Δημοφιλής ανάρτηση isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Για να πάρετε την προσφορά θα χρειαστείτε προσωρινό VPN Αυστραλίας ή Νεας Ζηλανδίας για την ενεργοποίηση της εκάστοτε εγκατάστασης. Αν δεν ξέρετε τι ειναι αυτό ή δεν μπορειτε να εχετε, μη συνεχίσετε το διαβασμα της προσφορας. UPDATE : Για οποιον δεν έχει vpn Αυστραλίας-Νεας Ζηλανδίας, το Tunel Bear vpn https://www.tunnelbear.com παρέχει τετοιους vpn servers ακομα και στο free account To γνωστό antivirus Kaspersky Internet Security 2019 για 3 υπολογιστές με Windows και ανανεώσεις (ενεργό κλειδί) για 2 έτη στα 8,50 ευρω (13,26 AUS) και πληρωμή με paypal. Σας αποστέλουν το κλειδί με email και το software το κατεβάζετε απο τη σελιδα της Kaspersky, δηλαδη δεν σας στέλνουν κουτί με κωδικο, dvd, κλπ. Tο κλειδί γίνεται ενεργό (δηλαδή αρχίζει να μετρα ο χρόνος) με την πρώτη ενεργοποιηση εγκατάστασης που θα κάνετε και οχι απο την ημερομηνια αγοράς. Παιζει και για την εκδοση 2018 και εχω την υποψία οτι θα παιζει και σε παλιοτερες εκδοσεις. Διαδικάσια αγοράς - εγκαταστασης - ενεργοποιησης: Πηγαίντε στο site https://www.saveonit.com.au και κάντε λογαριασμό με αληθινό ονοματεπώνυμο (με λατινικους χαρακτηρες) αλλά για διευθυνση βάλτε καποια Αυστραλίας (google ενα οποιοδηποτε μαγαζι). Αν βάλετε ελληνικη διευθυνση πάλι θα το δεχτεί ΑΛΛΑ θα πρεπει να περιμενετε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός χειροκίνητα που γινεται μονο εργάσιμες ώρες (χαμένος χρόνος και άσκοπη καθυστερηση, ασε που μπορει να λήξει και η προσφορα). Καντε login στο λογαριασμο σας για να δειτε αν ενεργοποιήθηκε. UPDATE ( @gbouros ) : Αν για κάποιο λογο ΔΕΝ ενεργοποιηθει το account (το βλέπετε οτι δεν σας αφηνει να κανετε login) κάτω κάτω στη σελιδα εχει ενα link Activate Your Account πατηστε το και βάλτε το email σας και ο λογαριασμος θα ενεργοποιηθει χωρις να χρειαζεται να περιμενετε. Πηγαίντε στη διεύθυνση https://www.saveonit.com.au/product/kaspersky-internet-security-2018-3-pc-2-years-email-key βάλτε το στο καλάθι σας και αγοράστε το (προσφέρει και paypal αν δεν θελετε να βάλετε την καρτα σας). Αν τα κάνετε ολα σωστα θα σας έρθει email με την επιβεβαιωση της παραγγελίας ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ το κλειδί. UPDATE : Παρατηρηθηκαν περιπτωσεις που το link της παραγγελίας δεν ηρθε ποτε αλλα αν βλεπετε την παραγγελια στο λογαριασμο σας, τα πραγματα εχουν πάρει το δρομο τους. Να σημειώσω πάλι οτι η τιμή που βλέπετε ειναι Australian Dollars και οχι US dollars. Τα κλειδιά τα στέλνουν με email 3 φορές την ημέρα και μόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δηλαδή Δε-Πα 9-17 ώρα Αυστραλίας), οποτε αναλογα με την ώρα που θα βάλετε την παραγγελία, θα παραλάβετε εντος κάποιων ωρών και στη χειροτερη μετα απο 2 ημερες αν μεσολαβει ΣΚ. Να κοιτάτε και το spam folder του email σας, γιατί το δικό μου email πηγε εκει. Οταν ερθει το κλειδί, και θέλετε να κάνετε την πρώτη εγκατάσταση, πάτε στο https://my.kaspersky.com/ φτιάχνετε ένα λογαριασμό (βάλτε email στο οποιο εχετε προσβαση) και καταχωρείτε το κλειδί. Στο my kaspersky καταχωρείστε οτι γλώσσα και χώρα θελετε, δεν εχει σχέση με την ενεργοποιηση του antivirus. Πάτε τώρα στη συσκευή που θέλετε να περάσετε το antivirus και κατεβάζετε το kaspersky internet security (βλ παραπομπές παρακάτω) και κάνετε εγκατάσταση (θα κατεβάσει το προγραμμα και θα το περάσει) και οταν βγάλει την οθονη να περάσετε το κλειδί ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ και θα το αφήσετε ανοιχτο. Ανοιξτε τώρα το VPN σας (ΓΙΑ ΟΛΟ το συστημα σας, οχι μονο τον browser) και συνδεθείτε σε κάποιο server Αυστραλίας ή Νέας Ζηλανδίας. Για να δείτε αν εχετε συνδεθεί επιτυχώς ανοιξτε ενα browser, πηγαίντε στη σελιδα https://whatismyipaddress.com/ και επιβεβαιώστε οτι ειστε συνδεμένοι σε κάποια απο αυτες τις χώρες. Εφόσον είστε συνδεμένοι με το vpn γυρίστε στο ανοιχτο kaspersky (προ-προηγουμενο βήμα 5) και βάλτε το κλειδί που λάβατε στο email και το προγραμμα θα ενεργοποιηθεί κανονικά. Απο τώρα μετράνε τα 2 ετη για ολες τις αδειες. Αν σας βγάλει μηνυμα λάθους οτι το region είναι λάθος, αλλαξτε vpn server και επαναλάβετε τα βήματα 6-7. Εφόσον ενεργοποιηθεί το antivirus (θα σας το γράψει ξεκάθαρα) τωρα μπορειτε να αποσυνδεθείτε απο το vpn και δεν σας χρειαζεται αλλο το vpn. Το antivirus θα λειτουργει κανονικα ανεξάρτητα της IP σας. Αν θελετε να κάνετε εγκατάσταση σε αλλο μηχάνημα πρεπει να κάνετε κάθε φορα τα βήματα 5-7 Καλορίζικο. UPDATE : Για οποιον δεν έχει vpn Αυστραλίας-Νεας Ζηλανδίας, το Tunel Bear vpn https://www.tunnelbear.com παρέχει τετοιους vpn servers ακομα και στο free account. Κάνετε εκει λογαριασμό, κάνετε τη vpn συνδεση και κάνετε την ενεργοποιηση. Μη με ρωτήσει κανεις τι ειναι το vpn και πως κάνει λογαριασμο ή πως το χρησιμοποιεί, δεν θα απαντησω ευγενινα. Κάντε και λιγο googling αν θελετε την προσφορα. Παραπομπές για να κατεβάσετε το antivirus (χωρίς κλειδι βεβαια) Αγγλική γλώσσα (διορθωθηκε): https://www.kaspersky.com/downloads/thank-you/internet-security-free-trial και στη σειρα Protection for PC στα δεξιά επιλεγετε Global - English και πατάτε το κοκκινο κουμπι Download Now ελληνική γλώσσα : https://www.kaspersky.gr/download/internet-security και στη σειρά Kaspersky Internet Security for PC στα δεξιά πατατε το πρασινο κουμπι Download Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από isay 28 30
mrfan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μετά πρέπει να συγκεντρώσουμε μία ομάδα ικανή να εισχωρήσει στα κεντρικά του Λάνκγλει, όπου από τον εξαερισμό στην οροφή θα πάρουμε σε δισκέτα τους κωδικούς από τον κεντρικό υπολογιστή. Αν όλα πάνε καλά, θα βρεθούμε 7 μέρες αργότερα στο κρησφύγετο στο Άμστερνταμ, όπου θα μοιράσουμε τους κωδικούς. Υ.Γ. Ευχαριστούμε για την προσφορά 5 1 1
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mrfan είπε Μετά πρέπει να συγκεντρώσουμε μία ομάδα ικανή να εισχωρήσει στα κεντρικά του Λάνκγλει, όπου από τον εξαερισμό στην οροφή θα πάρουμε σε δισκέτα τους κωδικούς από τον κεντρικό υπολογιστή. Αν όλα πάνε καλά, θα βρεθούμε 7 μέρες αργότερα στο κρησφύγετο στο Άμστερνταμ, όπου θα μοιράσουμε τους κωδικούς. Υ.Γ. Ευχαριστούμε για την προσφορά Δεν ειμαι σιγουρος οτι κατάλαβα τι θες να πεις, αλλα αν εννοεις οτι εχουν διαβασμα οι αναλυτικές οδηγίες και σε μπερδεύουν, πιστεψε θα μου ήταν πολύ πιο ευκολο και ανώδυνο να γράψω "Ταδε προσφορά μονο με vpn Αυστραλίας" και οποιος καταλαβε. Αντιθετα και επειδή θεωρώ οτι η προσφορα ειναι χώμα (αντιστοιχα πακετα στην Ελλάδα πάνε κάπου στα 50 ευρω) συνειδητά επέλεξα να φάω το χρόνο μου γραφοντας αναλυτικές οδηγίες προσπαθώντας να βοηθήσω οσους περισσοτερους συνφορουμιτες μπορώ. Για μενα το να παραγγείλω και ενεργοποιήσω με vpn ήταν πολύ πιο γρήγορο και ευκολο, απο το χρόνο που αφιέρωσα να γράψω το παραπάνω. 12 4
kakofonixx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστούμε isay! Ερώτηση: αξίζει σε σχέση με το bitdefender που έχω τώρα (και λήγει η συνδρομή μου μεθαύριο)? 1
mrfan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ αυτό λέω, σε ευχαριστούμε για την προσφορά και τις οδηγίες, το έκανες όσο πιο απλό γίνεται. Απλά, παραμένει πολυπλοκότερο από το συνηθισμένο "αγοράζω και χρησιμοποιώ" 2
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kakofonixx είπε Ευχαριστούμε isay! Ερώτηση: αξίζει σε σχέση με το bitdefender που έχω τώρα (και λήγει η συνδρομή μου μεθαύριο)? Για μένα ειναι ισάξια, γιατί τα τελευταία 2 ετη εχω κινηθει αναμεσα σε αυτα τα 2 (ειτε με extended trials ή με αγορασμένα κλειδια). Εκφράζοντας προσωπική γνώμη με το kaspersky ειχα λιγο καλύτερη overall ικανοποιηση. Συνοπτικά αν ειχα τώρα kasper και εβγαινε τετοια προσφορα σε bitdef θα εκανα τη μεταβαση. 1
saltjon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 εγώ ευχαρίστως θα το έκανα αλλά δεν ξέρω ούτε καν τι είναι το vpn. Πάντως είναι πολύ καλή τιμή-προσφορά 1
gbouros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 έχω ήδη kaspersky με πληρωμένο κλειδί που λήγει τον Μάρτιο. Αν πάρω αυτό και προσθέσω τον κωδικό (με vpn κλπ) θα μου δώσει 2 χρόνια επιπλέον;
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, cineaste είπε Υπάρχει και το Kaspersky Free Όπως και το bitdefender free, το avast free, το avg free και οπως επισης το αρκετά καλο ενσωματωμένο δωρεαν antivirus των windows 10. Κανενα όμως απο αυτα δεν πιάνει τις επιπλεον προστασίες των αγορασμένων πακέτων, ειδικά για το μεσο χρήστη. Αν αυτο το συνδυάσεις με τα ενοχλητικά popups για επιπροσθετη πληρωτέα popups, τα 9 ευρω για 10 δυο χρόνια που φαινονται αστείο να κάνω συγκριση. αν εσενα σε καλύπτει το kaspersky free, εννοειται δε χρειαζεται να αγορασεις αδεια. Ετσι απλα 24 λεπτά πριν, gbouros είπε έχω ήδη kaspersky με πληρωμένο κλειδί που λήγει τον Μάρτιο. Αν πάρω αυτό και προσθέσω τον κωδικό (με vpn κλπ) θα μου δώσει 2 χρόνια επιπλέον; Δεν παιρνω όρκο, αλλα πιστευω οτι αν το βάλεις στο λογαριασμό σου στο my kaspe θα μεινει εκει και οταν το χρειαστεις (το μάρτιο) θα το βαλεις στο antivirus (με vpn) και θα σου δωσει και τα 3 χρονια, οχι μονο 2,5. Εγώ πάντως απλα θα κρατουσα το email και θα το περνουσα το Μάρτιο. Αρκει βεβαια να εχεις την ιδια εκδοση, δηλαδη το internet security Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από isay
kakofonixx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μόλις αγόρασα ένα κλειδάκι! βασικά περίμενα να βγάλει προσφορά η bitdefender όπως και πέρυσι τέτοια εποχή που είχα αγοράσει, αλλά η τιμή είναι άκρως δελεαστική για το kaspersky οπότε θα κάνω τη μετάβαση σε αυτό τώρα αναμένω να έρθει το κλειδί στο email μου Ευχαριστώ και πάλι isay, καλό BF! 😊 edit: Βασικά τώρα που το τσεκάρω η ώρα στο Σίδνεϊ είναι 17:54, άρα επειδή δεν είναι εργάσιμη βάσει τα γραφόμενα του isay μάλλον να περιμένω το κλειδάκι τη Δευτέρα (?) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από kakofonixx 1
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kakofonixx είπε edit: Βασικά τώρα που το τσεκάρω η ώρα στο Σίδνεϊ είναι 17:54, άρα επειδή δεν είναι εργάσιμη βάσει τα γραφόμενα του isay μάλλον να περιμένω το κλειδάκι τη Δευτέρα (?) Δεν το ξέρω. Κάπου τώρα σχολάνε, και στο τελος της βαρδιας στέλνουν το τελευταίο πακετο της ημερας. Αν μεσα σε μια ώρα πάρεις κλειδι, σημαινει οτι κάποιος εμεινε και τα εστειλε, αλλιως Δευτερα ξημερώματα. Δωσε feedback αν παραλάβεις σημερα Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από isay
kakofonixx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα μόλις τον κωδικό! Θα το ενεργοποιήσω όμως μέσα στο σ-κ, ελπίζω να δουλέψει χωρίς θέματα 😎
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν θα εχεις θεματα. Πριν ποστάρω το δοκίμασα hands on
Sebu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστουμε για τον κοπο σου! Δεν θα το τιμησω γιατι απο ολα τα antivirus/security packs που εχω δοκιμασει τοσα χρονια, το πιο ελαφρυ και λιγοτερο intrusive κατα τη γνωμη μου ειναι το Nod. Οποτε βολευομαι ειτε με σπανιες προσφορες ειτε με μηνιαια trial κλειδια. To kaspersky το θεωρω αρκετα βαρυ και επομενως και τζαμπα να μου το εδιναν δεν θα το εβαζα. Δεν συζητω για κατι bitdefender που ειχε παιξει δωρεαν για κανα χρονο και το δοκιμασα σε 2 πισι και οπως το εβαλα το εβγαλα. Απο οτι εχω δοκιμασει κατα καιρους (kaspersky, bitdefender, f-secure, nod κτλ) παντα ξαναγυριζα στο nod. Προσωπικη, υποκειμενικη αποψη παντα. Οπως και να εχει παντως respect για τις αναλυτικες οδηγιες σου!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις