Lefteris235 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι ξυριστικές του τίτλου σε προσφορά σήμερα. Οι τιμές είναι με τον Ελληνικό ΦΠΑ, χωρίς μεταφορικά. Τα μεταφορικά είναι ~ 10€ Panasonic ES-LV95 τέλος η προσφορά για αυτήν Philips S9531 Έχει και άλλες ξυριστικές σε προσφορά, για όποιον ενδιαφέρεται. Η Panasonic στην Ελλάδα έχει 218 Ευρώ (1 μαγαζί μόνο) Η Philips παίζει με λίγο διαφορετικούς κωδικούς στην Ελλάδα με τιμές από 220 ~ 380 Με βάση το idealo, έχουμε ιστορικό χαμηλό σήμερα: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6219025_-s9531-26-philips.html https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4084898_-es-lv95-panasonic.html Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Lefteris235 1
Chrisl7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλές τιμές. Ποια είναι καλύτερη? Να ξυριζει βαθιά χωρίς ερεθισμούς? Γνωμες
Lefteris235 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ αγόρασα την Panasonic γιατί τόσα χρόνια αυτές χρησιμοποιώ και δεν ερεθίζουν καθόλου το δέρμα (έχω πολύ ευαίσθητο). Τώρα και για την Philips άκουσα καλά λόγια, αλλά λίγο κάποια reviews που διάβασα από τον κόσμο με απέτρεψαν, γιατί 1ον είχε αρκετά μεγάλο μέγεθος η κεφαλή και 2ον το bart trimmer το έχει χωριστά, δλδ πρέπει να αλλάξεις κεφαλή. Σίγουρα αν διαβάσεις (και αυτή ήταν και η δική μου εμπειρία) ότι η Panasonic είναι πολύ πιο απαλές στο δέρμα από τις braun.... Την οποία braun έχουν επίσης σε προσφορά την 9ρα στα 199 Ευρώ. 1
Hapatingo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Όλες αυτές τις θεωρώ παλιάς τεχνολογίας και μεγάλες, παίρνεις μια oneblade pro απο amazon αμερικής, με αυτονομία 1:30 ώρας και καθάρισες.
gaius germanicus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Την panasonic στο αμερικανικό αμαζόν την έχει στα 120 ευρώ χωρίς τη συσκευή καθαρισμού.
dakangr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εχω μια αντιστοιχη Philips και ειναι πολυ κακη. Πρωτον ερεθιζει παρα πολυ, οσοι δλδ εχουν ευαισθητο δερμα να την ξεχασουν, και δευτερο αφηνει κενα. Δηλαδη πρεπει να την περασεις καμποσες φορες για να τα παρει ολα. Πολυ κακη αγορα. 1
SlotKiller Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θελει καποιος να παρει μια πολυ καλη μηχανη, να μην ερεθιζει το δερμα και να κανει βαθυ ξυρισμα σχετικα γρηγορα, ποια κοιταει; Την θελω για τον πατερα μου, και εγω προσωπικα εχω να ξυστω καμια 10ετια οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη! Τα τελευταια χρονια καποιες braun ειχε με τα 3 κυκλικα ξυραφια. Εντομεταξυ ολες οι braun που εχουν καλη εκπτωση δεν ερχονται ελλαδα... απο ολα τα ευρωπαικα amazon. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από SlotKiller
nek4d Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Όλες αυτές τις θεωρώ παλιάς τεχνολογίας και μεγάλες, παίρνεις μια oneblade pro απο amazon αμερικής, με αυτονομία 1:30 ώρας και καθάρισες. Λογικα δεν συγκρινονται αφου οι oneblade παιρνουν αναλωσιμα που πρεπει να πληρωνεις επιπλεον μια ζωη, ενω του θεματος ειναι μια φορα η αγορα και καθαρισες, σωστα?
Bezbozny Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως έχω Philips από το 1996 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είχα μια 1996 με 2011 και αυτή που εχω τώρα την έχω από το 2011. Κανένα πρόβλημα στη λειτουργία, δεν έχω αλλάξει ποτέ κεφαλές κτλ. Νομίζω ότι οι braun Panasonic κτλ χρειάζονται πιο τακτικές αλλαγές της κεφαλής αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ο ερεθισμός του δέρματος είναι συνήθως προσωρινός και μετά από χρήση ενός μηνός εξαφανίζεται Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Bezbozny
dakangr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Τι να σου πω, τη δοκιμασα 3 φορες και απογοητευτηκα. Εκτοτε, με κλασσικο ξυραφι, μετα το μπανιο παντα, και καλο aftershave γαλακτωμα, εχω βρει την υγεια μου!
djuan1988 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ αγόρασα εδώ και ένα χρόνο μια Braun 7 series με τον σταθμό καθαρισμού και είναι ό,τι καλύτερο έχω αγοράσει ποτέ. Βαθύ ξύρισμα, μπαταρία άπειρη, βολική, γενικά εξαιρετική αγορά.
Lefteris235 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Όπως είπα, εγώ έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και σώθηκα με την panasonic. Απλά η παλιά κοντεύει δεκαετία, και ήρθε η ώρα για αλλαγή.... Τώρα αυτές με το ξυράφι, δεν είναι για μένα, γιατί το δέρμα μου ερεθίζεται πολύ. Η μπαταρία, ελάχιστη σημασία έχει, αφού ένα ξύρισμα δεν παίρνει πάνω από 5-6 λεπτά... 3 ώρες πριν, gaius germanicus είπε Την panasonic στο αμερικανικό αμαζόν την έχει στα 120 ευρώ χωρίς τη συσκευή καθαρισμού. Ε δεν νομίζω ότι υπάρχει καν θέμα εδώ.... Επίσης η βάση καθαρισμού είναι μεγάλη υπόθεση.
gaius germanicus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 ναι αλλα θελει ανταλλακτικα. πλεον πηγε στα 175.
Lefteris235 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε ναι αλλα θελει ανταλλακτικα. πλεον πηγε στα 175. Ναι οκ τα ανταλλακτικά, αλλά αν δεν θες, δεν χρησιμοποιείς το σύστημα καθαρισμού, αν και είπα, είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Δεν είδα ότι άλλαξε η τιμή, οκ προφανώς τέλος η panasonic από προσφορά...
SlotKiller Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Τι ανταλλακτικα θελει το συστημα καθαρισματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα