patras7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ποιο θεωρείτε καλύτερη περίπτωση; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από patras7
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, patras7 said: Παιδιά ποιο θεωρείτε καλύτερη περίπτωση; Δες 1
Sethiros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης, πολύ καλύτερο το S7 με amoled και πολύ καλή κάμερα. Η κάμερα του Nokia 8 είναι μέτρια. 1
patras7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαχη σωμα με σωμα και στα σημεια κερδιζει το nokia; το sar του nokia πως γινεται στα Ευρωπαικα στανταρ να ειναι πολυ υψηλο ενω στις Αμερικης πολυ χαμηλοτερο; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από patras7
Chrisfm94 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Η καμερα του Nokia 8 δεν ειναι για κανενα λογο 9.7. Ειδα φωτο στο gsmarena και cringeαρα. Για 200 που εχει τωρα καλη ειναι αλλα οχι και καλυτερη του s7... https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8522&idPhone2=7945 1
orbit21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παιδια καλημερα. Και εγω ειμαι σε διλλημα.. Εχω το g6 αλλα λογω μπαταριας δεν ειμαι ικανοποιημενος. Πηρα της γυναικας μου ενα note 6 pro, και ειναι κατευχαριστημενη. Τωρα και εγω σκεφτομαι να παω σε note 6 pro η nokia 8 η με πολυ ζορι στο v30. Να πω την αληθεια πιο πολυ με βολευει το xiaomi λογω μεγαλυτερης οθονης. Παιχνιδια δεν παιζω αλλα θελω το κινητο να με βολευει... Τι λετε???
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, orbit21 είπε Παιδια καλημερα. Και εγω ειμαι σε διλλημα.. Εχω το g6 αλλα λογω μπαταριας δεν ειμαι ικανοποιημενος. Πηρα της γυναικας μου ενα note 6 pro, και ειναι κατευχαριστημενη. Τωρα και εγω σκεφτομαι να παω σε note 6 pro η nokia 8 η με πολυ ζορι στο v30. Να πω την αληθεια πιο πολυ με βολευει το xiaomi λογω μεγαλυτερης οθονης. Παιχνιδια δεν παιζω αλλα θελω το κινητο να με βολευει... Τι λετε??? Τίποτα από αυτά που λες. Στα ίδια λεφτά που έχει το V30 περνεις S8 plus. Οπότε μάζεψε, ζορίσου και πάρε ένα ολοκληρωμένο κινητό. https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=605&ref=bestprice.gr Τώρα αν δεν μπορείς και πας σε ένα από τα δύο(note 6 pro+Nokia8)θα σου πω το δεύτερο. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
orbit21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Να σου πω την αληθεια δεν με ψηνει το samsung. Προτιμω v30. Και απ την αλλη ειναι και αυτο το stock android που μου καθεται στον λαιμο... Απ την αλλη το note επειδη το πιανω στα χερια μου,μπορω να πω οτθ ειναι καλουτσικο
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, orbit21 είπε Να σου πω την αληθεια δεν με ψηνει το samsung. Προτιμω v30. Και απ την αλλη ειναι και αυτο το stock android που μου καθεται στον λαιμο... Απ την αλλη το note επειδη το πιανω στα χερια μου,μπορω να πω οτθ ειναι καλουτσικο Οπότε ανάλογα τις ανάγκες σου πας στο Note....
mphxths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ειχα και τα 2...και το s7 και το nokia 8. Περι s7. 1.Πιο ελιτ αισθηση στην κατασκευη .Πιο στιβαρη. 2.Μπαταρια πολυ καλη. 3.Καμερα πολυ καλη. 4.Μαζεμενες διαστασεις. 5.wireless charging. 6.Aν δεν κανω λαθος δεν θα παρει android 9. 7.Λογικα κραταει μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια. Περι Νοκια 8. 1.Πιο "αναλαφρη" αισθηση κατασκευης. 2.Μεγαλη οθονη αλλα και μεγαλα (για την εποχη) bezels πανω/κατω. 3.Οριακα καλυτερα specs στους περισσοτερους τομεις απο το s7. 4.Stock android και παει φετες . 5.Δεν εχει wireless charging. 6.Θα παρει android 9 λογικα μεσα στον Δεκεμβρη. 7.Μπαταρια πολυ καλη. 8. usb-c 9.Καμερα . Πονεμενο θεμα , εχω αναφερθει πολλακις.Δεν ξερω αν η καμερα χτυπαει στα ισα αλλες ναυαρχιδες αλλα στεκεται ικανοποιητικα στο υψος της οταν βγαζεις φωτος με το google camera app (gcam).To stock app ειναι για το πεος.Λιτο σε σημειο να του λειπουν βασικες λειτουργιες και βγαζει αν οχι χαλια , κακοεπεξεργασμενες φωτος.Υποσχεθηκαν ανανεωση/βελτιωση του stock app με την ελευση του android 9.Αρα προσωπικα ειμαι σε αναμονη αυτου του γεγονοτος για να δω αν θα ξεφορτωθω το gcam ή θα συνεχισω να το χρησιμοποιω. 10.Λενε οτι με το ανδροιδ 9 , θα του προσθεσουν "face unlock".Ειδωμεν και αυτο πως θα υλοποιηθει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα