stark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο AllPosters.co.uk από σήμερα και μέχρι και τη Δευτέρα 50% σε όλα τα posters / art prints, κλπ. Για όσους δεν γνωρίζουν, το AllPosters είναι το μεγαλύτερο site με posters / αντίγραφα έργων τέχνης, με πολύ καλό customer service, ποιοτικά posters και πολλά options για customization, που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος αν θέλει να παραγγείλει posters / art prints έτοιμα με κορνίζα, σε καμβά, σε wood mount, κλπ., σε διάφορα μεγέθη και συνήθως και σε δύο διαφορετικές ποιότητες (απλή και premium). Βάζει εκπτώσεις πολλές φορές μέσα στο χρόνο, 50% όμως όχι συχνά. Προσωπικά έχω αγοράσει κάποια art prints από εκεί (κάποιοι πίνακες που έχω σπίτι, είναι από κει, κάποια τα πήρα απλά η premium prints και τους έβαλα κορνίζα σε τοπικό κορνιζάδικο, κάποια άλλα τα παρήγγειλα έτοιμα σε wood mount) , και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Υπόψιν, στα μεταφορικά μερικές φορές τσούζει λίγο, αλλά τώρα με το 50% είναι ευκαιρία ώστε στο σύνολο να σας συμφέρει. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από stark 2 5
mixanobious Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Λίγο που κοίταξα το sticky μου φάνηκε πιο οικονομικό, εχει τεράστια διαφορά σε ποιότητα;
stark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, mixanobious είπε Λίγο που κοίταξα το sticky μου φάνηκε πιο οικονομικό, εχει τεράστια διαφορά σε ποιότητα; Δεν το γνωρίζω αυτό. Δεν έχει τύχει να πάρω κάτι από το Sticky. Αν καταλαβαίνω σωστά πάντως στο Sticky δεν έχει πολλές επιλογές στο πως θα το πάρεις. Όλα τα art prints είναι by default σε καμβα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα