abdulah Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, anivas11 είπε Η μόνη μου εμπειρία είναι με έναν tarantula παρόμοιο με αυτόν του θέματος. Διάβασα ότι αυτοί με τον αλουμινένιο σκελετό είναι σταθερότεροι και για αυτό τον πήρα. Δυστυχώς όμως τα πάντα χόρευαν πάνω του. Ο Ζ άξονας κρεμόταν μόνο από την μία μεριά με το κόπλερ να δουλεύει σαν ελατήριο . Το τραπέζι ευθυγραμμιζόταν από το τον οδηγό αλουμινίου του πάχους 2cm και αυτό ήταν ασταθές. Το leveling και η ευθυγράμμιση του τραπεζιού ήταν μια συνεχής διαδικασία. Κάτι σαν να ρυθμίζεις τις βαλβίδες του αυτοκινήτου σου πριν από κάθε ταξίδι !! Προσωπικά θα επέλεγα τον Α8 με Auto Leveling Module (127.45€) και θα φρόντιζα να τον σταθεροποιήσω καλύτερα, κατασκευάζοντάς του μία καλή ξύλινη ή σιδερένια βάση - κουτί, ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτούς με τους αλουμινένιους σκελετούς. Χα! Προέρχομαι κι εγώ από ταραντουλα, με εντελώς διαφορετική εμπειρία όμως. Πολύ καλή εκτύπωση από την πρώτη μέρα, και με 2 προσθήκες (ανεμιστήρες, γυαλί) μου τυπώνει άριστα εδώ και δύο χρόνια. Οπότε θα προτείνω φυσικά ender3, ή οποιονδήποτε άλλο με όλο μεταλλικό σκελετό.
duende Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από duende
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα