Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Παιδιά μόλις το τσίμπησα από Public στα 289 ευρώ + άλλα 23 ευρώ επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια επιπλέον (σύνολο 3 χρόνια αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλά η όχι το σκεφτόμουν πολύ). Δεν είχε και κανά καλό παιχνίδι ετοιμοπαράδοτο  στα 20-30 ευρώ γι'αυτό και πήρα την επιπλέον εγγύηση.

καλα εκανες

καλοριζικοοοο

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, postfire είπε

καλα εκανες

Μετά όμως σκέφτηκα πως αν η κονσόλα μου (όπως αναφέρει κι ένας φίλος πιο πάνω) είναι από αυτές που πειράζονται...;Τι κάνω; Θα πάει χαμένη η εγγύηση η απλά δεν θα το πειράξω ε;:mellow:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώωωωωωωωωω!!!!

Οπότε λες να το αφήσω έτσι ε; Κι αν θέλω σε κανά 1-2 χρόνια τότε μπορώ να το πειράξω η να το αφήσω μετά τα 3 χρόνια; Επίσης πως μπορώ να δω αν η κονσόλα είναι της σειράς που πειράζεται;

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Nathan Drake!! είπε

Οπότε λες να το αφήσω έτσι ε; Κι αν θέλω σε κανά 1-2 χρόνια τότε μπορώ να το πειράξω η να το αφήσω μετά τα 3 χρόνια; Επίσης πως μπορώ να δω αν η κονσόλα είναι της σειράς που πειράζεται;

σιγα μην περιμενεις 

αλλαξε του τα πρεκια λιωστο cfw σιγα μην σκασεις για 23 ευρω

εγω τσι θα εξηγηθω παντως

μεχρι 6.1.0

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Σε ευχαριστώωωωωωωωωω!!!!

Μεχρι στιγμής μην το πας πανω από την 6.1 και ελεγξε το σειριακο....

Κατα προσεγγιση δες αυτο:

https://gbatemp.net/threads/switch-informations-by-serial-number-read-the-first-post-before-asking-questions.481215/

Επεξ/σία από kioukiou800
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, postfire είπε

σιγα μην περιμενεις 

αλλαξε του τα πρεκια λιωστο cfw σιγα μην σκασεις για 23 ευρω

Λες ε; Εγώ ανησυχώ όμως λίγο βρε 'συ Νίκο. Όσο να'ναι καινούρια κονσόλα είναι,να μη δω λίγο καιρό (3-6 μήνες τουλάχιστον) μη βγάλει κανά πρόβλημα;

1 λεπτό πριν, kioukiou800 είπε

Μεχρι στιγμής μην το πας πανω από την 6.1

Οπότε να μη την συνδέσω καθόλου στο ίντερνετ; Υπάρχει στις ρυθμίσεις κάπου να κλείνει τη σύνδεση στο ίντερνετ ώστε μη κάνω κατά λάθος κανά update? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Παιδιά μόλις το τσίμπησα από Public στα 289 ευρώ + άλλα 23 ευρώ επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια επιπλέον (σύνολο 3 χρόνια αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλά η όχι το σκεφτόμουν πολύ). Δεν είχε και κανά καλό παιχνίδι ετοιμοπαράδοτο  στα 20-30 ευρώ γι'αυτό και πήρα την επιπλέον εγγύηση.

Έχεις υποχρεωτικά 2 χρόνια εγγύηση (νομοθεσία ΕΕ). Άρα πας στα 4, όχι 3. Καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα, Nathan Drake!! είπε

Οπότε να μη την συνδέσω καθόλου στο ίντερνετ; Υπάρχει στις ρυθμίσεις κάπου να κλείνει τη σύνδεση στο ίντερνετ ώστε μη κάνω κατά λάθος κανά update

Απενεργοποίησε το wifi!

Επεξ/σία από kioukiou800
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nathan Drake!! είπε

Λες ε; Εγώ ανησυχώ όμως λίγο βρε 'συ Νίκο. Όσο να'ναι καινούρια κονσόλα είναι,να μη δω λίγο καιρό (3-6 μήνες τουλάχιστον) μη βγάλει κανά πρόβλημα;

Οπότε να μη την συνδέσω καθόλου στο ίντερνετ; Υπάρχει στις ρυθμίσεις κάπου να κλείνει τη σύνδεση στο ίντερνετ ώστε μη κάνω κατά λάθος κανά update? 

σκαε 70 αρια τι να σου πω 😂

δεν εισαι πρωταρης ξερει πως ειναι το χακ απο παλια :)

μια χαρα ζουνε ολα μεχρι τωρα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kioukiou800 είπε

Μεχρι στιγμής μην το πας πανω από την 6.1 και ελεγξε το σειριακο....

Κατα προσεγγιση δες αυτο:

https://gbatemp.net/threads/switch-informations-by-serial-number-read-the-first-post-before-asking-questions.481215/

Ωχ τώρα είδα το λίνκ που έβαλες. Θα το κοιτάξω.Σε ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Έχεις υποχρεωτικά 2 χρόνια εγγύηση (νομοθεσία ΕΕ). Άρα πας στα 4, όχι 3. Καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις αυτό.

Ωχ λες; Αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου!:D

4 λεπτά πριν, kioukiou800 είπε

Απενεργοποίησε το wifi!

Σωστό αυτό αλλά έχω και μια μικρή ζουζούνα στο σπίτι που βλέπει από το τάμπλετ παιδικά στο youtube. Θες να με φάει;!!!!!!:D

4 λεπτά πριν, postfire είπε

σκαε 70 αρια τι να σου πω 😂

δεν εισαι πρωταρης ξερει πως ειναι το χακ απο παλια :)

μια χαρα ζουνε ολα μεχρι τωρα

Λες ε; Θα το σκεφτώ σοβαρά.

Μόλις τώρα, postfire είπε

πες τι φοραει οταν το δεις

Ναι θα δω αύριο που θα το συνδέσω (γιατί δυστυχώς απόψε δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ) και θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, non-serviam είπε

παει στα 4 οχι μονο βαση ε.ε

παει στα 4 γιατι οι αλυσιδες της συμφορας δινουν τουλαχιστον στην νιντεντο 2 χρονια(ενω αντιστοιχα σονι/μσ ενα-αυτο δεν το αναφερω για να γινει παλθ ατελειωτο θεμα απλα στο εγγραφο αναφερει κονσολες σονι,μσ 1 χρονος/ κονσολα νιντεντο 2 χρονια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, di maria kun είπε

παει στα 4 οχι μονο βαση ε.ε

παει στα 4 γιατι οι αλυσιδες της συμφορας δινουν τουλαχιστον στην νιντεντο 2 χρονια(ενω αντιστοιχα σονι/μσ ενα-αυτο δεν το αναφερω για να γινει παλθ ατελειωτο θεμα απλα στο εγγραφο αναφερει κονσολες σονι,μσ 1 χρονος/ κονσολα νιντεντο 2 χρονια)

Εμένα στο Public μου είπαν ότι δίνει 1 χρόνο η Nintendo και με 23 ευρώ παραπάνω θα έχω συν 2 = 3.

Επεξ/σία από Nathan Drake!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...