Προς το περιεχόμενο

NOVA BOX HD 831 4 DIGIT CODE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά..

Διαθέτω τον αποκωδικοποιητή της NOVA τον   DS831MH,  όπως λέει απο την πίσω πλευρά του, το εγχειρίδιο που μου έδωσαν γράφει οτι διαθέτω τον HD831,άλλο μπέρδεμα και αυτό...Επειδή λοιπόν χάλασε το τηλεχειριστήριο του και δεν θέλω να αγοράσω άλλο γιατί διαθέτω ενα πολυχειριστήριο της SILVER CREST, το οποίο στέλνει στο κάθε μηχάνημα σειρά κωδικών για τη λειτουργία του στο συγκεκριμένο μηχάνημα..Οσο όμως και αν προσπαθώ δεν μπορεί να βρεί τον κατάλληλο τετραψήφιο κωδικό να τον πραγραμματίσω για να χειρίζομαι τον αποκωδικοποιητή αυτόν απο το πολυχειριστήριό μου...Μήπως κάποιος απο το ευγενές ακροατήριο ξέρει για να μου πεί  αν το γνωρίζει ποιός είναι  αυτός ο 4ψήφιος κωδικός των υπερύθρων του  συγκεκριμένου  μοντέλου  της NOVA??Εστω σε ποιά χιλιάδα των κωδικών να επικεντρωθώ??

Εκ των προτέρων ενα μεγάλο Ευχαριστώ σε όποιον θελήσει να βοηθήσει.....

Επεξ/σία από Alegreto
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κάνω raise 🙂 και εμένα έπεσε στα χέρια μου ένα προγραμματιζόμενο Philips SRU 5110 που είναι πολύ ποιοτικότερη κατασκευή από αυτό της Nova που πεθαίνει σιγά σιγά.

Πώς μπορούμε άραγε να βρούμε τον τετραψήφιο κωδικό;

Η άλλη λύση είναι να κάνω εναλλαγή με το τηλεχειριστήριο του εξοχικού αλλά εκεί έχει νεότερο μοντέλο αποκωδικοποιητή και δεν ξέρω αν δουλέψει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, triple_sec είπε

Κάνω raise 🙂 και εμένα έπεσε στα χέρια μου ένα προγραμματιζόμενο Philips SRU 5110 που είναι πολύ ποιοτικότερη κατασκευή από αυτό της Nova που πεθαίνει σιγά σιγά.

Πώς μπορούμε άραγε να βρούμε τον τετραψήφιο κωδικό;

Η άλλη λύση είναι να κάνω εναλλαγή με το τηλεχειριστήριο του εξοχικού αλλά εκεί έχει νεότερο μοντέλο αποκωδικοποιητή και δεν ξέρω αν δουλέψει.

Κάνε ένα κόπο να βάλεις αυτούς να δεις αν κάνει κάποιος...

0879

1959

1960

2059

2060

2475

Δημοσ.
Στις 16/10/2022 στις 2:42 ΜΜ, dj_takis είπε

Κάνε ένα κόπο να βάλεις αυτούς να δεις αν κάνει κάποιος...

0879

1959

1960

2059

2060

2475

Δυστυχώς, το τηλεχειριστήριο δεν τους αναγνωρίζει

Στις 17/10/2022 στις 12:51 ΜΜ, itanium είπε

15€ έχει ένα χειριστήριο σε κατάστημα nova 

out of topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...