mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.com/dp/B071H7Z1DT Επιλέγουμε Online Game Code (Origin) Πάμε Account - - > Payment Options και αλλάζουμε το billing address της κάρτας μας. Βάζουμε Τ. Κ. και διεύθυνση Αλάσκας ή Όρεγκον και κάνουμε την παραγγελία. Μας έρχεται ο κωδικός και στη συνέχεια ξαναβάζουμε την κανονική μας διεύθυνση. Δουλεύει κανονικά, το πήρα χθες. Άψογο παιχνίδι για 6,5€ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από mpokwsths 5 17
afterhours Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και αυτο που εκανες ειναι παρατυπο εως και μη επιτρεπτο (δεν ξερω τους κανονισμους του αμαζον) υπαρχει περιπτωση να σου ανακαλεσουν το κλειδι (revoke) στο μελλον ;; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από afterhours
Konstantin77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Τι εννοείς; Ότι θα ρωτήσει το Αμαζόνες το ΣΔΟΕ αν όντως άλλαξε έδρα για να του ανακαλέσει ένα Κλειδί; Πέρα από την πλάκα, είναι περισσότερο τυπικά αυτά τα θέματα και έχει σχέσει με γεωγραφικους περιορισμούς που θα έπρεπε να είναι μέχρι και παράνομοι. Αν θέλουν ας το επιβάλλουν αλλιώς, πάντως το Αμαζόνες δε θα ασχοληθεί ξανά με αυτόν που θα αγορασει
mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 χρόνια τώρα έχω το Battlefield 3 με ρωσικό κλειδί. Το Origin δεν ξέρει ότι το πήρα έτσι από το Amazon. 1
fou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σουπερ μολις το τσιμπησα, ευχασριστω το εψαχνα καιρο σε τετοια τιμη...
Spasarxidas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Γιατί ενώ το τρέχω με vpn και αμερικανική διεύθυνση μου λέει ότι ψωνίζω από Αγγλία;Αμερικανικό vpn και διεύθυνση έχω βάλει.Δε με αφήνει να προχωρησω.
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε https://www.amazon.com/dp/B071H7Z1DT Επιλέγουμε Online Game Code (Origin) Πάμε Account - - > Payment Options και αλλάζουμε το billing address της κάρτας μας. Βάζουμε Τ. Κ. και διεύθυνση Αλάσκας ή Όρεγκον και κάνουμε την παραγγελία. Μας έρχεται ο κωδικός και στη συνέχεια ξαναβάζουμε την κανονική μας διεύθυνση. Δουλεύει κανονικά, το πήρα χθες. Άψογο παιχνίδι για 6,5€ Το πηρα μολις. 6.82 με Πειραιως. Ευχαριστω πολυ!
mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 7,82 το πήρες απλά δεν το κατάλαβες ακόμα 1€ minimum οι απατεώνες στην Πειραιώς... 1
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε 7,82 το πήρες απλά δεν το κατάλαβες ακόμα 1€ minimum οι απατεώνες στην Πειραιώς... Εχεις δικιο πιθανοτατα, ωστοσο κ παλι εξοφθαλμα χαμηλη ειναι η τιμη. 1
VaJohn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 7,18 μου βγηκε με Πειραως, να'σαι καλα @mpokwsths !
Guerriero4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ, μια χαρά φαίνεται το παιχνιδάκι!
aelaos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δοκιμάζω να βάλω αμερικάνικη διευθυνση αλλά το Αμαζον δεν την δέχεται . Έχει κανεις να μου δώσει μια γειτονική διεύθυνση από αυτήν που έβαλε ?
Guerriero4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, aelaos είπε Δοκιμάζω να βάλω αμερικάνικη διευθυνση αλλά το Αμαζον δεν την δέχεται . Έχει κανεις να μου δώσει μια γειτονική διεύθυνση από αυτήν που έβαλε ? έχεις Pm 1
special Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστουμε τον TS mpokwsths ,may the force be with you!!! για οποιον ενδιαφερετε https://www.fakepersongenerator.com/Random/generate_address με αυτο και ορεγκον διευθυνση πηρα το κλειδι.Τωρα εαν κανενα βραδυ εμφανιστεί κανένα Star destroyer πανω απο τον ουρανο τις αττικης καποιοι θα ξερουμε γιατι...... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από special 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα