Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα public προσφορά το Nintendo switch στα 289 ευρώ....Για όσους ψάχνονται είναι οι εκδόσεις που "πειράζονται".

https://www.public.gr/product/nintendo-switch-neon-redneon-blue-konsola-nintendo/prod8470989pp/

Για το τυπικό, τα αντίστοιχα στο skroutz εκτός αν έγινε price match

https://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles/f/694678/Switch.html?from=latest_keyphrases&o=switch+nintendo&order_by=pricevat

ΥΓ: Τελικά η ευχή μου πραγματοποιήθηκε :P

Επεξ/σία από kioukiou800
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πριν 2 βδομάδες τόσο το έβρισκες το Σκρουτζ! Ανέβηκε μόλις ήταν να κυκλοφορήσουν τα Pokemon go pik/eevee για να τσιμπάνε το special edition.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DioSemi είπε

Πριν 2 βδομάδες τόσο το έβρισκες το Σκρουτζ! Ανέβηκε μόλις ήταν να κυκλοφορήσουν τα Pokemon go pik/eevee για να τσιμπάνε το special edition.

Η αλήθεια είναι πως επειδή το παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό όσες φορές έπεσε στο σκρουτζ κάτω από 320 έλεγαν ότι δεν είναι σε απόθεμα και είχε αναμονή 3-5 εργάσιμες και την επόμενη ημέρα (αν όχι ώρα) ξανανέβαινε με λίγα λόγια ήταν clickbait.Πραγματικά εξαιρετική η προσφορά από public και λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, DioSemi είπε

30 ευρώ έκπτωση όταν (επιμένω 😛)  το έβρισκες σε αυτή την τιμή πριν βγουν τα ποκεμον δεν το λες

Ναι έχεις δίκιο δεν είναι επιπεδου black friday άλλων χωρών (και άλλων εταιρειών) αλλά η Nintendo μου φαίνεται έχει αυτή την πολιτική.Δεν έχω κάποιο λόγο να σου πω ανακρίβειες (δεν έχω μετοχές στα public😋) για του λόγου το αληθές αν μπείς στο αντίστοιχο thread 

και να παρακολουθήσεις πως είναι η πορεία της τιμής καλύτερα,έχουν σχόλια αντίστοιχα αυτού που έκανα και εγώ (ότι κατεβάζουν την τιμή μόνο για να αυξήσουν επισκεψιμότητα αν τους καλέσεις δεν έχουν διαθέσιμο το προιόν και μετά από ώρες η μια ημέρα τις ξανανεβάζουν)

Δημοσ.

Και εγώ ψήνομαι ρε γαμώτο αλλά 30ευρώ δεν το λες και καμια τρομερή προσφορά... Με παιχνίδι και θήκη πας στα 360+ :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ακόμα και σήμερα όσοι το πήραν dayone είναι οι κερδισμένοι. 299€ αν θυμάμαι καλά το είχα τσιμπήσει.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

Για όσους φίλους γνωρίζουν, αυτά τα switch παίρνουν custom firmware;

Αναλογα την παρτιδα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kioukiou800 είπε

Αναλογα την παρτιδα

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.

Το γνωρίζω αυτό που γράφεις, ίσως δεν το έθεσα σωστά. 

Αν είδε κάποιος ή πήρε από αυτά του public ή ξέρει για την παρτίδα που παίζει στην Ελλάδα ρωτάω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, epsilon753 είπε

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.

Το γνωρίζω αυτό που γράφεις, ίσως δεν το έθεσα σωστά. 

Αν είδε κάποιος ή πήρε από αυτά του public ή ξέρει για την παρτίδα που παίζει στην Ελλάδα ρωτάω...

Ειναι από τις παρτιδες που μπορεί να παιξουν μπορει και όχι (βαση το GBATemp). Οι Team Executer λενε πως σύντομα θα λυθει το θεμα!

Το νουμερο ειναι XJA400055xxx

Επεξ/σία από kioukiou800
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις το τσίμπησα από Public στα 289 ευρώ + άλλα 23 ευρώ επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια επιπλέον (σύνολο 3 χρόνια αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλά η όχι το σκεφτόμουν πολύ). Δεν είχε και κανά καλό παιχνίδι ετοιμοπαράδοτο  στα 20-30 ευρώ γι'αυτό και πήρα την επιπλέον εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...