maniacmansion Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Και εμένα μου έστειλαν mail ότι έγινε dispatched στις 23/11/18. Λογικά από Δευτέρα παραλαμβάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα και πάλι επανέρχομαι στο θέμα παραλαβής. Εγώ ακόμη και μέχρι τώρα τίποτα και αρχίζω να ανησυχώ. Τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εκανε κανεις dispute; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Dispute δεν εχω κανει ακόμα, τους είπα σε e-mail ότι θα περιμένω μέχρι τη παρασκευη μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadvampire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ούτε σε έμενα ήλθε κάτι , έστειλα και εγώ μαιλ μπας και μου απαντήσουν. Αλλιώς dispute δαγκωτό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkost90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μια απ τα ίδια κ γω. Περιοχή Αθήνα, παραγγελία 23/11 και ακόμα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Το παράξενο είναι ότι μου ήλθε με αποδειξη από ελβετια Παραγγελια 23/11/2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ λόγω του θέματος της διεύθυνσης αποστολής είμαι σε σχετικά τακτική επικοινωνία μαζί τους. Αλλά με επικοινωνία με τον ταχυδρόμο μου έχω καταλάβει οτι δεν είναι η ελλιπής διεύθυνση ο λόγος καθυστέρησης, δεν του έχει έρθει κάτι προς παράδοση. Συνεπώς, είμαι κι εγώ στην αναμονή. Αθήνα, παραγγελία 23/11 (και αποστολή ίδια μέρα). Αισίως 12 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ελπίζω να παραλάβουμε φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Να πω και εγώ τον πόνο μου.. Παραγγελία 23/11, κανένα ίχνος Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Μετά από πόσες ημέρες ξεκινάμε το dispute? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadvampire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις έλαβα απάντηση στο μαιλ που είχα στείλει,αφου με ρώτησαν αν η διεύθυνση είναι σωστή για επαλήθευση, μου είπαν αν έχω την καλοσύνη να περιμένω λίγο περισσότερο από τις 15 μέρες που έχουν σαν όριο. Αναμένουμε και Ειδωμεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Σε εμένα έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα στα Ελτά και παρέλαβα κανονικά. Παραγγελία 24/11, τοποθεσία Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 εγώ τιποτα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αλεξανδρούπολη 23/11 παραγγελία και αποστολή. Δεν παρέλαβα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ουτε σημερα ηρθε ειδοποιηση. 23/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα