχέση με το απλό είναι καλύτερο deal)

2. op 6T (το σκέφτομαι γιατί είναι κοντά σε στοκ αντροιντ και ίσως θα είναι ομαλότερη η μετάβαση στο νέο οικοσύστημα. Εδώ είναι που έχω εκτιμήσει τα iphone, που αν και πίσω σε σπεκς ξενοιάζεις από υποστήριξη για χρόνια. Δεν ξέρω όμως με την κάμερα αν θα με καλύψει).

3. Mi 8 128 Gb (για κάτι πιο οικονομικό)

4. Poco f1 128 ή 64 Gb (για κάτι εντελώς οικονομικό, αλλά με την κάμερα θα είναι πολύ πίσω;;;)

Κάθε γνώμη δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Mi 8 mimix 2s έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα νύχτα και μέρα, επίσης έχω δει όμορφες εικόνες από lg από το πολύ φθηνό g6 μέχρι το v30 και g7 ,αυτά επίσης έχουν και manual settings στο βίντεο εάν θες να εμβαθύνεις αργότερα.

Καλά σίγουρα Samsung Huawei με τα p20 pro mate 20 pro είναι στην λίστα.

Με όλα τα παραπάνω θα είσαι καλυμμένος.

Δόξα τον Θεό στο android ακόμα και με το g6 θα εισαι μάγκας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εαν ειναι να πας στο S9+ κοιτας και το Note 9 παντως. 

Μια χαρα θα εισαι με ολα παντως. Εξαρταται απο το ποσα θελεις πραγματικα να ξοδεψεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Symbad είπε

Κατά βάση το κύριο που με ενδιαφέρει είναι η καλή κάμερα καθώς έχω ένα πιτσιρίκι και θέλω να βγάζω καλές φώτο και βίντεο. Κατά τα άλλα δεν είμαι "βαρύς" χρήστης. Σερφάρισμα κυρίως για ενημέρωση και μερικά παιχνίδια θα μπουν κυρίως για τον μικρό.

Εδώ και τρία χρόνια έχω ένα iphone 6s και η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (πρόσφατα του άλλαξα και μπαταρία), αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος και κατά την αγορά του επέλεξα τα 16Gb rom οπότε καταλαβαίνετε ότι την πάτησα.

Οι επιλογές μου είναι:

1. Galaxy s9+ (αν και με προβληματίζει λίγο το μέγεθος, αλλά νομίζω ότι σε σχέση με το απλό είναι καλύτερο deal)

2. op 6T (το σκέφτομαι γιατί είναι κοντά σε στοκ αντροιντ και ίσως θα είναι ομαλότερη η μετάβαση στο νέο οικοσύστημα. Εδώ είναι που έχω εκτιμήσει τα iphone, που αν και πίσω σε σπεκς ξενοιάζεις από υποστήριξη για χρόνια. Δεν ξέρω όμως με την κάμερα αν θα με καλύψει).

3. Mi 8 128 Gb (για κάτι πιο οικονομικό)

4. Poco f1 128 ή 64 Gb (για κάτι εντελώς οικονομικό, αλλά με την κάμερα θα είναι πολύ πίσω;;;)

Κάθε γνώμη δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν έχεις Eurobank πήγαινε στον Γερμανό και τσίμπα το Huawei P20 pro (549€)

Με επιστροφή  Eurobank θα σου βγει στα 440€ περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...