Alegreto Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά.. Διαθέτω τον αποκωδικοποιητή της NOVA τον DS831MH, όπως λέει απο την πίσω πλευρά του, το εγχειρίδιο που μου έδωσαν γράφει οτι διαθέτω τον HD831,άλλο μπέρδεμα και αυτό...Επειδή λοιπόν χάλασε το τηλεχειριστήριο του και δεν θέλω να αγοράσω άλλο γιατί διαθέτω ενα πολυχειριστήριο της SILVER CREST, το οποίο στέλνει στο κάθε μηχάνημα σειρά κωδικών για τη λειτουργία του στο συγκεκριμένο μηχάνημα..Οσο όμως και αν προσπαθώ δεν μπορεί να βρεί τον κατάλληλο τετραψήφιο κωδικό να τον πραγραμματίσω για να χειρίζομαι τον αποκωδικοποιητή αυτόν απο το πολυχειριστήριό μου...Μήπως κάποιος απο το ευγενές ακροατήριο ξέρει για να μου πεί αν το γνωρίζει ποιός είναι αυτός ο 4ψήφιος κωδικός των υπερύθρων του συγκεκριμένου μοντέλου της NOVA??Εστω σε ποιά χιλιάδα των κωδικών να επικεντρωθώ?? Εκ των προτέρων ενα μεγάλο Ευχαριστώ σε όποιον θελήσει να βοηθήσει..... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Alegreto
triple_sec Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Κάνω raise 🙂 και εμένα έπεσε στα χέρια μου ένα προγραμματιζόμενο Philips SRU 5110 που είναι πολύ ποιοτικότερη κατασκευή από αυτό της Nova που πεθαίνει σιγά σιγά. Πώς μπορούμε άραγε να βρούμε τον τετραψήφιο κωδικό; Η άλλη λύση είναι να κάνω εναλλαγή με το τηλεχειριστήριο του εξοχικού αλλά εκεί έχει νεότερο μοντέλο αποκωδικοποιητή και δεν ξέρω αν δουλέψει.
dj_takis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, triple_sec είπε Κάνω raise 🙂 και εμένα έπεσε στα χέρια μου ένα προγραμματιζόμενο Philips SRU 5110 που είναι πολύ ποιοτικότερη κατασκευή από αυτό της Nova που πεθαίνει σιγά σιγά. Πώς μπορούμε άραγε να βρούμε τον τετραψήφιο κωδικό; Η άλλη λύση είναι να κάνω εναλλαγή με το τηλεχειριστήριο του εξοχικού αλλά εκεί έχει νεότερο μοντέλο αποκωδικοποιητή και δεν ξέρω αν δουλέψει. Κάνε ένα κόπο να βάλεις αυτούς να δεις αν κάνει κάποιος... 0879 1959 1960 2059 2060 2475
triple_sec Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 16/10/2022 στις 2:42 ΜΜ, dj_takis είπε Κάνε ένα κόπο να βάλεις αυτούς να δεις αν κάνει κάποιος... 0879 1959 1960 2059 2060 2475 Δυστυχώς, το τηλεχειριστήριο δεν τους αναγνωρίζει Στις 17/10/2022 στις 12:51 ΜΜ, itanium είπε 15€ έχει ένα χειριστήριο σε κατάστημα nova out of topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα