Προς το περιεχόμενο

Powerbank Anker PowerCore 10400 mAh 14 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε την Πέμπτη η ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ. Πήγα σήμερα και παρέλαβα το 20100 που είχα παραγγείλει, όλα άψογα, σφραγισμένο κανονικά κλπ.

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kgian είπε

Εμένα μου ήρθε την Πέμπτη η ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ. Πήγα σήμερα και παρέλαβα το 20100 που είχα παραγγείλει, όλα άψογα, σφραγισμένο κανονικά κλπ.

Στις 23 το πήρες εσύ;

Δημοσ.

31€ Πήγε το μεγάλο.Το ήθελα γιατί είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται στον ασύρματο ανταπτορα του oculus rift. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kgian είπε

31€ Πήγε το μεγάλο.Το ήθελα γιατί είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται στον ασύρματο ανταπτορα του oculus rift. 

εννοει ποτε το παρηγγειλες 

Δημοσ.

Μόλις παρέβαλα και εγώ. Το είχε αφήσει ο ταχυδρόμος στο γραμματοκιβώτιο (ανοιχτού τύπου) της πολυκατοικίας. Ευτυχώς που δεν το τσίμπησε κανείς.

Δημοσ.

Όλοι Αθήνα είστε;

Εγώ επαρχία ακόμα να παραλάβω. Σκέφτομαι ότι αν όντως το αφήνει ο ταχυδρόμος, παίζει καποιος να το βούτηξε...

Δημοσ.

Για να μη διαβαζω ολες τις σελιδες, ισχυει ακομα η προσφορα? Υπαρχει και το 20κ μοντελο σε προσφορα? ποσο καιρο κανει να ερθει?

Εχω ενα της tp-link 10000 και ειναι σκυλι μαυρο, αλλα λεω να παρω αυτο σαν δευτερο μιας και το αλλο το εχω ειδη 2.5 χρονια.

Ευχαριστω παιδια

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Εγώ Πρέβεζα είμαι και παρέλαβα σήμερα, η παραγγελία είχε γίνει απόγευμα στις 24/11.

Πήγα ρώτησα στο ταχυδρομείο σήμερα αλλά τζίφος.

Η συσκευασία πως ήταν; Φάκελος με φυσαλίδες ή κανονικό πακέτο;

Δημοσ.

Και εγώ που είχα κάνει παραγγελία στης 23 δεν μου έχει έρθει ακόμη, περιοχή Αθήνα. Λογικά και θέλω να πιστεύω μέσα στην εβδομάδα θα έρθει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...