fnp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ούτε εγώ δεν έχω παραλάβει..παρακαλώ αν παραλάβετε και οι υπόλοιπο ενημερώστε! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από fnp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, fnp είπε Παιδιά ούτε εγώ δεν έχω παραλάβει..παρακαλώ αν παραλάβετε και οι υπόλοιπο ενημερώστε! Από τις 23 και εσύ φίλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tornado είπε παρελαβα τεταρτη, και εκανα μια προχειρη δοκιμη, μου φορτισε σε γρηγορη φορτιση το xiaomi 5s plus και εφτασε στις 3 παυλες, υποθετω οτι αντεχει ακομα 3 η αντε 2 φορτισεις ακομα. τι εννοείς σε γρήγορη φόρτιση; Γιατί εμενα στο s9+ δεν εχει καμία διαφορά ειτε με το fast charge ενεργοποιημενο είτε όχι..φορτιζει το ιδιο με το απλο intenso powerbank που εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 εννοω οτι μου φορτισε το κινητο σε δυο ωρες οπως κανω και με το quick charger φορτιστη που εχω. Αφου φορτιζει το κινητο το ιδιο με το φορτιστη (παρεπιπτωντος και ο φορτιστης ειναι παλι anker) θεωρω οτι κανει γρηγορη φορτιση..... σημειωση: φορτιζα απο την εξοδο που ειναι διπλα στο iq. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patrick147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Παραγγελία στις 25/11 και παρέλαβα σήμερα στην πόρτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Παραγγελία 23/11 και δεν έχω παραλάβει ακόμα Είμαι κέντρο Αθήνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, hamil είπε Παραγγελία 23/11 και δεν έχω παραλάβει ακόμα Είμαι κέντρο Αθήνας Ομοίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasmav Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, popopo είπε Παραγγελία αργά το βράδυ στις 23/11 και παραλαβή 05/12 (Κρήτη). Το περίεργο είναι ότι ο φάκελος ήρθε από Ολλανδία και όχι Αγγλία. που κρητη φιλε? γτ κ εγω 23 κ ακομα περιμενω Χανια. Στο σπιτι ή στο ταχυδρομειο παρελαβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadvampire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ ακόμη δεν έχω παραλάβει, από της 23 νωρίς το πρωί που έγινε η παραγγελία. Ας δούμε και από Δευτέρα μήπως τα εκάστοτε τοπικα ΕΛΤΑ βαράνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasmav Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, popopo είπε Μέσα στο Ηράκλειο, το βρήκα στο γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας ωραια , αρα ελπιζω ακομα γιατι πρωτα Ηρακλειο νομιζω πηγαινουν κ μετα τα στελνουν Χανια Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς να μου πει αν θα έχω μεγάλο μπελά με την βλακεία που έκανα; Που δεν έχει αριθμό οδού στην αποστολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 9:56 ΜΜ, natural_sgf είπε Παραγγελία αργά το βράδυ στις 23/11 και παραλαβή 07/12 βορεια Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Παραγγελία 24/11 ακόμη δεν παρέλαβα Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
puraulos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Παραγγελία 23/11 ακόμα ούτε εγώ παρέλαβα σε Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 και εγώ παραγγελία και αποστολή στις 23/11 και τίποτα ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα