Doubt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, fnp είπε λίγη αξιοπρέπεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ναι...καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μπορούμε να φτιάξουμε έναν (ας ελπίσουμε αξιόπιστο) κατάλογο για το πόσοι παρέλαβαν και πόσοι όχι; Προσωπικά είμαι λίγο δυσαρεστημένος απο την αντιμετώπισή τους στο θέμα που αντιμετωπίζω αλλά απ'ότι φαίνεται είναι αρκετοί που δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποστολές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Abudi είπε Μπορούμε να φτιάξουμε έναν (ας ελπίσουμε αξιόπιστο) κατάλογο για το πόσοι παρέλαβαν και πόσοι όχι; Προσωπικά είμαι λίγο δυσαρεστημένος απο την αντιμετώπισή τους στο θέμα που αντιμετωπίζω αλλά απ'ότι φαίνεται είναι αρκετοί που δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποστολές Και τι θα κερδίσεις με αυτό; Anyway, το γνωρίζουν το θέμα, οπότε όσοι δεν παραλάβατε, να ξέρετε ότι έχει κολλήσει στο τελωνείο (η εταιρία είναι στα Channel Islands και μπορεί όσοι δε παραλάβαμε η αποστολή να έγινε από τις τοπικές τους αποθήκες). Αυτοί θα κάνουν αίτηση επιστροφής του αντικειμένου και θα κάνουν refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 @natural_sgf Θα κερδίσω να συμπεριληφθώ σε όλους εσάς που περιμένετε τις παραγγελίες σας καθότι για ένα μικρό και επιλύσιμο λάθος στη διεύθυνση αποστολής τηρούν στάση Ποντίου Πιλάτου απέναντί μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις μου εκανα refund χωρις να το απαιτησω. Κριμα.... Δε υπαρχει παλι περιπτωση να παραγγειλω κατι χωρις tracking number Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Jimys2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Abudi είπε @natural_sgf Θα κερδίσω να συμπεριληφθώ σε όλους εσάς που περιμένετε τις παραγγελίες σας καθότι για ένα μικρό και επιλύσιμο λάθος στη διεύθυνση αποστολής τηρούν στάση Ποντίου Πιλάτου απέναντί μου Ξέρουν πολύ καλα ότι δεν είναι θέμα διευθυνσης αλλά τελωνείου. Απλά κάνουν τη πάπια στη περιπτωσή σου. Μιλα μαζί τους μέσω chat τη δευτερα και εξήγησε τους ότι μίλησες με τον mailman και θα στο έφερνε ακόμα και με ελειπή διευθυνση, αλλά δε το έχει κάνει καθώς δεν έχει έρθει τίποτα. 7 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Μολις μου εκανα refund χωρις να το απαιτησω. Κριμα.... Λογικό. Μου είπαν στο chat ότι πολλά δεν πέρασαν. Συμφωνώ ότι είναι κριμα καθώς ήταν σε πολύ καλή τιμή, αλλά καλύτερα refund παρά να κάνω dispute μέσω paypal και να προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μυτιλήνη μένω και έχει έρθει εδώ και 10 μέρες περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα μόλις τους έστειλα και εγώ μήνυμα σήμερα να ελέγξουν τι έχει γίνει με την αποστολή του πακέτου. Περιμένω αύριο να δω τι θα μου απαντήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλαβα mail που αναφέρει ότι θα μου κάνουν full refund. Edit: Χωρίς να το ζητήσω. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από teoChnologist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σήμερα μου έστειλαν αυτό: Thank you for your email. Due to non-delivery we have now made a full claim for the goods and requested a replacement order 100272475 be dispatched. Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused. If you should have any further queries please do not hesitate to contact us. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μιλάω αυτή τη στιγμή μαζί τους και μου το παίζουν τρελίτσα, "αν μας επιστραφεί κάτι, τότε θα σας δώσουμε full-refund" edit: Αν δεν παραλάβω μέχρι τις 21/12, τότε replacement ή refund Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Abudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Abudi είπε edit: Αν δεν παραλάβω μέχρι τις 21/12, τότε replacement ή refund Εντάξει, κομπλέ τότε. Θα το κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ τους το ζήτησα σήμερα και μου κάνανε αμέσως refund. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από kinezos69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Και εμένα μετά την παροδο της Παρασκευής που είχαμε συμφωνησει να αναμένουμε, αφού πρώτα ζήτησαν να επιβεβαιώσω τη διεύθυνση, μου έκαναν full refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacmansion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Θα περιμένω και εγώ μέχρι την παρασκευή μπας και έρθει.Παραγγελία από 23/11 . Διαφορετικά email για full refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα