mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Το είχες πάρει/τρέξει και δεν πρόλαβες το 24ώρο; Δεν μπορούσα να το ανεβάσω χθες. Έπρεπε να το δοκιμάσω πρώτα.
saxos55 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 kambotzis (origin id) κατεβάζει (το φωτόσπαθο του από τα χειμωνιάτικα)
Diinekis21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Το είχες πάρει/τρέξει και δεν πρόλαβες το 24ώρο; Δεν μπορούσα να το ανεβάσω χθες. Έπρεπε να το δοκιμάσω πρώτα. Τετάρτη βράδυ το έτρεξα! Ίδιο nick με εδώ να μη μπερδευόμαστε, όποιος θέλει ρίχνει!
mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε, δεν πειράζει. Τουλάχιστον είσαι νόμιμος. 😋😀 15 λεπτά πριν, saxos55 είπε kambotzis (origin id) κατεβάζει (το φωτόσπαθο του από τα χειμωνιάτικα) Έλα να σου πω, τι θα κάνεις εδώ πάλι; Θα μας σκίσεις με τα Tie Fighters και τα X-Wings; 😂 John_McClane_GR το id μου Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από mpokwsths
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 kostiger εγώ. Και γαμώ την πρωτοτυπία λεμε.
mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σε βρήκα. Ο άλλος ο kostigerli είναι κινέζος συγγενής σου; 😀
wendor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Το τσίμπησα και εγώ μιας και σε αυτά τα λεφτά είναι ξεφτίλα. Thanks τον TS. Να δούμε αν θα μπορέσουμε να κλέψουμε λίγο χρόνο χωρίς παντόφλα....😓 Να σημειώσω πως μου είχε κολλήσει στο purchase στο τελικό στάδιο της αγοράς. Μετά από λίγη ώρα μου ήρθε το εμαιλ.
tz_aristotelis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Απόδειξη το λινκ του φίλου έκανα τα εξής: Μπηκα με vpn από Αμερική Διέγραψα την παλαιά κάρτα Έβαλα μια καινούργια με διεύθυνση Αλάσκας. Έκανα την αγορά. Μου ζήτησε επιπλέον verification code. Το δέχτηκε. Μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι θέλει ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί. Μετά από 3-4 λεπτά μου έβγαλε μύνημα ότι θέλει επιπλέον verification. Τι είχαμε τι χάσαμε λοιπόν..... Για να δούμε
Πέτρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Αρνείται να μου δεχτεί διεύθυνση... Δεν καιγόμουν, αλλά θα είχε πλάκα κάπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα