IzAz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω μία 27'' IPS G sync 144hz momitor (τύπου Asus Rog, Acer κλπ). Πλέον λόγο χρόνου παίζω αποκλειστικά League of Legends και έχω τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών (gtx760) https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N760OC-2GD-rev-20#ov Κοιτώντας για G-sync compatibility ενώ στο site της nvidia αναφέρεται η 760 ως συμβατή https://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/supported-gpus?field_gpu_type_value=All&page=1 , στο παραπάνω Link Που είναι το site της gigabyte δε γράφει κάτι σχετικά. 1.Έχει κανείς άποψη αν υποστηρίζεται το Gsync? 2. Κοιτώντας τα benchmarks για gtx760 Και league of legends βλέπω μόνο το συγκεκριμένο site https://www.userbenchmark.com/PCGame/FPS-Estimates-League-of-Legends/3761/7650.0.Max.1440p.0. CPU έχω τον i5 4670K. Θα μπορώ να έχω 120hz στα max (Πλην shadows)? Ευχαριστώ και πάλι
50EuroUser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Απο GTX 600 και μετά όλες έχουν G-Sync Support, δες πόσα FPS πιάνεις τώρα και υπολόγισε. Αν μιλάς για 2K / 144 Hz monitor δεν θα χεις θέμα ίσως απλά ρίξεις κάποια Settings. O CPU σου είναι υπεραρκετός ... το game θέλει απλά ένα Dual Core.
IzAz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, 50EuroUser είπε Απο GTX 600 και μετά όλες έχουν G-Sync Support, δες πόσα FPS πιάνεις τώρα και υπολόγισε. Αν μιλάς για 2K / 144 Hz monitor δεν θα χεις θέμα ίσως απλά ρίξεις κάποια Settings. O CPU σου είναι υπεραρκετός ... το game θέλει απλά ένα Dual Core. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι ουσιαστικά με ενδιαφέρει να έχει αντίκρυσμα στην νέα οθόνη .... για να μη δώσω 700+ και μετά χρειάζομαι περισσότερα χρήματα και αλλαγές σε GPU. Οπότε προχωράω άφοβα σε αγορά monitor Αυτή τη στιγμή παίζω σε 60hz monitor με 1920 χ 1080 ανάλυση με κολλημένα 60fps ... επομένως δε ξέρω αν θα ανταποκριθεί η καρτα σε 1440p /144hz ... καταλαβαίνω πως όλα καλά και στην τελική αν έχω πάνω από 100fps νομίζω θα το απολαύσω ... γιατί πλέον είναι η μοναδική απόλαυση που έχω λόγο χρόνου.
50EuroUser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάλε το Vsync-Off και δες πόσα FPS πιάνεις, μπορείς να κάνεις Fake Upscale την ανάλυση σε 2K απο το control panel της NV. Στις AMD γίνετε σίγουρα για να πάρεις ενα δείγμα. DSR είναι στις nvidia gpu's τσέκαρε το να δεις τι FPS θα πιάνεις μετά. Πάντως 700€ για monitor και να 'χεις GTX 760 δεν το λες και balanced ... σα να αλλάζεις λάστιχα στο αμάξι πρώτα τα μπρος μετά τα πίσω ένα πράμα. Με ~350€ έχει 27" άρια 144 Hz Freesync και σου μένουν λεφτά για GPU τουλάχιστον RX 580/570 π.χ >200€. Προσωπικά 650€ για TN panel δεν θα έδινα και ας είναι και G-Sync 2K ... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από 50EuroUser
IzAz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε Βάλε το Vsync-Off και δες πόσα FPS πιάνεις, μπορείς να κάνεις Fake Upscale την ανάλυση σε 2K απο το control panel της NV. Στις AMD γίνετε σίγουρα για να πάρεις ενα δείγμα. DSR είναι στις nvidia gpu's τσέκαρε το να δεις τι FPS θα πιάνεις μετά. Πάντως 700€ για monitor και να 'χεις GTX 760 δεν το λες και balanced ... σα να αλλάζεις λάστιχα στο αμάξι πρώτα τα μπρος μετά τα πίσω ένα πράμα. Με ~350€ έχει 27" άρια 144 Hz Freesync και σου μένουν λεφτά για GPU τουλάχιστον RX 580/570 π.χ >200€. Προσωπικά 650€ για TN panel δεν θα έδινα και ας είναι και G-Sync 2K ... Έβαλα 4 x native, έβγαλα το v-sync Και με 5 bot βλέπω στις μάχες (όπου έχει περισσότερο fps drop) 140-170fps. Τα Monitor που σκέφτομαι δεν είναι TN, τόσο το Asus όσο και το Acer είναι IPS. Φυσικά 780 και 720 ευρώ αντίστοιχα. Ναι καταλαβαίνω απόλυτα το πνεύμα που το λες και ισχύει πως δεν είναι ισορροπημένο. Απλά στη λογική πως ένα Monitor δύσκολα το αλλάζουμε ακόμα και μετά από 5 χρόνια ... θα ήθελα να έχω τουλάχιστον το g sync
koula25 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, 50EuroUser είπε Βάλε το Vsync-Off και δες πόσα FPS πιάνεις, μπορείς να κάνεις Fake Upscale την ανάλυση σε 2K απο το control panel της NV. Στις AMD γίνετε σίγουρα για να πάρεις ενα δείγμα. DSR είναι στις nvidia gpu's τσέκαρε το να δεις τι FPS θα πιάνεις μετά. Πάντως 700€ για monitor και να 'χεις GTX 760 δεν το λες και balanced ... σα να αλλάζεις λάστιχα στο αμάξι πρώτα τα μπρος μετά τα πίσω ένα πράμα. Με ~350€ έχει 27" άρια 144 Hz Freesync και σου μένουν λεφτά για GPU τουλάχιστον RX 580/570 π.χ >200€. Προσωπικά 650€ για TN panel δεν θα έδινα και ας είναι και G-Sync 2K ... Τι ακριβώς ειναι το fake upscale και τι ακριβώς κανει ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα