polaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μεγάλο φιάσκο τελικά. Δεν είχα το πρόβλημα αυτό σε κανένα από τις 6-7 συσκευές του σπιτιού μου και της οικογένειας μου, αλλά είναι τραγικό πραγματικά...
baskon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Όντως υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι λογικό. Υπαρχουν μερικά εκατομμύρια υλοποιήσεις υπολογιστών (είτε με διαφορετικό hardware είτε software). Και ναι δεν ειναι το ίδιο πράγμα με Mac που συγκρίνουν μερικοί γιατί εκεί τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα. Από εκεί και πέρα προς τι ο ντόρος για το συγκεκριμένο; Ούτε το roll out έπρεπε να σταματήσει. Μια απλή ενημέρωση driver χρειάζεται. Εϊτε να διαθέσουν τον driver μέσα από το windows update, είτε να εμφανιστεί μήνυμα στις ειδοποιήσεις εγκαταστήστε τον καινουριο driver. 2
KilliK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. τρεξτε τα batch files αυτοματα μεσω του task manager η χειροκινητα οποτε θελετε. @echo off title Windows Update Activate sc config "wuauserv" start= auto sc start "wuauserv" exit @echo off title Windows Update Deactivate sc config "wuauserv" start= disabled sc stop "wuauserv" exit Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από KilliK 1
hammerd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Τα ίδια χάλια έχουν και οι ενημερώσεις των 7 σου εσβησαν ποτε αρχεια τα 7αρια μετα απο windows updates ? 3
~mxls~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Τα ίδια χάλια έχουν και οι ενημερώσεις των 7 Όχι. 2
Alex-V Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ρε ms το παραγ****ες το θεμα. Πρεπει να απολυσει προσωπικο μου φαινεται. 1
nammo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ θεωρώ πως αυτές τους οι πράξεις είναι τα τεκμήρια για τη ποιότητα της δουλειάς που καταθέτει η Microsoft. Εν τω μεταξύ προσέξτε πόσο περίπλοκα γίνονται τα τεχνικά ζητήματα που ανάγονται σε προβλήματα corporate επιπέδου ακόμη κι έννομης τάξης: γράφει το άρθρο για συντονισμούς με κατασκευαστές κτλ. Το ότι μπορούν πλέον να δρομολογούν τροποποιήσεις και μεταβολές μόνο σε συμβατές συσκευές μας οδηγεί σαν χρήστες και καταναλωτές στην εξής απαίτηση πιστεύω: Θα έπρεπε να το είχαν προβλέψει. Να μην ερχόταν η αναβάθμιση σε αυτές τις συσκευές, να υπήρχε μια μετρήσιμη δεξαμενή δεδομένων μεταξύ των εταιρειών για να λαμβάνουν αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα. 1
Plapoutas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Black Demis είπε Εκεί είχες επιλογή να μην κάνεις updates και ήσουν rock stable Ένα λειτουργικό σύστημα δίχως ενημερώσεις ασφαλείας δεν είναι Rock Stable αλλά σουρωτήρι. Γιαυτό υπάρχουν οι ενημερώσεις ασφαλείας που παρέχει η κάθε εταιρία, για να κλείνουν τις τρύπες. Απλά το όλο σύστημα της Micorsoft ήταν ανέκαθεν προβληματικό. 3 1
busellatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Black Friday και Black October Microsoft
kirileman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μπλε οθόνη μετά από χρόνια (στο shutdown). Υπέροχα. Ευτυχώς δεν παίζω πολλά παιχνίδια τελευταία, οπότε δεν μπαίνω συχνά.
masteripper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω ότι η υπερβολή χαρακτηρίζει αρκετούς απο τους συμφορουμίτες...σίγουρα υπήρχε(υπάρχει) ένα πρόβλημα αλλά καλό θα είναι να συγκρίνουμε ίδια πράγματα...άλλο το περίφημο MacOs το οποίο αρκετοί εκθειάζουν με την απόλυτα "κλειστή" φιλοσοφία που απλώς δουλεύει με ότι ακριβώς πρέπει να δουλεύει ...(λίγα και εξαιρετικά "διαλεγμένα" υποσυστήματα) και άλλο τα Windows Που προσπαθούν σχεδόν μάταια να υποστηρίξουν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει.... Θα θυμίσω απλά πράγματα...όπως Servers που πάντα είναι 1 βήμα τουλάχιστον πίσω τεχνολογικα (software/hardware) προκειμένου να δώσουν το απαιτούμενο χρονικό διάστημα ώστε να ανιχνευτούν πιθανές ασυμβατότητες και να εξαλειφθούν.... με το ανάλογο κόστος... Περιπτώσεις με κλειδωμένα BIOS σε laptop Που επιτρέπουν την χρήση μόνο συγκεκριμένων καρτών επέκτασης και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με custom BIOSes, γκρίνια και πάει λέγοντας... Οι παιχνιδομηχανές XBOX Που τρέχουν custom εκδόσεις των Windows και κατά καιρούς έχουν κάνει αρκετούς να απορούν (αν θυμάμαι καλά ειδικά για το XBOX 1 έχει γίνει αρκετή συζήτηση) πως γίνεται 1 Κ@λομηχανάκι με προδιαγραφές της πλάκας και λειτουργικό 2000 να "πατάει" desktop σαφώς ανώτερων προδιαγραφών...αλλά η μαγική λέξη είναι το custom....το κάθε μηχανάκι μαζί με τα εκατοντάδες χιλιάδες αδερφάκια του ...φοράει επεξεργαστή συγκεκριμένων προδιαγραφών ,συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, συγκεκριμένες μνήμες ...συγκεκριμένη μητρική και πάει λέγοντας.....και αυτό ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις όπως τα μηχανάκια bartop (αυτά με τις ερωτήσεις) που η κατασκευή τους είναι πανάρχαια αλλά είναι όλα μια κοψιά (συγκεκριμένη μητρική) ...και με λειτουργικό κομμένο και ραμμένο (Windows PE) ακριβώς στις προδιαγραφές.... Σίγουρα σε μια παγκόσμια ηγέτιδα όπως είναι η MS σίγουρα φαίνεται "άσχημο" και ειδικά η γκάφα με τα αρχεία ήταν το λιγότερο "nasty" ...σίγουρα το τμήμα ελέγχου χρειάζεται μερικες προσλήψεις...αλλά οι παραλλαγές που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο λειτουργικό είναι περίπου όσα και τα αστέρια του ουρανού ...σε αντίθεση με το μηλαράκι που πιο "κλειστό" δεν γίνεται ....εν τέλει μπορείς να πεις....take your pick. 4 1
karamela693 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, masteripper είπε Νομίζω ότι η υπερβολή χαρακτηρίζει αρκετούς απο τους συμφορουμίτες...σίγουρα υπήρχε(υπάρχει) ένα πρόβλημα αλλά καλό θα είναι να συγκρίνουμε ίδια πράγματα...άλλο το περίφημο MacOs το οποίο αρκετοί εκθειάζουν με την απόλυτα "κλειστή" φιλοσοφία που απλώς δουλεύει με ότι ακριβώς πρέπει να δουλεύει ...(λίγα και εξαιρετικά "διαλεγμένα" υποσυστήματα) και άλλο τα Windows Που προσπαθούν σχεδόν μάταια να υποστηρίξουν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει.... Θα θυμίσω απλά πράγματα...