Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... θα ηθελα να αγορασω ενα smartwatch 100-200 ευρω. Θελω να ειναι ανετο/ομορφο/να εχει καλη συνδεση με το κινητο (oneplus 6) και να εχει καλο fitness tracker. Εχω βρει το samsung s3 frontier. Υπαρχει κτ πιο vfm στην κατηγορια αυτη ?

Δημοσ.

Eίμαι και εγώ στην αναζήτηση swartwach σε αυτη τη τιμή. Είδαμε στο black week οι γνωστες αλυσιδες να ρίχνουν τη τιμη του s3 frontier σε αυτη των skroutzομαγαζων αλλα αξίζει η αγορά του πλέον και μετα τη κυκλοφορία του galaxy watch? Από ότι έχω καταλάβει εγώ το καινούργιο ρολόι της samsung έχει μόνο καλύτερη αυτονομια το 46mm πάντα μιλάμε και καποιες βελτιώσεις ανεπαίσθητες τύπου καλύτερο επεργαστή, ραμ και οθόνης τίποτα εξαιρετικό αμα τα βάλεις διπλα διπλα ίδια είναι. Εγω για να σε βοηθήσω κατέληξα (σήμερα θα τα παραγγείλω) στο s3 frontier για smartwatch γιατι το ρολόι είναι καθαρά smartwatch δεν προοριζεται για αθλητικές δραστηριότητες και να συμβιβαστώ με τη μικρή μπαταρία του (πρέπει να βγάζει δύο ημέρες από ότι έχω διαβάσει) και μαζί το mi band 3 για το fittnes tracker, γιατί το λυπάσαι π.χ λέω εγω να το φοράω στο γυμναστήριο,στη μπάλα  ή στο τρέξιμο θα φάει σαβούρα σίγουρα. Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες κι αυτό 

Υπόψιν ότι τα Stratos διαβάζω τελευταία ότι βγάζουν πρόβλημα στον αισθητήρα.

Επεξ/σία από mynam3
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...