panos_saxo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα σας , ενδιαφέρομαι να πάρω έναν σκληρό δίσκο για να συνδέσω στην smart tv ώστε να αξιοποιήσω την λειτουργία εγγραφής προγράμματος είτε σε πραγματικό χρόνο είτε σε μια συγκεκριμένη ώρα που λείπω πχ και δε θέλω να το χάσω. Η τηλεόραση μου έχει ελάχιστο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και δεν με αφήνει να γράψω εκεί εννοείται. Δεν ξέρω όμως τι πρέπει να πάρω , έναν οποιονδήποτε 2.5 αρι εξωτερικό η υπάρει κάτι συγκεκριμένο για Tv ? Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να μην χρειάζεται να τον βάζω / βγάζω κάθε φορά που θέλω να τον χρησιμοποιήσω γιατί πρόκειται για της μάνας μου την Tv βασικά , η οποία δεν το κατέχει καθόλου . Θα της δείξω απλά να πατάει το rec πχ και πολύ είναι . Μπορώ να βάλω λοιπόν έναν οποιονδήποτε εξωτερικό μόνιμα συνδεδεμένο στην Tv και αν ναι αυτός θεωρητικά δεν θα δουλεύει όταν κλείνω την tv άρα δε θα παίρνει ρεύμα από το usb σωστά ? Αλλιώς αν δουλεύει συνέχεια δε νομίζω να αντέξει και πολύ . Τέλος , έχω δει πως αν προγραμματίσω την tv να γράψει κάποια εκπομπή πχ το μεσημέρι που θα λείπω από το σπίτι , μου λέει πως απλά το προγραμματίζω και κλείνω αν θέλω την tv χωρίς όμως να αλλάξω κανάλι και όντως το γράφει το πρόγραμμα (το έχω δοκιμάσει με εξωτερικό δισκό 3.5 όμως που ήταν έπαιρνε ρεύμα από τροφοδοτικό και δούλευε συνέχεια ) Με τον 2.5 που θα παίρνει ρεύμα από usb θα γίνετε αυτό ? όποιος μπορεί ας βοηθήσει , ευχαριστώ!
mynam3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Σε τι τηλεόραση θα γίνεται η εγγραφή; Σε Sony δεν κλείνει ποτέ ο σκληρός, πρέπει να βγει το καλώδιο αν είναι 2,5". Εάν είναι 3,5" τον κλείνεις από το κουμπάκι. Σε LG πάλι κλείνει ο 2,5 μόλις κλείσεις την τηλεόραση.
panos_saxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παράληψη μου. LG είναι και με ενδιαφέρει κυρίως σε 2.5 αρι που δε θέλει εξωτερικά ρεύμα για να γλιτώσω τα βάλε βγάλε. Να είναι δλδ ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος όταν είναι ανοιχτή η TV και να κλείνει όταν ει αι κλειστεί. Συγνώμη για την αργοπορία αλλά για κάποιο λόγο δε μου έρχεται ειδοποίηση όταν έχω απάντηση στο θέμα μου αν και το έχω επιλέξει να έρχεται άμεσα.
mynam3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Πάρε 2,5 τότε. Όποιον και να πάρεις κάνει για αυτήν την δουλειά.
23084545p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δεν εινε συγουρο ότι όλοι οι εξωτερικοί δίσκοι 2,5" κάνουνε σε Σμαρτ τηλεόραση και ειδικά android εγώ σήμερα σύνδεσα ένα καινούργιο segate πατάω εγράφη διχνη ότι γραφή όταν πατάω να σταματήσω η εγράφη βγαζη μύνημα αποθηκευτε την εγράφη που? Αφού κανω εγραφη στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που όταν τον συνδεσαεκανα μορφοποίηση από το μενού της Σμαρτ τηλεοράσεις toshiba android που αγορασαστης 27 Νοεμβρίου 2020
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα