Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro early 15 - Wi‑Fi 802.11ac 5Ghz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως ειδα εδω το Macbook μου υποστηριζει Wi‑Fi 802.11ac. Παρολα αυτα οταν προσπαθω να το συνδεσω στο 5Ghz wifi band του router μου (TPlink archer C3150) το connection κανει fail.

Τι πρεπει να κανω για να συνδεθώ;

Ευχαριστω

Επεξ/σία από alexmrc3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, alexmrc3 said:

Οπως ειδα εδω το Macbook μου υποστηριζει Wi‑Fi 802.11ac. Παρολα αυτα οταν προσπαθω να το συνδεσω στο 5Ghz wifi band του router μου (TPlink archer C3150) το connection κανει fail.

Τι πρεπει να κανω για να συνδεθώ;

Ευχαριστω

Δεδομένου πως με το late 2012 που έχω συνδέομαι σε 5Ghz δίκτυο, δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο θέμα. Θα δοκίμαζα να αλλάξω κανάλι στο wifi του TPlink, να αλλάξω το wifi ssid name, να κάνω forget το δίκτυο από τα settings του Mac και να συνδεθώ ξανά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, billdanos said:

Δεδομένου πως με το late 2012 που έχω συνδέομαι σε 5Ghz δίκτυο, δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο θέμα. Θα δοκίμαζα να αλλάξω κανάλι στο wifi του TPlink. 

Ευχαριστω για την απαντηση,θα το δοκιμασω. Οσον αφορα την επιλογη καναλιου, υπαρχει κριτηριο ;

edit : ορισα τυχαια ενα καναλι και συνδεθηκα κανονικα. Ευχαριστω και παλι 

Επεξ/σία από alexmrc3
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, alexmrc3 said:

Ευχαριστω για την απαντηση,θα το δοκιμασω. Οσον αφορα την επιλογη καναλιου, υπαρχει κριτηριο ;

edit : ορισα τυχαια ενα καναλι και συνδεθηκα κανονικα. Ευχαριστω και παλι 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το κάθε κανάλι μιας και ανάλογα με το τι υπάρχει στο χώρο σου (άλλες συσκευές κλπ), μπορεί να επηρεάζονται συγκεκριμένα κανάλια κάθε φορά. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, billdanos said:

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το κάθε κανάλι μιας και ανάλογα με το τι υπάρχει στο χώρο σου (άλλες συσκευές κλπ), μπορεί να επηρεάζονται συγκεκριμένα κανάλια κάθε φορά. :)

Τα διαφορα διαθεσιμα καναλια τα εκμεταλλευονται αποκλειστικα συσκευες του δικτυου μου, η μπορει πχ ενα καναλι να εχει υψηλο traffic λογω φορτου απο αλλα γειτονικα δικτυα ; 

Επεξ/σία από alexmrc3
  • Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, alexmrc3 said:

Τα διαφορα διαθεσιμα καναλια τα εκμεταλλευονται αποκλειστικα συσκευες του δικτυου μου, η μπορει πχ ενα καναλι να εχει υψηλο traffic λογω φορτου απο αλλα γειτονικα δικτυα ; 

Μπορεί να επηρεάζονται και από άλλες συσκευές ή γειτονικά δίκτυα. 

https://www.minim.co/blog/wifi-channels-explained

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...