Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο site της iqos  , πρώτα κάνουμε εγγραφή και μετά σε αφήνει να δεις τα προϊόντα .Στο καλάθι βάζουμε BLACK35 και από 59 πάει 35 ευρώ .

Σε μπλε και λευκό.

Μόνο ΈΝΑ σε αφήνει για κάθε εγγεγραμμένο .

IQOS Plus Kit

Επεξ/σία από sadvampire
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 minutes ago, sadvampire said:

Στο site της iqos  , πρώτα κάνουμε εγγραφή και μετά σε αφήνει να δεις τα προϊόντα .Στο καλάθι βάζουμε BLACK35 και από 59 πάει 39 ευρώ .

Σε μπλε και λευκό.

Μόνο ΈΝΑ σε αφήνει για κάθε εγγεγραμμένο .

IQOS Plus Kit

off-topic. Ειρωτνικο λιγο κατω κατω που γραφει This tobacco product is harmful to health and addictive.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

off-topic. Ειρωτνικο λιγο κατω κατω που γραφει This tobacco product is harmful to health and addictive.

Όσο ειρωνικά είναι και τα αντίστοιχα μηνύματα πάνω στα πακέτα τσιγάρα.

• Like 1
Δημοσ.

κανονική τιμή πόσο είναι;  (στο σκρουτζ δε το πουλάει αλλά είδα έπαιζε 45-50. )

μόνο απο το σιτε τους το αγοράζεις;

θέλω να το πάρω για καπνιστή για καλύτερα, το έχετε δοκιμάσει είναι καλό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχει πάρει η γυναίκα μου, χρόνια καπνίστρια.. Πλέον έχει αποτοξινωθεί από το κανονικό τσιγάρο, της φέρνει αηδία.. 

Εγώ πάντως δεν το μπορώ, μου μυρίζει ψαριλα :)

Αν θέλετε τη γνώμη μου, πηγαίνετε σε κατάστημα να δοκιμάσετε δωρεάν όλες τις γεύσεις.. Μπορεί να γλυτώσετε από το τσιγάρο.. Heets δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρω σε περίπτερα ψιλικατζίδικο 

Επεξ/σία από kgliat
Δημοσ.

Ναι πολύ καλή τιμή, το καλοκαίρι που κοιτούσα για τον δεσμό μου, επειδή εγώ δεν καπνίζω και με ενοχλεί την σπρώχνω να πάρει έστω αυτό που ο καπνός του είναι λιγότερο ενοχλητικός και δεν βρωμαν τα αποτσιγαρα είχε προσφορά 59 ευρώ η 69 θα σας γελάσω. Μου βρωμιζει το σπίτι και την κυνηγώ χαχαχ 

Ήταν λοιπόν ευκαιρία τώρα να της πάρω ένα και την εορτή της την Κυριακή. Φθηνά την γλύτωσα 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, panagos89 είπε

Στα 35€ πάει με το κουπόνι και πληρωμή με κάρτα. Έκανα παραγγελία. 

Πολύ καλή τιμή! 

ποιο κουπονι?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nek4d είπε

ποιο κουπονι?

Για  εσας τα γράφω αναλυτικά στο θέμα, ώστε να μην χρειάζεστε διευκρινιστικες. Εννοεί τον κωδικό BLACK35 

48 λεπτά πριν, gogos47 είπε

αν καποιος το εχει ας πει μια γνωμη και heets πουλανε κανονικα στα περιπτερα??

Ναι είναι πολύ διαδεδομένα δεν θα έχεις πρόβλημα όπου και να είσαι. Μην ανησυχείς! Και ας μην καπνίζω τα έχω δει παντού 

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sadvampire είπε

Για  εσας τα γράφω αναλυτικά στο θέμα, ώστε να μην χρειάζεστε διευκρινιστικες. Εννοεί τον κωδικό BLACK35

Ααα, οκ, ειδα 35 € που εγραψε και κολλησα μηπως παιζει αλλο κουπονι 39 και αλλο 35...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nek4d είπε

Ααα, οκ, ειδα 35 € που εγραψε και κολλησα μηπως παιζει αλλο κουπονι 39 και αλλο 35...

Εσύ καλά είδες, εγώ έγραψα λάθος . Το διόρθωσα! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...