MakisMark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Τον πλαίσιο έχει 250 την Rx580 nitro + Το eshop έχει την Rx590 XFX 300 αξίζει τα παραπάνω 50€ ποια να προτιμήσω;;
ASDIC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Σαν μαρκα η Sapphire ειναι μονοδρομος. Απο την αλλη η 590 ειναι 10-15%? πιο γρηγορη αλλα με αμφιλεγομενο συστημα ψυξης (συνηθως δεν ειναι οσο ποιοτικα πρεπει). Ωστωσο και οι 2 ειναι αξιοπρεπεστατες μαρκες.
dimoskoutr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικά την Σαπφώ να προτιμήσεις. Δεν αξίζει σχεδόν 20% πάνω σε τιμή ένα 8-10% και αν, παραπάνω σε επιδόσεις... Άσε που η Σαπφώ είναι όπως έχω ξαναπεί η καλύτερη αυτή τη στιγμή κατασκευάστρια amd καρτών σειράς 5xx... Κοίτα μόνο να χωράει η Σαπφώ στο κουτί σου γιατί εγώ χτες που έβαλα την 570 μου από το Πλαίσιο (Σαπφώ πάλι ίδια με τη 580 σε μέγεθος) στο κουτί μου (core v1), θεωρώ ότι έκανα ένα μικρό θαύμα... Και ελπίζω και εύχομαι να μην πιέζει τίποτα που δεν πρέπει. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από dimoskoutr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα