Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

Το προβλημα που εχω ειναι οτι τον τελευταιο καιρο γινονται συνεχεια αποσυνδεσεις στην συνδεση μου. Ο παροχος μου ειναι η wind. Εχω παρει απειρες φορες τηλεφωνο για να δω τι μπορει να φταιει και υστερα απο ολες τις διαδικασιες που μου ειπανε να κανω ( βγαλε φιλτρα ασε μονο του το router για 4 ωρες)  συνεχιζει να συμβαινει. Ζητησα να ερθει τεχνικος  και τελικα απλα με πηραν τηλεφωνο και μ ειπαν οτι το κοιταξαν και δεν υπαρχει προβλημα στην γραμμη χωρις να ερθει ο τεχνικος απο το σπιτι και το προβλημα ειναι λογικα στον χαλκο! οκ δεκτο ο χαλκος ειναι παλιος πως γινεται ομως για ενα 20ημερο να φτιαχτηκε το προβλημα και μετα παλι τα ιδια. Το αστειο ειναι οτι καθε φορα που περνω τηλεφωνο και για οση ωρα μιλαω η συνδεση λειτουργει κομπλε. ζητησα να μου αλλαξουν profile και να μ ανεβασουν το snr margin  μηπως σταθεροποιηθει παρολαυτα παλι εχω σημερα αποσυνδεσεις και το snr margin αλλαζει συνεχως! τα στοιχεια αυτα ειναι με 2 λεπτα διαφορα! Καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω να βελτιωθει το θεμα μου! ευχαριστω!

Untitled.png

Untitled2.png

Δημοσ.

Απο τις ρεγκλέτες του κατανεμητη της πολυκατοικίας και προς τα πισω (προς το καφαο) ειναι δική τους ευθύνη, ενώ απο τον κατανεμητη και μέσα ειναι δική σου ευθύνη και χρεώση. 

Με δυο λογια αν ο "κακος" χαλκός ειναι απο τον κατανεμητη προς το καφαο ειναι δική τους ευθυνη να το φτιάξουν και το αντιστροφο/αναλογο για το μεσα κομματι. 

Αν εχεις φιλο/γνωστο ηλεκτρολογο/δικτυα φέρε τον το να κοιτάξει το δικό σου κομμάτι, γιατί αν ερθει τεχνικος της wind και φταίει το δικο σου κομματι θα χρεωθείς την επισκεψη ΚΑΙ δε θα στο φτιάξουν (ειναι σική σου ευθυνη και εξοδα). 

Σε αντιστοιχη περιπτωση φίλου σε εναλλακτικό (αλλα οχι wind), πήγα και έβαλα προσωρινη πρίζα απευθείας στη ρεγκλέτα (στη γραμμή tου βέβαια), κουμπωσα το rouetr και τους πήρα τηλεφωνο να κανουν μετρήσεις (χωρίς να τους πω τι εχω κάνει). βγήκαν χάλια νουμερα και τους ζήτησα να έρθει τεχνικος τους για ελεγχο. Ηρθε ο άνθρωπος, έβγαλε ίδια αποτελέσματα και μετά απο καιρό ήρθε ο οτε (γιατί ο εναλλακτικός κανει απλα το μεσάζοντα) και κάνανε τη διόρθωση.

Θα σου φανώ κυνικός, αλλά αν θες wind, οταν παρουσιαστεί προβλημα πρεπει να εχεις γερό στομάχι μεχρι να βγαλεις άκρη και σχεδόν πάντα παιρνει πάρα πολύ χρόνο. 

• Like 1
Δημοσ.
On 23/11/2018 at 15:57, Babourac said:

Καλησπερα παιδες,

Το προβλημα που εχω ειναι οτι τον τελευταιο καιρο γινονται συνεχεια αποσυνδεσεις στην συνδεση μου. Ο παροχος μου ειναι η wind. Εχω παρει απειρες φορες τηλεφωνο για να δω τι μπορει να φταιει και υστερα απο ολες τις διαδικασιες που μου ειπανε να κανω ( βγαλε φιλτρα ασε μονο του το router για 4 ωρες)  συνεχιζει να συμβαινει. Ζητησα να ερθει τεχνικος  και τελικα απλα με πηραν τηλεφωνο και μ ειπαν οτι το κοιταξαν και δεν υπαρχει προβλημα στην γραμμη χωρις να ερθει ο τεχνικος απο το σπιτι και το προβλημα ειναι λογικα στον χαλκο! οκ δεκτο ο χαλκος ειναι παλιος πως γινεται ομως για ενα 20ημερο να φτιαχτηκε το προβλημα και μετα παλι τα ιδια. Το αστειο ειναι οτι καθε φορα που περνω τηλεφωνο και για οση ωρα μιλαω η συνδεση λειτουργει κομπλε. ζητησα να μου αλλαξουν profile και να μ ανεβασουν το snr margin  μηπως σταθεροποιηθει παρολαυτα παλι εχω σημερα αποσυνδεσεις και το snr margin αλλαζει συνεχως! τα στοιχεια αυτα ειναι με 2 λεπτα διαφορα! Καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω να βελτιωθει το θεμα μου! ευχαριστω!

Untitled.png

Untitled2.png

για  να αλλαζει τοσο to margin φταιει χαλκος.οποτε η τσεκαρεις το δικο σου κομματι η φωναζεις τεχνικο να τσεκαρει κατω με πιθανοτητα να πληρωσεις εσυ αν φταις. δεν εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο ε?

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες! Παραδοξως μετα απο πολλα τηλεφωνα η συνδεση σταθεροποιηθηκε. Ηρθε τελικα τεχνικος πηρε μετρησεις και ειπε οτι ολα φαινονται κομπλε! Απο την ωρα που ηρθε και μετα δεν εχει συμβει καμια αποσυνδεση! Το snr margin ειναι σταθερο πλεον στα 9 . Φιλτρα εχω παντου! Μακαρι να παραμεινει! Βλαβη η οτι ηταν αυτο δεν βρεθηκε παντως!

Δημοσ.

χειμώνας είναι φιλε μου κάπου θα πήρανε υγρασία τίποτα καλώδια , μπορεί και κάποιο συνεργείο να έσκαψε πουθενά και πείρε σβάρνα ότι βρήκε , Ελλάδα είσαι δείξε κατανόηση , ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα , μια τρυπα κλείνεις δυο ανοίγεις για να έχεις δουλειά και για αύριο , εγώ ήμουνα 5 χρονια πένα στη cyta , έρχεται μια μέρα ένα τις wind να βάλει internet στον αποκάτω , και εκεί που πασπάτευε να φτιάξει το δικό του χάλασε το δικό μου , ευτυχώς που ήμουνα μέσα εκείνη την ώρα και έφαγα αποσύνδεση και άκουγα σκάλες στο ισόγειο , κατεβαίνω και του λέω τι δουλειά έχεις με τι δίκια μου τι γραμμή απλά εξήγησε το μου , του λέω κάτσε να φέρω την αστυνομία γιατί έβαλες χέρι στο κουτί του οτε , γιατί εκεί δεν έχει καμια δικαιοδοσία , έκατσε μια ώρα τα έφτιαξε ζήτησε δέκα φορες συγγνώμη και εξαφανίστηκε , σκέψου να μην ήμουνα σπίτι εκείνη τι στιγμή θα έκανε τι δουλειά του θα έφευγε και εγώ μια εβδομάδα θα ήμουνα χωρίς internet

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 26/11/2018 at 17:02, Babourac said:

Ευχαριστω παιδες! Παραδοξως μετα απο πολλα τηλεφωνα η συνδεση σταθεροποιηθηκε. Ηρθε τελικα τεχνικος πηρε μετρησεις και ειπε οτι ολα φαινονται κομπλε! Απο την ωρα που ηρθε και μετα δεν εχει συμβει καμια αποσυνδεση! Το snr margin ειναι σταθερο πλεον στα 9 . Φιλτρα εχω παντου! Μακαρι να παραμεινει! Βλαβη η οτι ηταν αυτο δεν βρεθηκε παντως!

μπορει κατι να μην παταγε καλα στην ρεγκελτα και τωρα που εβγαλε εβαλε καλωδια ο τεχνικος να εστρωσε.

On 01/12/2018 at 03:17, MTX said:

χειμώνας είναι φιλε μου κάπου θα πήρανε υγρασία τίποτα καλώδια , μπορεί και κάποιο συνεργείο να έσκαψε πουθενά και πείρε σβάρνα ότι βρήκε , Ελλάδα είσαι δείξε κατανόηση , ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα , μια τρυπα κλείνεις δυο ανοίγεις για να έχεις δουλειά και για αύριο , εγώ ήμουνα 5 χρονια πένα στη cyta , έρχεται μια μέρα ένα τις wind να βάλει internet στον αποκάτω , και εκεί που πασπάτευε να φτιάξει το δικό του χάλασε το δικό μου , ευτυχώς που ήμουνα μέσα εκείνη την ώρα και έφαγα αποσύνδεση και άκουγα σκάλες στο ισόγειο , κατεβαίνω και του λέω τι δουλειά έχεις με τι δίκια μου τι γραμμή απλά εξήγησε το μου , του λέω κάτσε να φέρω την αστυνομία γιατί έβαλες χέρι στο κουτί του οτε , γιατί εκεί δεν έχει καμια δικαιοδοσία , έκατσε μια ώρα τα έφτιαξε ζήτησε δέκα φορες συγγνώμη και εξαφανίστηκε , σκέψου να μην ήμουνα σπίτι εκείνη τι στιγμή θα έκανε τι δουλειά του θα έφευγε και εγώ μια εβδομάδα θα ήμουνα χωρίς internet

σε παρα πολλους κατανεμητες/χωνευτες τα καλωδια ειναι χαλια/οξειδωμενα και παρα πολλες ρεγκλετες σε πολυκατοικιες ειναι  παλιες που κατι να κουνηθει αστα να πανε. ο τεχνικος δεν το εκανε επιτηδες.πολλες φορες εχουν γινει τετοιες παρατραγουδα δυστυχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...