Gqpapad Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα εχω ενα απλο συστημα στο σαλονι το οποιο εχει την gt 610 asus geforce 1gb παλια καρτα και αργη απο οσο ξερω τελευτεα εβαλα να δω ταινιες σειρες anime και κολαει ψιλο παγωνει σε streaming ειτε απο σελιδα ειτε απο προγραμμα. Το αστειο ειναι οτι αν κατεβασω το αρχειο το παιζει χωρις προβληματα υπαρχει καποια λυση να παιζει νορμαλ μεσω ρυθμισεων? Ευχαριστω εκ των προτερων
Sheogorath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Gqpapad είπε Καλησπερα εχω ενα απλο συστημα στο σαλονι το οποιο εχει την gt 610 asus geforce 1gb παλια καρτα και αργη απο οσο ξερω τελευτεα εβαλα να δω ταινιες σειρες anime και κολαει ψιλο παγωνει σε streaming ειτε απο σελιδα ειτε απο προγραμμα. Το αστειο ειναι οτι αν κατεβασω το αρχειο το παιζει χωρις προβληματα υπαρχει καποια λυση να παιζει νορμαλ μεσω ρυθμισεων? Ευχαριστω εκ των προτερων Kαλησπέρα, μήπως δεν έχει hardware acceleration ο browser; 1
razorblade334 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 10:29 ΜΜ, Sheogorath είπε Kαλησπέρα, μήπως δεν έχει hardware acceleration ο browser; αυτο πιστευω κι εγω οτι φταιει sheogorath!!! θα το βρεις στις ρυθμισεις του browser σου αδερφε βαλ το on
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα