Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Τελικά ήταν απόφαση στιγμής και αγόρασα τη Νikon D5300 με φακό 18-105vr

Άντε καλές λήψεις να έχουμε 😁✌️👍

Καλορίζικη , καλες λήψεις , τα περί ημιεπαγγελματικων κλπ όπως και τα περί κατάλληλων για αρχαριους τ' ακούω και ανατριχιαζω , τρώγοντας έρχεται η όρεξη ................. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, babisskg είπε

Καλορίζικη , καλες λήψεις , τα περί ημιεπαγγελματικων κλπ όπως και τα περί κατάλληλων για αρχαριους τ' ακούω και ανατριχιαζω , τρώγοντας έρχεται η όρεξη ................. 

Ευχαριστώ πολύ 

Ήδη έχω πορωθει με τις πρώτες λήψεις

Έχω πέσει με τα μούτρα και στο διάβασμα να μάθω ότι περισσότερο μπορώ 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Ευχαριστώ πολύ 

Ήδη έχω πορωθει με τις πρώτες λήψεις

Έχω πέσει με τα μούτρα και στο διάβασμα να μάθω ότι περισσότερο μπορώ 😁

Cambridge in colour , το κυριότερο όλων είναι πως μόνον βγάζοντας φωτογραφίες θα μάθετε περισσότερα , όπως επίσης βλέποντας φωτογραφίες άλλων όχι για αντιγραφή αλλά για δημιουργία του δικού σας στυλ , δεν είναι ντροπή να τραβήξετε ακόμη και στο αυτόματο , όπως επίσης δεν είναι κακό να παρακαμψετε τα προεπιλεγμενα settings της μηχανής στο WB και να βάλετε συννεφιά εκεί που υπάρχει λιακαδα έτσι για να δείτε την διαφορά , αν το σώμα έχει και αποτίμηση σε βαθμούς Kelvin ...... ακόμη καλύτερα , πάτε αμέσως σε μανιουαλ μην το καθυστερησετε πολύ , δεν είναι πυραυλικη επιστήμη , ένα ISO στο 400 , ένα διάφραγμα στο 11 και με τον πίσω επιλογεα αλλάζετε ταχύτητα μέχρι η έκθεση ( η μπάρα με τις γραμμές μέσα στο viewfinder ) να έρθει στη μέση κάτι που πολλές φορές μπορεί να γίνει και κουνωντας τη μηχανή λίγο αριστερά δεξιά , πάνω κάτω , αλλάξτε την φωτομετρηση από matrix σε spot , δοκιμάστε ....... και οι τρεις λειτουργίες δλδ διάφραγμα , ταχύτητα και ISO κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα , ελέγχουν την ποσότητα του φωτός .......... συν ένα ακόμη διαφορετικό η καθεμία ........ μόλις το μάθετε η μηχανή θα κάνει ότι της λέτε , από κει και πέρα θα βελτιώσετε και την οπτική την δική σας , προσοχή στις ταμπέλες όπως streetphotography κλπ 

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...