όπως Servers που πάντα είναι 1 βήμα τουλάχιστον πίσω τεχνολογικα (software/hardware) προκειμένου να δώσουν το απαιτούμενο χρονικό διάστημα ώστε να ανιχνευτούν πιθανές ασυμβατότητες και να εξαλειφθούν.... με το ανάλογο κόστος... Περιπτώσεις με κλειδωμένα BIOS σε laptop Που επιτρέπουν την χρήση μόνο συγκεκριμένων καρτών επέκτασης και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με custom BIOSes, γκρίνια και πάει λέγοντας... Οι παιχνιδομηχανές XBOX Που τρέχουν custom εκδόσεις των Windows και κατά καιρούς έχουν κάνει αρκετούς να απορούν (αν θυμάμαι καλά ειδικά για το XBOX 1 έχει γίνει αρκετή συζήτηση) πως γίνεται 1 Κ@λομηχανάκι με προδιαγραφές της πλάκας και λειτουργικό 2000 να "πατάει" desktop σαφώς ανώτερων προδιαγραφών...αλλά η μαγική λέξη είναι το custom....το κάθε μηχανάκι μαζί με τα εκατοντάδες χιλιάδες αδερφάκια του ...φοράει επεξεργαστή συγκεκριμένων προδιαγραφών ,συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, συγκεκριμένες μνήμες ...συγκεκριμένη μητρική και πάει λέγοντας.....και αυτό ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις όπως τα μηχανάκια bartop (αυτά με τις ερωτήσεις) που η κατασκευή τους είναι πανάρχαια αλλά είναι όλα μια κοψιά (συγκεκριμένη μητρική) ...και με λειτουργικό κομμένο και ραμμένο (Windows PE) ακριβώς στις προδιαγραφές.... Σίγουρα σε μια παγκόσμια ηγέτιδα όπως είναι η MS σίγουρα φαίνεται "άσχημο" και ειδικά η γκάφα με τα αρχεία ήταν το λιγότερο "nasty" ...σίγουρα το τμήμα ελέγχου χρειάζεται μερικες προσλήψεις...αλλά οι παραλλαγές που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο λειτουργικό είναι περίπου όσα και τα αστέρια του ουρανού ...σε αντίθεση με το μηλαράκι που πιο "κλειστό" δεν γίνεται ....εν τέλει μπορείς να πεις....take your pick. Οπως τα λες...επιτέλους κάποιος είπε τα πράγματα με το όνομά τους!
talos_2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Θεοί εκεί στον νούμερο 1 κατασκευαστή τσιπ και τσιπ γραφικών. Η Intel της καρδιάς μας ❤️ Μου θύμισε εποχές που είχαμε μπλε οθόνες επειδή οι κατασκευαστές τσιπ γραφικών (κυρίως) κτλ τα κάνανε συνήθως μαντάρα στους drivers τους, οπότε βρίζαμε τα Windows.
mourouzis2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, nammo είπε Το ότι μπορούν πλέον να δρομολογούν τροποποιήσεις και μεταβολές μόνο σε συμβατές συσκευές μας οδηγεί σαν χρήστες και καταναλωτές στην εξής απαίτηση πιστεύω: Θα έπρεπε να το είχαν προβλέψει. Να μην ερχόταν η αναβάθμιση σε αυτές τις συσκευές, να υπήρχε μια μετρήσιμη δεξαμενή δεδομένων μεταξύ των εταιρειών για να λαμβάνουν αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα. Δυστυχως φαινεται οτι αυτη η μετρησιμη δεξαμενη δεδομενων ειναι οι τελικοι χρηστες ΜΕΤΑ την κυκλοφορια του προϊόντος. Εγω εχω γυρισει τις ιδιοτητες του WiFi στο σπιτι σε metric και καθε μερα μου ζαλιζει τον ερωτα "για σημαντικα updates που εκκρεμούν". Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το τοσο σημαντικο που μου προσφερει αυτο το update αλλα προσωπικα θεωρω τη δουλεια ετων που εχω αποθηκευμενη στον υπολογιστη και backup σε 4 στικακια απειρως σημαντικοτερη.
Phoenix4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Έκανα force upgrade από την πρώτη μέρα που βγήκαν τα RS5 και είναι όλα μια χαρά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα